Cok teşekkür ederim begenmenize sevindim.. battaniye 1x1m ölçülerinde isterseniz 170 TLÇok yeteneklisiniz elinize sağlık
Uçları sarı olan battaniye ne kadar acaba ?
85x85 cm isterseniz 150 TL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok teşekkür ederim begenmenize sevindim.. battaniye 1x1m ölçülerinde isterseniz 170 TLÇok yeteneklisiniz elinize sağlık
Uçları sarı olan battaniye ne kadar acaba ?
Merhaba patik dışında ki bu ürünleri 11 ve 8 yaş civarı çocuklar için ne kadara olur , amigurumi bebeklerin fiyatı nedir ve pelerinli olanın boyutunu da yazar mısınız ? Bir de iki tane etek eklemişsiniz onunda 10 yaş için fiyatını söyler misiniz ?
Merhaba özel mesaj ile bilgilendiriyorum hemenMerhaba patik dışında ki bu ürünleri 11 ve 8 yaş civarı çocuklar için ne kadara olur , amigurumi bebeklerin fiyatı nedir ve pelerinli olanın boyutunu da yazar mısınız ? Bir de iki tane etek eklemişsiniz onunda 10 yaş için fiyatını söyler misiniz ?
Cok tesekkur ederim kaç yaş için sormustunuz:)Kırmızı converse patikler ne kadar acaba :) ellerine de sağlık baya beceriklisin ya
Yeni doğan içinCok tesekkur ederim kaç yaş için sormustunuz:)
15tl:)Yeni doğan için