• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda benim çeyizciklerim :)

Sizce pudra ayakkabılarla bu çiçek mi
$384951_323634967665013_100000555372661_1229260_993919326_n.webp
Yoksa aynı renk bulabilirsem bu mu
$248476_133006050108484_123745874367835_222073_4518987_n.webp

Masamızla sandalyelerimiz bi de tv ünitesi alıcam vitrin konsol falan hoşlanmıyorum ama tv ünitesinin çekmeceleri bol olmalı yoksa eşyalarım sığmaz :25:
$carmen.webp

Canım çeyizlerin çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin:16:
Bana mesaj atmışsın ama ben mesaj gönderemiyorum istersen burdan yazarım bi sakıncası yoksa tabi?

Canım bide gelin ayakkabılarını çok ço kbeğendim güle güle giy inş. tarzıma çok uygun nerden ve kaçaaldını paylaşabilirmisin.

lovewinning
Canım çeyizlerin çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin
Bana mesaj atmışsın ama ben mesaj gönderemiyorum istersen burdan yazarım bi sakıncası yoksa tabi?
Amin canım inşallah teşekkür ederim.Yazabilirsin tabikii sevinirim :16:

bal_bocegi
Canım bide gelin ayakkabılarını çok ço kbeğendim güle güle giy inş. tarzıma çok uygun nerden ve kaçaaldını paylaşabilirmisin.
Çok teşekkürler canım :16: Ayakkabılarımı Forumdaki h&t Elisse den aldım indirim var şuan 376 tl den 220 ye düşmüştü aslında biraz pahalı ama ben çook beğendim ve çok rahatlar
Masamda Doğtaş :17:

Amin canım inşallah teşekkür ederim.Yazabilirsin tabikii sevinirim :16:

Yazıyım o zaman canım benim gelinliğim daha dikim aşamasında eminönünde alvons moda die bi mağaza var oraya diktiriyorum gelinlik+duvak+tarlatan+çiçek+tacı hepsi 1000 tl cikk:1:
cumartesi ikinci provam var inşallah Bitince eklerim resimlerimi :16:

Son düzenleme:
lovewinning
burchecan kullanıcısından alıntı
Amin canım inşallah teşekkür ederim.Yazabilirsin tabikii sevinirim
Yazıyım o zaman canım benim gelinliğim daha dikim aşamasında eminönünde alvons moda die bi mağaza var oraya diktiriyorum gelinlik+duvak+tarlatan+çiçek+tacı hepsi 1000 tl cikk
cumartesi ikinci provam var inşallah Bitince eklerim resimlerimi
Teşekkür ederim canım :16: bekliyorum merakla çok güzel bi seçim olmuş

lovewinning
burchecan kullanıcısından alıntı
Teşekkür ederim canım bekliyorum merakla çok güzel bi seçim olmuş
çok saol canımm bende meraktan ölcem yaa o kadar model baktım hiç birini beğenemedim aklım hep bundaydı inşallah istediğim gibi güzel olur
İnşallah canım heerşeyy istediğin gibi olur :nazar: ben de peşindeyim :10: istediğim gibi bulamazsam bunu diktiricem tabi biraz değişiklikle kelebek kol falan istiyorum ben :16:

Back
X