bunlar da benim çeyizlerim

ben hala kararsızım, gerçi acelem de yok
param olsa dyson alırım ömrüm boyunca kullanırım ama :43:

off süpürge benim de gündemimde kızlar su hazneliler çok koku yapıyormuş biz çalışan hanımlar olucaz bazen yeri gelecek o süpürgeyi azmak bile zor gelecek ki suyu ile tozu ile uğraşmak hiç işime gelmiyor ama arkadaşlar da torbalı da alınmaz ki çağdışı gibi diyorlar oysa ben rowenta extreme powerını beğeniyorum ama kararsızımm:50:

kızlar,
bu hafta sonu yine biraz para harcadım, evimize birkaç parça daha bişey aldım
Şekerlik
$26745_phase.webp
Sütlük
$26746_phase.webp
Saklama kapları
$24124_phase.webp
Jumbo Çaydanlık
$caydanlik[1].webp
Sarımsak presi
$22632_phase.webp
Ekmeklik
$23766_phase.webp
Sebze kurutucu
$23737_phase.webp
Braum mikser&blender seti
$Braun-MR-6550-M-FP-Blender-Seti__22582376_0[1].webp
daha önce tchibo'dan aldığım çelik ölçek, aynı zamanda ısıcıtı olarak da kullanabiliyorsunuz
$24103_phase.webp

umarım beğenirsiniz

Son düzenleme:
off süpürge benim de gündemimde kızlar su hazneliler çok koku yapıyormuş biz çalışan hanımlar olucaz bazen yeri gelecek o süpürgeyi azmak bile zor gelecek ki suyu ile tozu ile uğraşmak hiç işime gelmiyor ama arkadaşlar da torbalı da alınmaz ki çağdışı gibi diyorlar oysa ben rowenta extreme powerını beğeniyorum ama kararsızımm:50:

canım biz şu anda evde su hazneli kullanıyoruz ve koku yapmıyor. Yani onun su haznesini boşaltmak 2 dakikanı alır en fazla. İçine çektiği tozu saçı gördükce insan garip oluyor, su simsiyah oluyor her süpürdüğümde (2günde bir süpürüyorum evi) o yüzden ben su hazneli alacağım. Alerjim de var benim o yüzden kesinlikle tozu yok eden bişey almam gerekiyor. Fakat araştırmalarım devam ediyor :51:

Canım aldıkların çok hoş salata kurutucunu, saklama kaplarını çok beğendim. Marka ve fiyatları nedir acaba ? Aldıklarını mutlu günlerde kullanman dileğiyle.

Back
X