• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar doğal Şeyler mi ?

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
40
Merhaba hanımlar hayırlı cumalar ,

16 yasında bir kız Yeğenim var aramız kendisiyle çok iyi bana herseyi anlatır . Şu an kendisi liseye gidiyor . Annesinin çok yakın olduğu bir arkadası var o da kendisiyle aynı yasta ve ikisi de aynı okuldalar , o da kız .
Bunlar Birgün Konuşurken arkadası yeğenime diyor ki " Birgün biriyle cinsel anlamda birlikte olursun bşy olur hamile kalırsın öyle bir durumda bana söyle ben sana yardımcı olurum . "
Yeğenimde bana böyle bşy neden söylüyorsun Demiş . Kız da ben seni korumak isterim vs vs girmiş işte .
Daha sonra yeğenimde bu kızla arkadaşlık yapmamaya Başlamış bu sefer Kızın annesi yeğenimin annesine sizin kızınız bizim kızla tartışmış evinize geliyoruz sizinle konuşmuyor çok suratsız kinci kızınız var diye çıkışmış . Yeğenim Bu konuyu annesine anlatamadığı işin bana Anlattı . Araya mesafe koymam Saçma mı onun dediği normal mi diye soruyor ona ne demeliyim ?

Güncelleme : yeğenimle konuştuk annesine söylemesi gerektiğini söyledim . Böyle bir konuyu konuşmaya çekiniyorum ama söyleyeceğim dedi .
Yeğenimin 10 yasında küçük bir kızkardeşi daha var . Bu arkadası onların evine geldiğinde kızkardeşine de yani küçük yeğenime de devamlı senin Yaşında kızların bile sevgilisi var ne kadar çok sevgili yaparsan kadın erkek ilişkilerini o kadar iyi öğrenirsin inşallah bir an önce ergenliğe girersin , sevgili Yapmazsan ilerde kocanı elinde tutamazsın vs gibi Şeyler söylüyormuş.
Bunlardan çok rahatsız oluyorum dedi Yeğenim. Şimdi yeğenimle arkadaşlık yapmayınca onun kardeşine yakınlaşmaya Başlamış . Annesine anlatacak oldu rahatsızlıklarını .

Son düzenleme:
Araya tabiki mesafe koyun ne geliyorsa bu tur arkadaşlardan geliyor zaten
Sadece yigenin annesine o kızın davranışlarindan rahatsiz olduğunu ,ve zarar vermesinden korktugu icin arkadaş olmak istemedigini söylesin.
Herkesle iyi olmak zorunda değil ki zaten daha yaşı küçük bir kız kinci olmayi akıl etmez o yaşta zaten...

Araya tabiki mesafe koyun ne geliyorsa bu tur arkadaşlardan geliyor zaten
Sadece yigenin annesine o kızın davranışlarindan rahatsiz olduğunu ,ve zarar vermesinden korktugu icin arkadaş olmak istemedigini söylesin.
Herkesle iyi olmak zorunda değil ki zaten daha yaşı küçük bir kız kinci olmayi akıl etmez o yaşta zaten...
Kız annesine bşy söylememiş ilk başta . Daha sonra diğer kız annesine söyleyince o Kızın annesi yeğenimin annesine senin Kızın benim kızıma tavır yapamaz gibi konuşmuş .

Olay size anlatılan gibi olmayabilir yani hiçbir akli başında kız arkadaşına hamile kalirsan haberin olsun hallederiz demez.Yegeniniz böyle bi durumdan endiselenmis onla paylaşmıştır siz size anlatilan kadarını biliyor olabilirsiniz. Bunda annesine anlatamayacağı bi durumda yok çünkü

O yaşta bir kıza kinci demek neyin kafası ya.
Annesine anlatmalı bu konuyu.
Gerekirse sizde yanında olun ama anlatsın.
Diğer kız sonradan yeğenime senin tedavi olman gerek ruh Sağlığın bozuk psikiyatriye gidip ilaç kullanmalısın benim söylediğim basit bir yardımdı ben bunu bütün arkadaslarıma söyledim hiçbiri senin gibi tepkiler vermedi sen hastasın demeye Başlamış .

Kız annesine bşy söylememiş ilk başta . Daha sonra diğer kız annesine söyleyince o Kızın annesi yeğenimin annesine senin Kızın benim kızıma tavır yapamaz gibi konuşmuş .
Bu kız daha 16 yaşında ne yaparsa yapar o kadına ne yani
Kız akilli olup kendi kızından uzak durdu onu yediremiyor kendine belki de...

Olay size anlatılan gibi olmayabilir yani hiçbir akli başında kız arkadaşına hamile kalirsan haberin olsun hallederiz demez.Yegeniniz böyle bi durumdan endiselenmis onla paylaşmıştır siz size anlatilan kadarını biliyor olabilirsiniz. Bunda annesine anlatamayacağı bi durumda yok çünkü
Yeğenim öyle bir çocuk değil . Bana herseyini anlatır . Ama siz bilemezsiniz diyeceksiniz biliyorum ama öyle değil işte :)
Yeğenimde Kızın bu sözüne anlam veremediği için paylaştı benimle

Hayır bunlar doğal şeyler değil.
İyice zıvanadan çıkmış bir gençlik görüyorum, çok can sıkıcı.
Akran zorbalığının bir versiyonu da bu işte,psikoloji bozuyorlar durduk yere.
Yeğeninizin annesi,yengeniz sanırım, anlatsın annesine.siz teşvik edin anlatsın.
Hatta siz de olun yanlarında,isterse yeğeniniz.
Birileri gelip 'kızın kinci,kızın suratsız' diye eleştirmesin yani dönüp kendi yetiştirdiğine baksın önce.

Diğer kız sonradan yeğenime senin tedavi olman gerek ruh Sağlığın bozuk psikiyatriye gidip ilaç kullanmalısın benim söylediğim basit bir yardımdı ben bunu bütün arkadaslarıma söyledim hiçbiri senin gibi tepkiler vermedi sen hastasın demeye Başlamış .

Büyümüş de küçülmüş.
Sizin yerinizde olsam o kızın annesiyle ben konuşurum.
Kızın doğum kontrol yöntemlerine merak salmış.
Bizim kızın kinini irdeleyeceğinize kızınızla ilgilenin derdim.
NET.

Merhaba hanımlar hayırlı cumalar ,

16 yasında bir kız Yeğenim var aramız kendisiyle çok iyi bana herseyi anlatır . Şu an kendisi liseye gidiyor . Annesinin çok yakın olduğu bir arkadası var o da kendisiyle aynı yasta ve ikisi de aynı okuldalar , o da kız .
Bunlar Birgün Konuşurken arkadası yeğenime diyor ki " Birgün biriyle cinsel anlamda birlikte olursun bşy olur hamile kalırsın öyle bir durumda bana söyle ben sana yardımcı olurum . "
Yeğenimde bana böyle bşy neden söylüyorsun Demiş . Kız da ben seni korumak isterim vs vs girmiş işte .
Daha sonra yeğenimde bu kızla arkadaşlık yapmamaya Başlamış bu sefer Kızın annesi yeğenimin annesine sizin kızınız bizim kızla tartışmış evinize geliyoruz sizinle konuşmuyor çok suratsız kinci kızınız var diye çıkışmış . Yeğenim Bu konuyu annesine anlatamadığı işin bana Anlattı . Araya mesafe koymam Saçma mı onun dediği normal mi diye soruyor ona ne demeliyim ?

bu konuşmalar bize anormal geliyor evet ama genç kızlar arasında artık cinsellik maalesef yayılmaya başladı. ben diğer kızın söylediğinde çok anormal bir şey görmedim. belli ki kendini çok yakın arkadaş olarak hissetmiş böyle bir şey yaşarsan yanındayım demek istemiş. yeğeninin tepkisi bana da biraz abartı geldi açıkçası.
genç kızların cinselliği erkenden yaşamalarına taraf değilim kesinlikle. ama ortalıkta bunlar yaşanıyor sonuçta bu konuşmalar anormal gelmiyor onu anlatmaya çalışıyorum.

Bu kız daha 16 yaşında ne yaparsa yapar o kadına ne yani
Kız akilli olup kendi kızından uzak durdu onu yediremiyor kendine belki de...
Annene söyle diyorum öbür kız annene bşy söyleme beni yanlış anlarlar senin için böyle bşy düşünmezler ama brnim için düşünürler diyormuş

Hayır bunlar doğal şeyler değil.
İyice zıvanadan çıkmış bir gençlik görüyorum, çok can sıkıcı.
Akran zorbalığının bir versiyonu da bu işte,psikoloji bozuyorlar durduk yere.
Yeğeninizin annesi,yengeniz sanırım, anlatsın annesine.siz teşvik edin anlatsın.
Hatta siz de olun yanlarında,isterse yeğeniniz.
Birileri gelip 'kızın kinci,kızın suratsız' diye eleştirmesin yani dönüp kendi yetiştirdiğine baksın önce.
Annene söyleyelim gel dedim Yeğenime o kız ailelere durumu anlatmayalım senin için böyle bşy düşünmezler ama brnim için düşünürler neden küstüğümü söylenmeyelim Demiş

Tam olarak yegeninizin anlattığı gibiyse bu sözler zaten uzak durmakla yegeninizin ne kadar akıllıca bir şey yaptığını gösteriyor.

Zaten herkes herkesle arkadaş olmak zorunda değil. Bence yegeniniz akıllı bir kız kararına saygı duymak gerek. O kişinin muhabbetinden hoşlanmiyorsa gorusmez.

bu konuşmalar bize anormal geliyor evet ama genç kızlar arasında artık cinsellik maalesef yayılmaya başladı. ben diğer kızın söylediğinde çok anormal bir şey görmedim. belli ki kendini çok yakın arkadaş olarak hissetmiş böyle bir şey yaşarsan yanındayım demek istemiş. yeğeninin tepkisi bana da biraz abartı geldi açıkçası.
genç kızların cinselliği erkenden yaşamalarına taraf değilim kesinlikle. ama ortalıkta bunlar yaşanıyor sonuçta bu konuşmalar anormal gelmiyor onu anlatmaya çalışıyorum.
Durup dururken iki çocuğun böyle Şeyler konuşması bana anormal geldi

aferin yeğeninize aklı başında kızmış
annesine söyleyin oda o kızın annesine söylesin gerekirse yüzleştirsinler
diğer kızın arkadaş sorunu var bence sizin yeğen yüz çevirince ondan tepkili

Back