yok bence istediği bir ürünü bulmuş bunlarda, hangisinden alıyım diye soruyor?
Hayır kara listeye almadım özellikle haqaan da set hem uygundu hem de ürünüm tamamen sorunsuz geldi. İstediğim ürünleri kimden alayım diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.
Evet canım az kaldı şaka gibi valla
İndirim konusuna gelince de.. Şimdi nasılsa hareketlilik olacak insanlar nasılsa alacaklar diye az miktarda indirim oluyor.. Ya da tek bir ürüne doğru dürüst indirim yapıyorlar o da senin aradığın şeyse işine yarıyor.. İstediğin şeylerin markaların sitelerini takip et her ay..
Sevgilim askerden geldibir de sınıf gecelerim başladı derken bayadır uğrayamadım buraya :96:
Hazırlıklarıma artık sevgilimle devam ediyorum bugün birlikte beğenip aldığımız çay bardaklarımız
maşallah herşeyin çok güzel sağlıkla kullan inşallah
Gözün aydın canım :) Güle güle kullanın. Dua et ben de kavuşayım sevgilime. Gerçi biz anca eş durumu tayiniyle kavuşabileceğiz birbirimize(
gözün aydın tatlım
Sağol canım benimİnşallah siz de kavuşursunuz. Şu okulun kapanma telaşında tüm yorgunluğumu stresimi işten çıkıp onu görünce unutuyorum valla Bide buarada babamla tanıştı dün anneler ailenin bayanları tanıştı isteme tarihi belli oldu fln derken tatlı telaşlar içindeyim Darısı başınaa
Amin amin inşallah :) Ah bilirim o halleri :)) Çok sevindim gözün aydın :) Hayırlı olsun. Ne zamana isteme ? Neler yapacaksın ? Gelsin benim de bu telaşları yaşayacağım zamanlar :))
Canım bu arada tencereni nereden, ne kadara aldın ?
düdüklün harika görünüyo eşine enfes yemekler yaparsın inşallah bunlarla
gule gule kullan canım
güzel günlerde kullan canım. hepsi çok şık, çok özen gösterildiği çok belli. ben çok beğendim aldıklarını cnm
harikaa hepsii zevklerimiz uyuyor :) en güzel günlerde kullanın
Çok sağol canım benim darısı başına inşallah
Haziranın 11i gibi inşallah gelecekler.. Elbise bakınıyorum işte şimdiden planladığım başka hiçbirşey yok :)
Tencerimi burdan yine bi züccaciyeden 300 liraya aldım..
Tekrar gözün aydın :) İnşallah, dua et bu akşam :)
Ben de elbise ve alyanslara bakmaya başladım. Bir alyansı gözüme kestirdim hatta çifti 1200dü. Biz de annemle nasıl yaparız diye konuştuk, uzaktan gelecekler benimkiler. İnşallah onlar için de bizim için de zor olmaz. Geri kalan eksiklerimi sözden sonra anca alabileceğim sanırım düdüklü tencere de bunlardan biri.
Bana da mesaj gelince Linens'ten bugün mağazaya attım hemen kendime, herkes ordaydı :))
Bir nevresim kaptım ben de :) Mutlu günlerde kullanırız umarım :)