Bunlarda benden :)

Allah razı olsun canım :) Amin :)
Güle güle giy inşallah. Bakınıyorum ben de şimdilik, fiyatları araştırıyorum.
Olsun, bir yıl sonrayaymış kısmet demek :) Güle güle kullan tekrar.

canım bu nevresım takımını kaca aldım lınensten??

3-4-5 hazıran tarıhlerındekı kampanyadan mı yararlandın

Evet canım kampanyadan aldım 132 buçuğa aldım..

Allah razı olsun canım :) Amin :)
Güle güle giy inşallah. Bakınıyorum ben de şimdilik, fiyatları araştırıyorum.
Olsun, bir yıl sonrayaymış kısmet demek :) Güle güle kullan tekrar.

Hadi bakalım hayırlısı..
Tekrar saol :)

Merhaba canım nasılsın? Sana birşey soracaktım. Tek kişilik yorgan alcaktım, sen ne kadara aldın. Ayrıca memnun musun? Belki ben de Issimo Home kampanyası beklerim. Şuan days in coloursınki var 43 TL mikrofiber yorgan. Tek kişiliklerle çift kişilikler arasında hiç fark yok gibi fiyat olarak.

Sağol tatlım iyiyim tatlı koşuşturmalar içindeyim
Ben 49 liraya almıştım tatlım..
Annemin bu yorganlar için bi takıntısı var çok ince diye bu biraz daha uyku setlerinin yorganları gibi..
Kullanmadığım için öneremem kampanyayı bekle diyemem tabiki.. Ama days in colors da iyi marka sonuçta nerde indirimde? Oradan al istersen..

Canım clubbonda tanesi 44 TL falan ama emin olamadım, bugün mağazaya da bakacak nasıllar diye. Teşekkür ederim iyi günlerde kullan. Zaten yorganlar hep ince ama eminim iyi ısıtıyordur.

Canım clubbonda tanesi 44 TL falan ama emin olamadım, bugün mağazaya da bakacak nasıllar diye. Teşekkür ederim iyi günlerde kullan. Zaten yorganlar hep ince ama eminim iyi ısıtıyordur.

Rica ederim canım :)
Bence de önce bak bi emin ol ona göre al.. Ben english homedan alıyodum poşetin içinde gayet iyiydi sonra kasaya giderken açığını gördük bıraktık.. Resme aldanmamak gerek gerçeğine bak öyle al

Merhaba ben Esse den kalitesine güvenip greenpan tava aldım. Ancak dış yüzeyi soyulmaya başladı. Elde yıkamama ve çok dikkatli kullanmama rağmen kullanılan boyanın kalitesiz oluşundan kaynaklanan bu sorun için mağazaya gittim ve değişim istedim ancak mağaza yöneticisi bunun normal olduğunu kendi evinde de aynı üründen kullandığını ve onun tavalarında da soyulma olduğunu sonuçta boya olduğunu ve elbette çıkacağını söyledi. Ben şimdiye kadar Emsan marka teflon tava kullanıyorum aylarca kullanmama rağmen soyulmadı. Bunu belirttim ancak yapılacak bir şey olmadığını söyledi. Greenpan kullancaksan soyuk tava kullanacaksın buna göre alın. Tavsiye etmem. Bu arada birçok kişi aynı olaydan şikayetçi.

Sağol tatlım bilgilendirme için ancak farkındaysan artık çok geç :)
Almayı düşünen diğer arkadaşlara tavsiyen olsun ama..
Onları 2 yıl önce seramik tava bu kadar moda değilken almıştım teflon almıyım diye..
Ozaman da yaygın değildi kullanan yoktu.. Yabancı sitelerden okumuştum yorumları hatta..
Artık gittiği yere kadar kullanır sonra başımın çaresine bakarım..

Ve sonunda mutfağımın rengine de karar verdim.. Metal olsun diyordum ama herkes çok leke yapıyor diyince metal sevdasından tam da vazgeçmeden siyah metal yapmaya karar verdim.. Bernardonun ekmeklik mıknatıslı baharatlığı ve tuzluğunu sipariş ettim.. 100 tl de hediye çekim vardı bedavaya gelmiş oldu böylece..

Bu serinin siyahı.. Elime geçince siyahların resmini de eklerim..

Bir de şu kettle lar arasından seçim yapıcam. En başından beri istediğim tefalin modeliydi ama şimdi cam olanlar gözüme çok güzel görünüyorlar. Homend'i iyice araştırmam lazım.. Yoksa herhalde philipsin modelini alırım..

Son düzenleme:
Canımm çok güzel seçimler. Ben sana kettle olarak çok beğendiğim farklı bir model önereceğim. Morphey Richards siyah ekmek kızarma makinası da var ve çok tatlı görünüyor.

Teşekkür ederim canım. Evet o modelleri de biliyorum hatta çok beğeniyorum ama çok kullanışsız geliyor bana. Kenwoodun da vardı elime aldım içinde su yokken bile ağır geldi bileğime bir de içinde kaynar su varken nasıl kullanırım bunu deyip vazgeçmiştim. Ama belki bunlar hafiftir bunları da araştırıyım sağol...

Ben de İKEA'lanmak istiyorum ama (
Güle güle kullanın missberry, hayırlı olsun :)
Havlular da çok şık :)

Ben de İKEA'lanmak istiyorum ama (
Güle güle kullanın missberry, hayırlı olsun :)
Havlular da çok şık :)

Sağol canım benim daha iyileri sana olsun inşallah.
Yeğeni bekliyoruz doğdu doğacak. Ankarada ablamın yanındayım, bebeği beklerken çeyizi tamamlıyoruz :)
Sen Ankarada değilsin artık herhalde?

havluları aynen bunlardan mı aldın yoksa havluyu ayrı keseyi ayrı alıp kendiniz mi hazırlayacaksınız canım?bir de ne kadara aldığını yazarsan iyi olur

Havluları aynen bunlardan aldık canım. Armada'da My House diye bir mağaza var ordan aldık.
35 lira civarı kendi fiyatları ama indirim vardı biz tekine 26 lira verdik.
İki yıl önce ablama bohça yaparken 40 liraya almıştık bunları ucuz görünce hemen alıverdik :)

Sağol canım benim daha iyileri sana olsun inşallah.
Yeğeni bekliyoruz doğdu doğacak. Ankarada ablamın yanındayım, bebeği beklerken çeyizi tamamlıyoruz :)
Sen Ankarada değilsin artık herhalde?

Sen de sağ olasın canım :)
Öyle mi, ailece müjdeli güzel bir yıl olacak demek , sağlıkla doğar inşallah yeğenin :)
Senin çeyiz bitti sayılır, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)
Maalesef değilim, arada bir gidiyorum ama ordan oraya koştururken hiç tadı çıkmıyor, keyfini çıkaramıyorum Ankara'nın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…