bunlar da benim çeyizlerriim .)

canım çok şekermiş pasta takımın güle güle mutlu günlerde kullan inş

Son düzenleme:

ve uzun zamandr almayı beklediğim pasta fanusum

ve sonsuza kadar mutlu yaşadılar yazılı duvar panomm inşallaaah öylede olur :)

Son düzenleme:
canım yeni cicilerini güle güle kullan o havlulardan bende almak istiyordum ama kredi kartımda limit kalmadı malesef:) ayın 6sına kadar kalırlarsa bende almak istiyorum

cok guzel canim cok begendim gule gule kullan :)
teşekkür ederim tatlım :) daha güzelleri senin olur inşallah
canım yeni cicilerini güle güle kullan o havlulardan bende almak istiyordum ama kredi kartımda limit kalmadı malesef:) ayın 6sına kadar kalırlarsa bende almak istiyorum
saol ayşegülcüm,havluları bende giz08 in çeyizinde gördüm,kararsız kaldım baştan küçük gelir diye ama saolsun gizem bilgilendirdi :) inşallah kalır canım,yakından görünce beğeneceğine eminim :)

yeni ciclerrr

cok güzeller nereden aldınız acaba

herşeyin çok ciici canım güle güle kullan çeyizlerini

Herşeyin çok şeker canım ya güle güle kullan not tahtasından bende istiyorum nerden aldın altıncıcaddeye gelmişti ama kalmamıştı

yazın başlamış olmana rağmen baya bi birikmişler çok güzeller nevresimlerin,tepsilerin özellikle mutfağa aldığın country tarzını yansıtan aksesuarlara bayıldımm mutlulukla kullann

Herşeyin çok şeker canım ya güle güle kullan not tahtasından bende istiyorum nerden aldın altıncıcaddeye gelmişti ama kalmamıştı
canım çok saol,daha cicileri senin olsunn :), altıncı caddeden aldım vize haftamda 2 3 hafta oluyor tatlım :)
yazın başlamış olmana rağmen baya bi birikmişler çok güzeller nevresimlerin,tepsilerin özellikle mutfağa aldığın country tarzını yansıtan aksesuarlara bayıldımm mutlulukla kullann

ayy çok saol canım çok teşekkür ederim,evet non stop devam ediorum almaya :) nişanlımın askerden gelmesine 100 gün kaldı onun heyecanıyla hızlanmaya başladım,tekrar çok saol canımm
bugünki cicilerrde pera bulvarından
kupalarımız

oscar stone bardak altlıklarımız

yine oscar stone magnetlerimiz :)

bu cicilerimide nişanlım yazın almıştı,resmini giz08 in topiğinden aldım :)

Son düzenleme:
En son eklediklerin çok hoş gerçekten kır evi olucak mis gibi bu bardak altlarına bende bayılıyorum hemde çokkk Güle güle kullan

En son eklediklerin çok hoş gerçekten kır evi olucak mis gibi bu bardak altlarına bende bayılıyorum hemde çokkk Güle güle kullan

canım benim yaa çok teşekkür ederim :) inşallah dediğin gibi olur :) bardak altlıklarını baya bir süredir almak istiyordum,baya inmiş fiyatı pera bulvarında kaçırmak istemedim bende :):)

Evlilik hazırlığı...Ne güzel :) Ne kadar heyecanlısındır şimdi dimi :) Hepsi çok güzel arkadaşım güle güle kullanın veeee bir ömür çok mutlu olun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…