Bunlarda benim çeyizlerim :)

Canım allah gule gule kullanmak nasıp etsın:54: Bende tac percale nevresım takımı almışsın bende aldım sıyah olanından benım 180 lıraya geldı sen kaça aldın?? Bırde bornoz takımını kaça aldın pahalı baya ben tac magazalarında bulunan bı marka varya v ile başlıo onu almak ıstıorum ama 500 küsür:14:

Pahalı almışsın canım normal satış fiyatı 125 tl percale serisinin ben kampanyalı olarak aldım 2. ürün %50 indirimliydi pike takımı 43 tlye gelmişti yanında ayrıca şuan taç'ın internet sitesinde %25 indirim var 93 tl ye inmiş durumda. Bornoz setide aynı şekilde kampanyalı almıştım set 300 tl saten deluxe nevresim yarı fiyatına 105 tl ye gelmişti yanında.

Canım allah gule gule kullanmak nasıp etsın:54: Bende tac percale nevresım takımı almışsın bende aldım sıyah olanından benım 180 lıraya geldı sen kaça aldın?? Bırde bornoz takımını kaça aldın pahalı baya ben tac magazalarında bulunan bı marka varya v ile başlıo onu almak ıstıorum ama 500 küsür:14:

bende siyah olanın mor rengini almıştım ama 180tl değildi canım

Sizce bu mobilyalar nasıl kızlar dün gittik beğendik ama henzü almadık birde size sorayım dedim :61:

$sura-kose-takimi-0247d2d4418144288db85f44a77e6d2c.webp $sura-kose-takimi-e9e0cadcf97340d1a97268da21956cf4.webp

$pedesa-yatak-odasi-db32b5f954a343e69810ea0f844686ff.webp $ihlara-tv-unitesi-e58bf82f39ba4d7bac86631aaa79983c.webp

Normalde bu tür koltukları çok beğenmem ama senin eklediğin çok hoşuma gitti... Sadece TV ünitesi kahve siyah değilde kahve beyaz olsa daha uyumlu olurdu gibi düşündüm...
Mutlulukla kullanmanızı dilerim :16:

Çok teşekkür ederim. :66: Koltuk takımının rengini krem yada gri tonlarda düşünüyorum o tonlarda olursa uyumlu olur diye düşündüm. Aynı ünitenin beyaz kapaklısıda var ama ben beyaz rengi mobilyalarda pek sevmiyorum. Kısmetse önümüzdeki ay alacağız o zaman renkler konusunda tekrar iyiden iyiye düşünürüm. Yorum için teşekkürler.

cnm aldıkların çok güzel güle güle aşkla kullan inş:16: köşe takımınada bayıldım ama pek bi dar geldi bana:31:

Pahalı almışsın canım normal satış fiyatı 125 tl percale serisinin ben kampanyalı olarak aldım 2. ürün %50 indirimliydi pike takımı 43 tlye gelmişti yanında ayrıca şuan taç'ın internet sitesinde %25 indirim var 93 tl ye inmiş durumda. Bornoz setide aynı şekilde kampanyalı almıştım set 300 tl saten deluxe nevresim yarı fiyatına 105 tl ye gelmişti yanında.

ama canım benımkı pamuk saten normalde 440 tl tutuyordu ıkı takım benımkı 380 tlye denk geldı ıkı takım bırı lınens pamuk saten bırıde taç pmuk saten yone mı pahalı :14:

ama canım benımkı pamuk saten normalde 440 tl tutuyordu ıkı takım benımkı 380 tlye denk geldı ıkı takım bırı lınens pamuk saten bırıde taç pmuk saten yone mı pahalı :14:

şu siyah olan nevresim senınki pamuk saten mii.. pamuk satennse 180 olması normal ozaman . çünkü ben mor rengini almıştım o pamuk saten değil. sadeece pamuk

şu siyah olan nevresim senınki pamuk saten mii.. pamuk satennse 180 olması normal ozaman . çünkü ben mor rengini almıştım o pamuk saten değil. sadeece pamuk

ay evet ya içim rahatladı lınenste bır alana ıkıncı %50 ıdı bende ole aldım cnm:32:

ay evet ya içim rahatladı lınenste bır alana ıkıncı %50 ıdı bende ole aldım cnm:32:

Canım iyi bak bence Percale serisi dedin o seri %100 Pamuktur ve fiyatı 125 tlydi şuanda kampanyada 93tl birde Saten Deluxe serisi var oda pamuk saten fiyatı 210 tl şuanda gene indirimde 157 tl her iki seride 180 tl den az şuanda. Yakın zamanda aldıysan git bir sor derim aldığın yere.

Back
X