• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MEB öğretmeniyken 2. Örgün üniversite

virginiawolf

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2024
44
6
1
32
Merhabalar , meb'de 10 yıldır İngilizce öğretmenliği yapıyorum. Farklı bı alandan da yüksek lisansımı tamamlamak üzereyim. Aklımda tyt den alan 2 yıllık okumak istediğim bir bölüm var. Sizce hem öğretmenlik yaparken hem de örgünden okuyabilir miyim? Genelde 1 günüm boş oluyor haftaici. Aramızda var mıdır bunu başarabilen?

Merhabalar , meb'de 10 yıldır İngilizce öğretmenliği yapıyorum. Farklı bı alandan da yüksek lisansımı tamamlamak üzereyim. Aklımda tyt den alan 2 yıllık okumak istediğim bir bölüm var. Sizce hem öğretmenlik yaparken hem de örgünden okuyabilir miyim? Genelde 1 günüm boş oluyor haftaici. Aramızda var mıdır bunu başarabilen?
Yani en kötü senaryoda bazı dersler kalır 2 sene de değil de 3 senede bitirirsiniz. Mantıklı bence denemeye değer :) süreçle ilgili bi şey yaşamadım sadece fikrimi söylemek istedim

Üniversite lerin devam zorunluluğu var örgünde olursaniz devamsızlıktan bırakıyorlar

B

Bu bölümü ilk kez duydum bu bölümü okuyunca özel sektöre mi geçmek istiyor sunuz.
Yok hayır aslında amacım sadece bu alanda bilgi edinmek ve belki ilerde kendi kürlerimi üretebilmek. Zevk alarak okuyacağımı düşündüm ama işte malum örgün olunca işler karışıyor

Back
X