Merhaba aklima elmisken soyleyeyim dedim de:) aklinizda olan modeller varsa sayfam disindaki modellerden de isteyebilirsiniz :)Tmm modellere bakayım siparişlerimi yazarım buraya cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba aklima elmisken soyleyeyim dedim de:) aklinizda olan modeller varsa sayfam disindaki modellerden de isteyebilirsiniz :)Tmm modellere bakayım siparişlerimi yazarım buraya cnm
Tabiki tabiki :)Merhaba cnm :) yani bunlar dışında başka model beğenip resim atarsam onlarıda yapabilirsin değil mi ?
Tesekkr ederiim :)Tamm hayatım en kısa zamnda sana istediğim modellerin resimlerini atcam buraya şimdiden emeğine sağlık
bunlar kampanyaya dahil değil..hepsi gönderime hazır kızlar yas ve fiyat sorun :)
Eki Görüntüle 1796964 Eki Görüntüle 1796965 Eki Görüntüle 1796966 Eki Görüntüle 1796967 Eki Görüntüle 1796968 Eki Görüntüle 1796969 Eki Görüntüle 1796970 Eki Görüntüle 1796971 Eki Görüntüle 1796972 Eki Görüntüle 1796973
Mrrhaba :) cok tedekkur ederim hepsini severek yapiyorum..ellerinize sağlık ördükleriniz çok güzel.
sormak istediğim şey; sipariş verirsem ödeme nasıl yapılacak?
kapıda kargocuya ödeme oluyor mu?
Teşekkür ederim.