Bunlarda benim çeyizlerim :)

missvixen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
60
0
46
İstanbul
Kısmetse düğünüm 05.05.2013 tarihinde olucak. Eşyalarımı aldıkça ekliycem buraya hem neler aldığımı görmek, aldıklarımı kullananlar varsa deneyimlerini fikirlerini dinlemek, hemde eksiklerim için sizden fikir almak istiyorum.

Bosch beyaz eşyalarım.

$bosch KGN57AW22N.webp $bosch SMS43E02TR.webp$çam.webp

Simfer set üstü ocak.
$simfer set üstü.webp
Lg Fırın + Mikrodalga
$Blg-mikrodalga-firin-mc8088frr-front-large.webp
Lg toz torbasız süpürge
$süpürge.webp
Braun ek tabanlı ütü
$braun ütü.webp
Korkmaz Flora tencere seti + tost makinesi + 3'lü cezve seti + çaydanlık
$a1723.webp
Korkmaz Shadow çatal bıçak seti
$Korkmaz A2525 Shadow Çatal Kaşık Seti.webp$sandik2yeni_uc(1)_z2.webp
Taç Çift Kişilik Saten Delux nevresim takımı + Taç Çift Kişilik Percale Nevresim Takımı
$tac-saten-delux-nevresim_1632_.webp $Tac-Dobray-Siyah-Cift-Kisilik-Nevresim-Takimi__55343032_0.webp
Taç tek kişilik terry cotton nevresim takımları
$jardin.webp $pr_01_1202_max.webp
Taç çift kişilik pike takımı + Taç bambu aile bornoz seti + Taç 2 adet çit kişilik mikrofiber yorgan
$TAc-Margot-Pike-Takimi-cift-Kisi_7353_1.webp$tactac1543-tac-borsenta-53129207.webp$yorgan.webp
Bosch saç şekillendirici
$PHA2302.webp

Son düzenleme:
erkenden başlamışsın kuzum..hepsi çok güzeller..aşkla kullan inş :16::16:

Herşeyin çok güzell bende sizlerden bakarak buraya kendi çeyizlerimi koyucam eksiklerimi görüp tamamlıcam, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin:nazar:

erkenden başlamışsın kuzum..hepsi çok güzeller..aşkla kullan inş :16::16:

İnşallah, niyetimiz borçsuz harçsız evlenmek biz geç kaldığımızdan korkuyoduk. :1:

Herşeyin çok güzell bende sizlerden bakarak buraya kendi çeyizlerimi koyucam eksiklerimi görüp tamamlıcam, Allah güle güle kullanmayı nasip etsin:nazar:

Bende aylardır dolanıyorum bu sayfalarda biraz biriksin diye beklemiştim sonunda konuyu açmaya karar verdim. Amin hepimize inşallah.

:nazar::nazar: Hayırlı olsun güzel başlangıçlar yapmışsın erken almaya başlamak bencede en güzeli.. Hayatındaki önemli başlangıca, borçsuz başlamak açısından..
ve geniş zamanda gönlüne hitap edenleri seçmen daha güzel.. Aynı güzellikte devamını dilerim..
:nazar::nazar:

:nazar::nazar: Hayırlı olsun güzel başlangıçlar yapmışsın erken almaya başlamak bencede en güzeli.. Hayatındaki önemli başlangıca, borçsuz başlamak açısından..
ve geniş zamanda gönlüne hitap edenleri seçmen daha güzel.. Aynı güzellikte devamını dilerim..
:nazar::nazar:

Çok teşekkür ederim, bu sözler insanı nasıl motive ediyor anlatamam. İyi dileklerin için çok sağol.

erken başlamak iyi hem gönlüne sineni alırsın hemde kampanyaları takip ederek daha uyguna ve kaliteli şeyler alırsın. senin aldıklarında çok güzeller güle güle kullan inş.

erken başlamak iyi hem gönlüne sineni alırsın hemde kampanyaları takip ederek daha uyguna ve kaliteli şeyler alırsın. senin aldıklarında çok güzeller güle güle kullan inş.

Teşekkür ederim, dediğin gibi kampanyaları takip ediyorum mesela media markt 4 al 3 öde kampanyası yapmış dün gidip set üstü, ütü, fırın ve süpürgeyi o kampanya ile aldım 300 tllik ütü bedavaya geldi.

ne güzel insan bide mutlu oluyor kaliteli bir şeyi ucuza alınca:) çeyizimin yüzde seksenin internetten düzdüm çoğunu da çok uygun kampanyalarla aldım tabi daha yolun başındayım ama:)

hepsi çok güzel inşallah güle güle kullanırsın
bende yakında açacağm bir topic düğün tarihimin belli olmasını bekliyorum:16:

güle güle kullan canım:)

elektiriklü süpürgenini alırken neye dikkat ettin. ben arçelikten alayım diyorum

güle güle kullan canım:)

elektiriklü süpürgenini alırken neye dikkat ettin. ben arçelikten alayım diyorum

Teşekkür ederim canım, çok baktım elektrikli süpürge için 600-700 tl yi gözden çıkartmıştım philipsin modellerinden almayı düşünüyordum, aldığımız yerde karşılaştırdık bütün aklımda olan modelleri çalıştırdık baktım ki çok bişey farketmiyor hatta philipslerin hortumları çok kalitesiz, emiş güçleri hemen hemen aynı bende lg'de karar kıldım.
Arçeliğin bi modeline baktım emiş gücü çok düşüktü ona dikkat et bence.

Canım allah gule gule kullanmak nasıp etsın:54: Bende tac percale nevresım takımı almışsın bende aldım sıyah olanından benım 180 lıraya geldı sen kaça aldın?? Bırde bornoz takımını kaça aldın pahalı baya ben tac magazalarında bulunan bı marka varya v ile başlıo onu almak ıstıorum ama 500 küsür:14:

Teşekkür ederim canım, çok baktım elektrikli süpürge için 600-700 tl yi gözden çıkartmıştım philipsin modellerinden almayı düşünüyordum, aldığımız yerde karşılaştırdık bütün aklımda olan modelleri çalıştırdık baktım ki çok bişey farketmiyor hatta philipslerin hortumları çok kalitesiz, emiş güçleri hemen hemen aynı bende lg'de karar kıldım.
Arçeliğin bi modeline baktım emiş gücü çok düşüktü ona dikkat et bence.

bizm eveki arçelik.. yengemlerinde arçelik.. çok memnunuz. çok güzel çekiyo. devir sayısı baya yüksek bilemedm şimdi

güle güle kullan canım maşalah demirbaşları almışsın

Back
X