- 6 Mayıs 2015
- 225
- 81
- Konu Sahibi ceyizselhareketler
canım 100 tlye yakın bişeydi hem nevresimini hemde yastık kılıfı benimkiler şu love yazan takım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağ ol canım, teşekkür ederim, inşhepsi cok guzel ve ozenle secilmis gule gule kullan canm
çok teşekkür ederim canım, inş hepimiz en güzel günlerde kullanırız aldıklarımızı, o da eleştiri sayılmaz tatlım ben de beğendim diye aldım canım, aklım kalmasın almadım demeyim, zaten ömürlük olmadığını fiyatından, duruşundan tahmin ettimherşeyin çok güzel musmutlu kullan tek eleştirim tavana bende aldım ondan heves ettim denedim kalp şekli pek belli olmuyo omlette krepte falan alt rengi değişti bi kere kullanmada
çok teşekkür ederim canım, inş hepimiz en güzel günlerde kullanırız aldıklarımızı, o da eleştiri sayılmaz tatlım ben de beğendim diye aldım canım, aklım kalmasın almadım demeyim, zaten ömürlük olmadığını fiyatından, duruşundan tahmin ettim
yok canım migrostan 10 tl ye almıştımA101 den mi aldın
bende A101 den aldım 8 liraya 1 kere anneme omlet yaptım 10 yıllık tavalarına benzediyok canım migrostan 10 tl ye almıştım
Eki Görüntüle 1536327 Kızlar bugün aldım bunu mutfak gereçlerinin çoğu bitti bende ev tekstilini tamamlamak istedim. Bu ilk tekstil ürünüm aldığım ama çok kararsız bi insan olduğumu anladım bugün. Karacadan aldım rengi nasıl sizce kızlar ? Yoksa mavimi almalıydım? Bu arada yeni katıldım aranıZa inşallah çeyiz konusunda yardımlaşırız...
çeyizlerinizi kendi sayfanızda paylaşın lütfen
çeyizlerinizi kendi sayfanızda paylaşın lütfen burası benim sayfamEki Görüntüle 1536327 Kızlar bugün aldım bunu mutfak gereçlerinin çoğu bitti bende ev tekstilini tamamlamak istedim. Bu ilk tekstil ürünüm aldığım ama çok kararsız bi insan olduğumu anladım bugün. Karacadan aldım rengi nasıl sizce kızlar ? Yoksa mavimi almalıydım? Bu arada yeni katıldım aranıZa inşallah çeyiz konusunda yardımlaşırız...
oo 2 tl zarardayım yahuubende A101 den aldım 8 liraya 1 kere anneme omlet yaptım 10 yıllık tavalarına benzedi
tavayı bi kere kullan o zaman 10 tl zarardayım dicen ve ben iki tane almıştım sen yine kârdasınoo 2 tl zarardayım yahuu
sayfaya yeni üyeyim nasıl Kullanıldığını bilmiyorum kusura bakmayınçeyizlerinizi kendi sayfanızda paylaşın lütfen burası benim sayfam