Sen de sağ olasın canım :)
Öyle mi, ailece müjdeli güzel bir yıl olacak demek , sağlıkla doğar inşallah yeğenin :)
Senin çeyiz bitti sayılır, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)
Maalesef değilim, arada bir gidiyorum ama ordan oraya koştururken hiç tadı çıkmıyor, keyfini çıkaramıyorum Ankara'nın.
Sagol canim insallah guzel bir sene olacak :)
Bebek icin bekledik nisan yapamadik ablam gelemicek olunca Eylule nisan Kasima da dugun insallah :)
Hatta 11.11.11 olsun diye simdiden gun almaya calistik ama evlenmek istedigim yerde ogun yokmus
12.11.11 gelini olucam buyuk ihtimalle :)
Ceyiz bitti evet simdi esyalarda sira :)
Ankaraya da geliyosun nasilsa ikeada hep ayni seyler var sende ikealanirsin ins
Çok zevklisin seçtiğin eşyaları çok beğendim.Allah sağlıkla,mutlulukla,huzurla kullanmayı nasip etsin.
Nişan hazırlıkları nasıl gidiyor ? Düğün tarihini netleştirebildiniz mi :)
Sorularım şimdilik bu kadar :)
İkea işi hala muamma, sanırım Samsun'dan alacağım diğer eksikleri de. Of bütçe yerlerde geziyor gene. Allah yardımcımız olsun :)
Allah tamamına erdirsin. İyi günlerde kullan inşallah.
Nisan hazirliklarini atlayip düğün hazırlıklarına gectik biz bile biz tatlim :)
11.11.11 kina 12.11.11 dügün tarihim..
Bebek gelince bide ramazan gelince nisan kaldi eylule.. Dugunlede arasi cok yakin olunca nasil yapsak daha karar veremedik..
Ev bakiyoruz yavastan esyalara gelinlige fln ama icime sinen birsey yok henuz
Cok zormuss karar vermek..
Eksik nasilsa bitmiyor oldugu kadar demeyi ogrenmemiz lazim herhaldeDedigin gibi Allah yardimcimiz olsun canim..
11'ini yakalamışsınız kınadan güzel olmuş :))
Hayırlı olsun , hayırlısıyla tamamına ersin inşallah :)
İlk konuştuğumuzda da Kasım diye konuşmuştuk hatırlıyor musun, şükür işlerimiz yolunda gitti de denk getirebildik. Bundan sonra da işlerimiz rast gider umarım :)
Nişan yapmasanız nasıl olur ? :) Kınada telafi edersiniz :))
Ben düğün sabahı uyanacağımız borcu düşündükçe stres oluyorumEn az sıkıntıyla tamamına erdirebiliriz umarım :)
Bebek için de gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallah :)
örgü battaniyemiz ve kurutucumuz aynı :) iyi günlerde kullan inşallah herşeyin çok güzell
Eki Görüntüle 242337 Eki Görüntüle 242339
Eki Görüntüle 242340 Eki Görüntüle 242342
Bugün limangoda görünce aklıma geldi. Geçen ay bir markette indirimli olan bu bıçaklardan 7-8 tane almıştım Her birinin bıçak şekli değişik.. Limangoda 2.9 tl ben 1 tlye almıştım. İnşallah güzellerdir.
Bu da boynerden aldığım salata kurutucum..
Eki Görüntüle 242350 Eki Görüntüle 242359
Canım bu bıçaklardan ben evime almıştım 1 TL ye senin gibi kullanıyorum şuan. Soğan ve domatesi özellikle çok güzel doğruyor. İyi günlerde kullan canım.
şık ve zevkli bir çeyiz olmuş.. güle güle kullan...
Bayıldım hepsine. Güle güle kullan.
hepsi harika maşşallaheşinle güle güle kullanmak nasip olur inşallah