bunlar da kiserpariden:)

kiserpari

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
23
0
36
İstanbul
Merhabalar,
Bir süredir bu siteyi takip ediyorum ve sonunda bende aldıklarımı sizlerle paylaşmak istedim. Ben almaya mutfaktan başladım, haftaya eminönünden bardak takımlarımı ve eksiklerimi alarak mutfak kısmını tamamlamayı planlıyorum. Şimdilik aldıklarım bunlar, eminönünden aldıklarımı da haftaya eklerim.
Yorumlarınızı bekliyorum...

Eklentiler

• $KÇB SETİ.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 159
  • $yemek takımı.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 132
  • $TENCERE SETİ.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 171
  • $TEFAL.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 167
  • $çelik tenceler.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 201
  • $kahvaltı seti.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 164
  • $çaydanlık.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 169
  • $günlük yemek takımı.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 151
  • $erzak kavanozları.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 306
  • $KAVANOZ DEVAM.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 180
  • $KEK KALIBI.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 147
  • $PİRİNÇ SÜZGECİ.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 152
  • $PLASTİK KAPLAR.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 167
  • $RENDE.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 159
  • $METAL KAP.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 286
  • $KAŞIK SETLER.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 172
  • $EKMEK TAHTASI.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 153
  • $BORCAM.webp
    3 KB · Görüntüleme: 166
  • $SARIMSAK.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 157
  • $YUMURTA ÇIRPICI.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 157
  • $KAŞIKLIK.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 164
  • $TEPSİ.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 155
  • $ÇÖP.webp
    4 KB · Görüntüleme: 176
hepsi çok güzel canım mutlu günlerde kullan hepsini işallah başlamışsın sonunuda istediğin gibi bitirirsin :)

Teşekkürler kızlar ama fikirlerinizi de yazarsanız sevinirim, şu güzel, bu çok sade, şöyle olsa daha iyi olur gibi. Daha alacak çok şey var nasılsa:):):)

tatlım işe bi bölümden başlaman çok mantıklı mutfak bitince diğerlerine geçersin. ben de alıyorum ama fırsat sitelerinden yada internetten fiyatını takip ediyorum indirime gireni ekliyorum çeyizime :)

allah güle güle kullanmayı nasip etsin cnm :)

hepsini ıyı gunlerde kullanmayı nasip etsin inş.
eminönunde kürkçü handa paşabahçe nın fab.satış mağazası var oradan eksıklerını temın edebilirsin çok uygunn plastık eşyalarını gondol markasını al derim tabıkı bu arada piyasa takıbı et cunku ınternet de cok uyguna bulabılıyorsun ;(hızlı al,markafoni)bunlar internet siteleri takıp edecegın mağazalarda ise koçtaş,ikea,migros,esse vs
eminönü kürkçü han da mutfak tekstilini uyguna alabılırsın mesela
şimdiden kolay gelsinn

Tekrar merhaba kızlar,

Bu haftada eminönünden eksiklerimi tamamlamaya çalıştım, aldıklarımı tekrar sizlerle paylaşarak yorumlarınızı duymak istedim. Bir de aşağıdakilere ek olarak günlük kullanacağım 12 kişilik kaşık çatal bıçak seti aldım. Sizce nasıllar??? Bardaklar yemek takımı ile uyumlu olmuşmu???

Eklentiler

• $bardak takımı.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 53
  • $çay seti.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 59
  • $çay süzgeci.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $limon sıkacağı.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 50
  • $günlük çaydanlık.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 55
Bıçak seti almak istiyorum ama nerden alıyım bilemedim, önerileriniz var mı? Korkmaz'ınkiler güzel sanırım ama nasıl bulucam bilmiyorum
Bir de kahvaltı için kapalı kaplardan istiyorum onları da bulamadım. Önerilerinizi resimli olarak paylaşırsanız çok sevinirim. Bugün carrefour'a bakıcam, orda cam olarak güzel şeyler var gibi, ne dersiniz?

Kahvaltılık kapalı kap olarak aşağıdaki resimdeki gibi birşey istiyorum, peynir ve yağ koymak için. Bir de bunun yuvarlağından olursa süper olur, zeytin falan koymak için:)

Eklentiler

• $tereyağlık.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…