Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bunlar mobilyalarimiz

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
özellikle koltuk takımına bayıldım güle güle kullan hepsini inş

Canım hepsi çok şık çok güzel, güle güle kullanın.

Son düzenleme:
tüm mobilyaların çok hoş,sade ve modern..iyi günlerde kullanmak nasip etsin Rabbim huzur ve sağlık,mutluluk doluu bir yuvanız olur inş:nazar:

bebeğim mobilyalarının hepsi çok çok güzel..mutlu,iyi günlerinde kullan inş..biz daha ev bulamadık:59:ev arıyoruz kiralık bi bulsak bizde almaya başlıycaz ama bulamadık

kızlar çook çook sağolun.. dha iileri sizlerin olsun inşalah :))

selencim ev konusu çok zor biz de o kdr çok baktık ki en sonunda içime sinen biyer bulduk ve hemen tuttuk.. sen en taraflara bakıosn ev için?

Özellikle kotukların ve tv üniteni çok beğendim iyi günlerde kullan.
Koltuklarının aynısını yakın arkadaşım da aldı, teklilerden birini de farklı renkte yaptırdı. Çok hoş oldu...

Mobilyalarını çok beğendim canım, özellikle yatak oda takımının fiyatını öğrenebilirmiyim:70:

Özellikle kotukların ve tv üniteni çok beğendim iyi günlerde kullan.
Koltuklarının aynısını yakın arkadaşım da aldı, teklilerden birini de farklı renkte yaptırdı. Çok hoş oldu...

cnm bn de sandalyelerimden 2 tanesini koltukların yastıklarının kumaşından yaptırıcam :) öle değişik birşey olsun istedim :) güzel fikirlerin için ayrıca teşekkr ederm :))

kızlaar birbirinden güsel yorumlarınız için çook çook teşekkr ederm :)) allah hepinizin gönlüne göre verisn inşalaah

kızlar çook çook sağolun.. dha iileri sizlerin olsun inşalah :))

selencim ev konusu çok zor biz de o kdr çok baktık ki en sonunda içime sinen biyer bulduk ve hemen tuttuk.. sen en taraflara bakıosn ev için?

çok pardon bebişim daha yeni gördüm yıldırım,görükle,fethiye ve ihsaniye vergi dairesine çok yakın yerleri istemiyoruz..diğer yerler olabilir..off hala bulamadık ev.ne zormuş bu işler :( ev bulamayınca hiçbişey alamıyoruz ne beyaz eşya ne mobilyalar..

Back
X