Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bunlar mobilyalarimiz

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
selencim kesinlikle haklısın biz de önce evi netleştirdk ondn sora eşyaları aldık.. ev bulmak da bi dert emlakçıdan olmasın yeni olsun güsel olsun derken baya zorlanıo insan.. umarım en kısa zmnda istediiniz gbi bi ev bulursunuz.. biz evi konak caddesinden tuttuk.. annemler de orda oturuo yakın olalım diye öle yaptık :)

inş tatlım :91: artık gerilmeye başladım ev konusu olmayınca sinirlerim bozulmaya başladı..

dha vaktiniz var selencim raat ol sen panik yapma nisan sonu gibi evi tutsanız rahat rahat yerleştirirsiniz bi ayda ;)

selencim buarada benburdan özel mesaj gönderemiorm sn bana msn yazarsan bn sni eklerm cnm :)

canım hepsi birbirinden güzel ve zevkli. ben bayıldım özellikle koltukların çok rahat ve şık görünüyor.. güle güle kullanın..:nazar::16:

valla canım aldıklarını tek tek inceledim... Çok güzeller hepsi... İyi günlerde kullan inşallah...

gerçekten çook teşekkr ederm kızlar :) sizin güsel yorumlarınız da iç,m dha da rahatlıyor :)

canım çok beğendim çok güzeller güle güle kullan yaaa bu gümüş mobilya neden istanbulda yok bende ekim de evlenicem hayırlısıyla. tam tarzım olan şeyler var istanbula şube açsınlarrr:84:

canım çok beğendim çok güzeller güle güle kullan yaaa bu gümüş mobilya neden istanbulda yok bende ekim de evlenicem hayırlısıyla. tam tarzım olan şeyler var istanbula şube açsınlarrr:84:

hahahah :) cnm almaya niyetlendiğinizde bakarsınız istanbulda da çook güsel şeler bulursunuz özellikle maskoda her türlü aradığınızı bulursunuz.. ama yine de içine sinen birşey bulamassan gümüş mobilya yakın şehirlere ücretsiz gönderiyor mobilyaları, hatta mobilyalarla beraber kurulumu gerçekleştirecek elemanlarını da gönderiyor ;)

Back
X