Bunlarda benden :)

İnşallah cnm sağol çok teşekkür ederim :KK34: Şimdi ben de aslında bundan yaklaşık bir yıl önce daha ortada seramik tava konuşulmuyorken kimsenin bir bilgisi yokken cesaret edip aldım cnm bunları. Teflon gibi kansorejen değil daha sağlıklı diye tercih ettim. Yabancı sitelerden de okuduğum kadarıyla kullanımdaki zorlukları da teflonla aynı - ani sıcak soğuk değişimi yapmıcan yani buzdolabından çıkarıp ısıtmıcan - tahta kaşık kullanıcan - bulaşık makinasına koymucan - vs. Ama kullanmadım iyi kötü diyemem kimseye tavsiye edemem canım..

Sende sagol canim :) tsk ederm fikir almak istedim.. bunlari ögrendigim iyi oldu

Canım merhaba
henüz özelden msj gönderme hakkım ykmuş, o yüzden buradan yazıyorum, umarım geç olmadan okursun... :KK34: ben issimo nun outletinden 50 tl ye almıştım, çok uygun bence kaçırma derim, çok ince değil uyku setlerinin yorganları gibi ?

Canım merhaba
henüz özelden msj gönderme hakkım ykmuş, o yüzden buradan yazıyorum, umarım geç olmadan okursun... :KK34: ben issimo nun outletinden 50 tl ye almıştım, çok uygun bence kaçırma derim, çok ince değil uyku setlerinin yorganları gibi ?

Çok sağol canım cevap verdiğin için :KK71: Aslında ne ince ne de çok kalın olsun istyorsum.. Bazı uyku setlerinin yorganları üstünde kalıp gibi duruyor kalınlıktan karar veremedim ama güzel diyorsun sen sağol :)

güle güle kullan,hepsi çok güzelmiş....

Çok teşekkür ederim canım :KK16:

Son düzenleme:
Sonunda misafir için tek kişilik nevresim takımlarımı da aldım kızlar.. Minimalden 2 tane..

1110000189120_small.jpg
1110000189311_small.jpg

modellerı harıka canım bayıldım kalıtesı nasıl? memnunmusun ben bu markadan hiç almadım ama begendıysen sen bende alabılırım misafir için..

Güle güle kullan:KK16:

modellerı harıka canım bayıldım kalıtesı nasıl? memnunmusun ben bu markadan hiç almadım ama begendıysen sen bende alabılırım misafir için..

Güle güle kullan:KK16:

Canım daha sipariş ettim elime gelmedi :KK50: Ama ben de burdaki kızların tavsiyeleri üzerine aldım, boynerde falanda görüyodum sorun çıkmaz inş diye düşünüyorum..

fiyatı ne kadar cnm ? bırde nereden sıparıs verdın :)

çok soru sordum kusura bakma .. :)

hepsi b. dan sipariş verıcektım ben ama bu modeller yok cok az var ve tek kişilikler 70 tl ...

fiyatı ne kadar cnm ? bırde nereden sıparıs verdın :)

çok soru sordum kusura bakma .. :)

hepsi b. dan sipariş verıcektım ben ama bu modeller yok cok az var ve tek kişilikler 70 tl ...

Limango ve markafoniye sürekli geliyor minimal. Ben limangodan aldım biraz önce, 55.9TL canım bir de hediye çekim vardı iyi oldu.. Geçen 52.9 TL idi markafoni de ama model seçememiştim.. Bunları beğendim maviyi çook seviyorum da :)

Minimal kullanıyorum bende nevresim olarakk çok kaliteliler arkadaşlarr ben bayıldımm sahibinden.com dada bulabilirsiniz ben ordan almıştım 50 tl miydi neydi illa çıkmasını beklemek istemezseniz

Limango ve markafoniye sürekli geliyor minimal. Ben limangodan aldım biraz önce, 55.9TL canım bir de hediye çekim vardı iyi oldu.. Geçen 52.9 TL idi markafoni de ama model seçememiştim.. Bunları beğendim maviyi çook seviyorum da :)

hemen bakıym bende canım zaten 1 ay sonra falan alıcam ben markafonıde yakaladıgımda alıym o zaman :) sende geldıgınde kalıtesıne bakıp yazarsan cok mutlu olurum...

ben mavıyı cok sevmıyorum ama nevresımlerıne bayıldım bence harıka görunuyorlar sayende bende mavı alıcam bı tane sanırım:KK66:

Minimal kullanıyorum bende nevresim olarakk çok kaliteliler arkadaşlarr ben bayıldımm sahibinden.com dada bulabilirsiniz ben ordan almıştım 50 tl miydi neydi illa çıkmasını beklemek istemezseniz

Kullanan birinden yorum duymak çok güzel. Saol cnm içimi rahatlattın :KK71:

hemen bakıym bende canım zaten 1 ay sonra falan alıcam ben markafonıde yakaladıgımda alıym o zaman :) sende geldıgınde kalıtesıne bakıp yazarsan cok mutlu olurum...

ben mavıyı cok sevmıyorum ama nevresımlerıne bayıldım bence harıka görunuyorlar sayende bende mavı alıcam bı tane sanırım:KK66:

Tabiki yazarım canımm :KK34: Güzeldir mavi tabi tabi al 1 tane :KK16:

Çok güzeller ben daha hiç nevresim almadım bayıldım çok tatlılar :))

Saol cnm beğenmene sevindimm :21: Başlayabilirisin sen de yavaş yavaş :KK34:

ne demek içinn zaten fiyatlarındanda anlarsın oldukça kaliteli bi marka geldiğinde şaşırdım beklemiyodum bu kdrını bendekide şu desenden http://www.akillifiyat.com/producti..._Minimal_Nevresim_Takimi_ROSES__PINK_4093.jpg

aaa bu modeli de biliyorum çok güzel ikinci maviyi bulamasaydım onu alıcaktım ben de.. Baya bi bekledim ve araştırdım da bunları almak için :KK1: Yorumların içim rahatlattı valla..

Temel eksiklerime gelince;
- Misafirler için yorgan ve nevresim takımları
- düdüklü tencerem (fissler alıcam)
- bornoz takımım (bir türlü beğenemedim)
- kahve fincanı ve birkaç set daha günlük bardak
- ekmeklik ve baharatlıklar
- küçük ev aletlerim

ekmeklik baharatlık ve küçük ev aletlerini renklerine karar veremediğim için bekletiyorum.. Kırmızı / gri arasında henüz karar veremedimm. :78:

Eksik listemi de güncellersem eğer..
-Tek kişilik misafir yorganları
-Düdüklü tenrecem (onunda istediğim modelini bi çöp kutusuyla sipariş ettim bekliyorum :)
-kahve fincanı
-küçük ev aletleri baharatlıklar ( mutfak belli olunca en sonunda)

Son düzenleme:
güle güle kullan yemek takımlarımız aynı..

ama benim katlı kurabiyeliğim yok. onu nerden aldın acaba?

bir de kaç parçaya kaç para verdin yemek takımına?

Sonunda almışsın :) Ben tercihimi pembe ve morlardan yana kullanıyorum yalnız :)
Güle güle kullan. Diğer sitede kampanyayı görünce haber verecektim sana ama sanırım araya bir şey girdi. Ya da görmüşsündür diye düşünmüşümdür bilemedim şimdi :))
Çok sevindim bir eksik daha bitti ve çok az eksik kaldı. Hayırlısıyla tamamlanır inşallah :)

Bu arada kahvaltı takımım dün geldi, senin takımından değil ama benzeri. Neyse ki onu da beğendim ya da üşengeçliğim mi ağır bastı bilemiyorum :))) Göndermeyeceğim geri, yeter bu kadar bir kahvaltı takımıyla uğraştığım :)

Son düzenleme:
X