Bunlarda benden :)

:) Hayırlı olsun canım. Tebrik ediyor, sonsuz mutluluklar diliyorum :)

Canım nasılsın? Sana ne soracaktım sen Linens battaniyelerini indirimden mi aldın?Ben de siyah renk almak istiyorum bir tane memnun musun?

maşşallah nazar değmesin valla ne diyim, bende bi dolu şey aldım diyodum kendi kendime, şimdi tek tek bakınca ne çok eksiğim varmış gördüm, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)

Teşekkür ederim canım benim :) Biraz geç oldu cevap biliyorum ama bardakları tam hatırlayamadım ama yüzde 50 indirimde 30 a falan almıştım

Canım hayırlı olsun çok mutlu olun. Evini çok merak ediyorum ve çok güzel olduğuna eminim. Her şeyini eşinle ağız tadıyla kullanman dileğiyle.

Çook teşekür ederim canım Baya uzak kaldım ev okul derken ancak uğradım buraya sen ne alemdesin merak ettim Evim de güzel oldu valla sade şık, aldığım hiçbirşeyden pişman değilim eşya olarak

:) Hayırlı olsun canım. Tebrik ediyor, sonsuz mutluluklar diliyorum :)

Çok teşekkür ederim canım Ben de seni tebrik ediyorum Hep mutlu oluruz inş

Canım nasılsın? Sana ne soracaktım sen Linens battaniyelerini indirimden mi aldın?Ben de siyah renk almak istiyorum bir tane memnun musun?
Çook geç kaldım cevap için biliyorum tatlım ama evet indirimden almıştım battaniyelerimi. Siyah olana 45 lira vermiştim. Ancak şuan oturduğum evim okadar sıcakki battaniyem bazanın altında bir gün kullanılacağı günü bekliyor Yani memnunmuyum bilmiyorum

maşşallah nazar değmesin valla ne diyim, bende bi dolu şey aldım diyodum kendi kendime, şimdi tek tek bakınca ne çok eksiğim varmış gördüm, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)

Sağol tatlım teşekkür ederim Öyle bir tamamlanıyor ki eksikler zamanla sen bile şaşırıyorsun..
Tamamlanır seninkilerde en kısa zamanda inş

Canım ev eşyalarını beyaz eşyalarını nerden ne kadara aldın biz de bu aralar beyaz eşya almaya karar verdik ama hala nereden alacağımıza tam olarak karar veremedik. Ben de sade e şık bir ev istiyorum ve senin evini de en kısa zamanda burdan görmek istiyoruz. Mutluluklar

İnşallah canım benim. Mobilyada çok zorlandım ben ama içime sindi çok şükür inş sen de dilediğin herşeyi bulursun. Evimi de aslında burda paylaşmayı hiç düşünmedim ama birgün aynı anda online olursak senin için paylaşırım

Ben bosch ya da siemens istiyordum. Gittik babamla beğendik iki markadan da -zaten ikiside aynı yerde üretiliyor- tesadüfen siemensin satıldığı tepe homeda indirim vardı da siemens boschdan daha ucuza gelince siemensten aldım herşeyimi. Hepsinin fiyatlarını tek tek hatırlamıyorum ama -istersen faturaya bakabilirim- toplamda 6900 e falan aldık.
Çamaşır makinem dışında hepsi gri.(Banyoda gri rengi sevmiyorum böylece aynı fiyata 8kiloluk aldım) Fırınım ve ocağım ankastre. Ayrıca 200 liralık siemens süpürge bir de şimdiki evim ankastreye uyumlu olmadığı için ankastre ahşap kabin var 150 liralık var fiyatın içinde.
Modelleri ve resimleri yrn eklerim istersen

Canım ev eşyalarımı da sormuşun bgn farkettim.
Oturma odamı -ki aslında oturma odası yapmak istemiyordum- enza homedan
Salon için oturma grubumu, yemek odamı ve yatak odamı lazzoniden aldım.

Sizin düğün tarihiniz belli mi?

:) Araya girerek bir soru sormak istiyorum :))
Mobilyalarınıza ne kadar ödediniz canım, bir arkadaşım evlenecek de ona mobilya beğenmeye çalışıyoruz :) Lazzoni'nin modelleri çok güzel ama çok pahalıdır diye uzaktan bakmayla yetindik şimdiye kadar :) Ne dersin mağazadan içeri girelim mi :)))

İlave:)) : Canım şimdi internet sitesine baktım da hayli yüksekmiş fiyatlar, indirim olsa bile gene de fazla geldi . Lazzoni sevdamız buraya kadarmış :))
Sen güle güle kullanmaya devam et eşyalarını, maşallah :)

Son düzenleme:

Canım çok sağol biz Eylülün ilk haftası evlenmeye karar verdik nasipse :)) Beyaz eşyalardan buzdolabı, bulaşık makinesini Siemens, çamaşır makinesini Samsung almaya karar verdik canım. Fırına bir türlü karar veremiyorum set üstü ocak mı ankastremi yoksa ayrıyetten mini fırın mı? Sen ankastre mi aldın canım? Nasıl uydu evine bilgi verirsen sevinirim, fırın meselesine bir türlü karar veremiyorum. Enerji bakanlığının Şubat sonuna kadar kampanyası var bundan yararlanalım istiyorum. Canım Almilanın sorduğu gibi mobilyalar ne kadar tuttu çok merak ediyorum. Yatakodası,yemek odası,oturma grubu olarak ayrı ayrı fiyatlarını belirtirsen çok çoook makbule geçer. Öptüm teşekkürler canım

Mağazadan içeri girin derim ben :) Biz lazzoniyi 2 yıl önce ablam mobilyalarını ordan alınca tanıdık.
Ve ben istediğim gibi bir mobilya özellikle de yemek odası hiç biryerde bulamadım.
Sitesinde genelde tasarım ürünler var ve evet onlar pahalı.
Ama mesela benim yatak odamın üzerinde mağazada 11bin yazıyor. Ama ben ordaki her parçayı istemiyorum. Örneğin 8 kapılı dolap istemiyorum. yatak başı ayrı ayrı komidinler modellerine göre ayrı dolabın içindek her aksusuar ayrı para. Ben kendime 6.450lik bir takım yaptım ama tabi indirimle. Örneğin baza eklettim + 700, makyaj masası diye bir parça var aşık oldum + 500 600 lük bir fark yaptı. Daha pahalı ya da daha ucuz bir takım yapabirsiniz

Mobilya almaya ankaraya gittik ve 4. mağazada artık tamam lazzoniye gidelim dedik çünkü orda kendi üretim yapan markasız yerlerde bile beğendiğim yatak odaları 6500 7500 idi.

Koltuk takımım özel indirimdeki bir üründü ve tesadüfen benim internetten beğenip bu olsa dediğim modeldi. Ama bize de pahalı gelmişti mağazaya girince onu indirimde görünce şok oldum. Fiyatı 3600 liraya inmişti.

Yemek odam ise 4135 liraya geldi indirimle.

Yani lazzoniye toplamda 14 bin para verdik. Evet ucuz değil ama internette yazıldığı kadar da uçuk fiyatlar değil.

Fırına gelince tatlım benimkiler ankastre ama şuan oturuduğum ev ankastereye uyumlu değil. Ben kendi evime geçince ankastre olsun istediğim için birde ahşap bir ünite var onu aldım. fırını ve ocağı bu üniteye monte ediyorlar sonra normal fırın görünümnde fırın yerine yerleştiriyorsun. Aslında fark sadece görünüm ankastre evet çok şık görünüyor ama verilen farka değer mi bilmiyorum. Ayrıca mini fırın derken ne demek istedin anlamadım?

Son düzenleme:

Eminim çok güzel mobilyalar almışsındır ve internetteki fiyatlara kıyasla üç takım için iyi bir fiyat sayılabilir. Hele koltuk takımının indirimde olması süper olmuş, ben siteyi incelerken en çok koltuk takımlarının fiyatına şaşırmıştım da :))
Tekrar güle güle kullan, mutlulukla- sağlıkla eskit canım :)

Güle güle kullan canım hepsini beyaz eşyalarının ve mobilyalarının nette fotosu varsa paylaşabilir misin? Beyaz eşyalarını da Ankaradan mı aldın aldıysan nerden :)

Teşekkür ederiim canım benim..

Güle güle kullan canım hepsini beyaz eşyalarının ve mobilyalarının nette fotosu varsa paylaşabilir misin? Beyaz eşyalarını da Ankaradan mı aldın aldıysan nerden :)

Tabiki paylaşırım canım.. Şimdi bakıyorum hemen.. Beyaz eşyamı Ankaradan almadım Kayseri Tepe Homedan aldım..

Buzdolabım.. Kombi olan modeliyle bunun arasında çok kaldım.. Ancak annem altta derin dondurucunun kullanışlı olmadığna inandırdı beni ve bunu aldım. KD49NA74NE

Bulaşık makinem.. SN26M882TR

Ankastre ocağım.. EC645HB80E

Ankastre fırınım.. HB23AB540

Çamaşır Makinem.. WM10S461TR
IQ700 varioPerfect Şimdi kampanyada yazmışlar cnm hatta.

Siemensin yazdığı peşin fiyatları toplayınca 7.800 gibi bir fiyat çıktı canım..
Ben bir de babam aceleye getirince 200liralık bir süpürge - ki iyiki onu almışım küçük ve işimi çok kolaylaştırıyor- bir de ahşap ankastre ünitesi aldım 150 liraya ve toplamda 6900 verdik..

Enza homedan City köşe takımım.. Oturma odam için..

Ben bir de kırlentin modelinden dönmeli tekli koltuk yaptırdım çok güzel oldu oturma odam.. O koltuğu da çeker eklerim eve gelen herkes ona bayılıyor :)

Salonumun koltuğu Luka Koltuk.. Anlaşılacağı üzere çok spor döşenmiş bir evim var..

Yatak odamın aynısı yok.. Dediğim gibi seçerek oluşturduğum için..
Rengi ve modeli bu.. Ama yatak modeli bu değil..
Bir de şifonyerimin üzerinede makyaj masası diye başka bir parça var..

Yatağı da bu model..

Yemek odamın aynısı yok. Çünkü zaten sandalyeleri istediğiniz kumaş giydiriyorsunuz. Resimleri çektim ama resim çok büyük diyor eklemiyor. Beceremedim bilgisayardan resim eklemeyi. Ben öğrenene kadar yine siteden birkaç resimden göstereyim..

Rengi yine yatak odamın renginde açık. Sandalyelerim renkli kumaş giydirildi..
Konsol ve vitrinimim aynı modeli yok ama aynamda aynı bu şekilde. Bilgden resim yüklemeyi öğreniyim hemen yüklücem..

Son düzenleme:

Canım bulaşık makinen ve buzdolabın bizim belirlediğimiz modeller arasında ve ben de şuan kombi tipi mi yoksa bu model mi karar veremiyorum gerçekten. Ayrıca indirim fırsatı da yakaladık bu model için 1300 TL çok iyi fiyat değil mi? Ama kombi tipi alırsak böyle bir indirim olmayacak. Biz çamaşır makinesini Samsung alalım dedik bakalım topik açacağım galiba :) Emeğin için çok teşekkürler. Maşallah diyorum Allah güzel günlerde kullanmanı nasip etsin inşallah canım.

Evin tam istediğim gbii olmuşa benziyo:)) Mutlulukla otur inşallah beyaz eşyaları bizde siemensden alıcaz şu an sadece kampanyada iken senin de aldığın çamaşır mak. aldımm :)) Güle güle mutlulukla otur inşallah:))

Canım koltuk takımın da çok güzel ben de bu tarz istiyorum bayıldım Luka koltuk takımına. Canım son sorum bunları nakit mi taksitli mi aldınız. Çok soru sordum galiba yordum seni

tatlm güle güle otur çok beğendim hepsini harikaaa
city köşe takımını katalog fiyatından mı aldn..ne kdr tuttu mrk ettm de
bu kdr güzel seyler aldıysan sorulara maruz kalmaya da alışıcaksnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…