Bunlarda benden :)

Sagol canim insallah guzel bir sene olacak :)
Bebek icin bekledik nisan yapamadik ablam gelemicek olunca Eylule nisan Kasima da dugun insallah :)
Hatta 11.11.11 olsun diye simdiden gun almaya calistik ama evlenmek istedigim yerde ogun yokmus
12.11.11 gelini olucam buyuk ihtimalle :)
Ceyiz bitti evet simdi esyalarda sira :)
Ankaraya da geliyosun nasilsa ikeada hep ayni seyler var sende ikealanirsin ins

Çok zevklisin seçtiğin eşyaları çok beğendim.Allah sağlıkla,mutlulukla,huzurla kullanmayı nasip etsin.

Nişan hazırlıkları nasıl gidiyor ? Düğün tarihini netleştirebildiniz mi :)
Sorularım şimdilik bu kadar :)
İkea işi hala muamma, sanırım Samsun'dan alacağım diğer eksikleri de. Of bütçe yerlerde geziyor gene. Allah yardımcımız olsun :)

Nisan hazirliklarini atlayip düğün hazırlıklarına gectik biz bile biz tatlim :)
11.11.11 kina 12.11.11 dügün tarihim..
Bebek gelince bide ramazan gelince nisan kaldi eylule.. Dugunlede arasi cok yakin olunca nasil yapsak daha karar veremedik..
Ev bakiyoruz yavastan esyalara gelinlige fln ama icime sinen birsey yok henuz
Cok zormuss karar vermek..

Eksik nasilsa bitmiyor oldugu kadar demeyi ogrenmemiz lazim herhalde Dedigin gibi Allah yardimcimiz olsun canim..

11'ini yakalamışsınız kınadan güzel olmuş :))
Hayırlı olsun , hayırlısıyla tamamına ersin inşallah :)
İlk konuştuğumuzda da Kasım diye konuşmuştuk hatırlıyor musun, şükür işlerimiz yolunda gitti de denk getirebildik. Bundan sonra da işlerimiz rast gider umarım :)
Nişan yapmasanız nasıl olur ? :) Kınada telafi edersiniz :))
Ben düğün sabahı uyanacağımız borcu düşündükçe stres oluyorum En az sıkıntıyla tamamına erdirebiliriz umarım :)
Bebek için de gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah :)

Evet canim Kasim demistik oyle oldu.. Ikimiz icin de hayirli olur insallah..
Nisani bagimizda havuz basinda planliyoduk.. Ablaminkinde de oyle yapmistik organizasyondan dj cagirip.. Ama tarihler cok yakin hem ne gerek diyorum hem de nisanimda olsun diyorum.. Biraz erkek evine bagli biz yapmayalim diyemeyiz.. Hersey haftaya belli olacak iste biz donunce.. Kinayida zaten salonda yapicaz bakalim neye karar verilecek.. Bir de nisan icin kiyafet derdine de dusmek istemiyorum aslinda..
Borclari simdiden dusunme.. Nasilsa hersey yoluna girer.. Hersey sorunsuz gecer ins..
Ayricaa bebek icin de tesekkur ederim canim amin :)

Bugün limangoda görünce aklıma geldi. Geçen ay bir markette indirimli olan bu bıçaklardan 7-8 tane almıştım Her birinin bıçak şekli değişik.. Limangoda 2.9 tl ben 1 tlye almıştım. İnşallah güzellerdir.

Bu da boynerden aldığım salata kurutucum..

Son düzenleme:
örgü battaniyemiz ve kurutucumuz aynı :) iyi günlerde kullan inşallah herşeyin çok güzell

Canım bu bıçaklardan ben evime almıştım 1 TL ye senin gibi kullanıyorum şuan. Soğan ve domatesi özellikle çok güzel doğruyor. İyi günlerde kullan canım.

hepsi harika maşşallaheşinle güle güle kullanmak nasip olur inşallah

Canım bu bıçaklardan ben evime almıştım 1 TL ye senin gibi kullanıyorum şuan. Soğan ve domatesi özellikle çok güzel doğruyor. İyi günlerde kullan canım.

Sağol tatlım :) Ben de kullanmaya başladım sonunda ben de çok memnunum :)

şık ve zevkli bir çeyiz olmuş.. güle güle kullan...

Çok sağol canım beğenmene sevindim :)

Bayıldım hepsine. Güle güle kullan.

Teşekkürler canım :) beğenmene sevindim :)

hepsi harika maşşallaheşinle güle güle kullanmak nasip olur inşallah

Sağol canım :) Eşimle kullandığım günlerde geldi sonunda :) Harika bir duygu herkese nasip olur inş...

Ne kadar uzuun zaman olmuş buralara uğramayalı
Evlilik hazırlığı bir yandan da iş derken uğrayamadım.. Ama sonunda evlendim, o zorlu ve yorucu süreci atlattım.. :)
Burası sayesinde indirimlerle aldığım eşyalarımı kullanmaya başladım :) En güzeli de bu sanırım :)
İnşallah bundan sonra aldıklarımdan memnun olup olmadığımı yazarım.. Bir dee tabikide en son aldıklarımı..
Ben kendimi okadar hazır sanıyordumki birsürü şey çıkıyor yine insanın aklına gelmeyen..
Bu yüzden herkese tavsiyem amaan şimdiden ne gerek demeyin :)

Hayirlisi olsun hepsini güle güle eskitirsin insaAllah :) Eksikler hic bitmez dimi. Bende simdi fark ettim el cirpicisi almistim ama konumda unutmusum hehe. Ben sey sorucam bernardodan aldigin su bardaklari cok hosuma gitti. Ne kadara aldigini hatirliyormusun? Mutluluklar dilerim.

Canım hayırlı olsun çok mutlu olun. Evini çok merak ediyorum ve çok güzel olduğuna eminim. Her şeyini eşinle ağız tadıyla kullanman dileğiyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…