- Konu Sahibi caffelatte
herseyin cok guzel canım güle güle kullan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 haziran cumartesi canım.. peki seninki? bu arada sen küçük ev aletlerini bitirdin mi hayatım? ben mutfak küçük ev aletlerini kırmızı aldımm çook güzellertamamlayıcı ürünleri de ekmeklik baharatlık gibi bernardodan alıyorum inş mesaj sayım yeterli olursa eklerim resimlerini ütümüz de aynı philips azur şimdi süpürge deryasına girdim çook kararsızım
![]()
kırmızı küçük ev aletleri miii ben de istiyorummm :84: nerden aldın onları,ben görmedim pek öyle kırmızılardan, kırmızıyı da çok seviyorum, paylaşırsan sevinirim canım bu arada ben de o beyaz pamuk saten nevreimlerden alıcam![]()
ARÇELİK LAL SERİSİ var kızlar kırmızı.. arçeliğe bakabilirsiniz.
Merhaba! Ben de kırmızı yaptım küçük ev aletlerinikin aldım su ısıtıcı ve ekmek kızartma mak king'te kırmızı olarak var.tost mak de var ama ben beğenmediğim için farklı bir tost mak alıcam ama yine kırmızı alıcam:> diğer arkadaşın dediği gibi diğer mutfak aletlerini de bernardodan aldım onda baya var kırmızı,şık modeller.Bilgine canım:81:
kızlar hepinize teşekkür ederim,
bizim düğünümüz Allah nasip kısmet ederse 21 Mayıs 2011 de. daha önce bir mekan ile anlaşmıştık ama araya türkiyenin acı gerçeği torpil konusu girdi ve mekanı başkasına verdiler ve biz dün koştur koştur başka yer baktık ve salon düğünü istememe rağmen eğer salon düğünü olacaksa da bu salonda olsun dediğim salonda 2 rezervesi olmasına 21 mayıs'a yer bulduk
rezervasyon yaptıran bir çiftin telefonu mekan sahibi 2-3 kere aramasına rağmen cevap vermedi diğer çift de nişanlısı ankaradan gelemediği için karar veremediler ve salon bize kaldı:)
ben küçük mutfak aletlerini inox aldım canım, diğer ekmeklik vs. de ahşap yani mutfak ahşap ve çelik karışımı olacak.
bu ay kısmet olursa elektrikli süpürge alacağım. Evde fantom su perisi kullanıyoruz ve memnunuz bir de Arnica Bora için güzel yorumlar yapıyorlar ama henüz karar veremedim
arnica bora cok iyi diyorlar canım.. su haznesi cok pratik takılıp cıkıyormuş.. bende almasam ondan alcaktım..reklamlarda da gördüm iyice araştır öyle al canım..
bu arada hayırlı olsun mekanda ..:) benden bir ay sonra senın dugunun ..
Allah mutlu mesut etsin inşallah.![]()
canım buzdolabı ve bulaşık makinası inox aldım (bulaşık makinasının yanlış fotosunu koymuşum)
çamaşır makinası ve kurutma makinasını beyaz aldım cünkü onlar banyoda duracaklar ve inox kurutma makinesi yoktu
nevresim takımına gelince: bitane düğün gecesi için pikeli nakışlı ve taşlı saten nevresim takımı aldım (pepper home'dan) resmini nette bulamadım
benim 5 tane çift kişilk pamuk saten nevresimim var (1 taç, 2 sarev, 1 benetton, 1 englisch home) 3 çift kişilik maxforce nevresimim var (misafir için) 4 tane de tek kişilk nevresimim var (misafir için)
bunların yeterli olacağına inanıyorum ben ama kayınvalidem yeterli olmadığını söyleyip 2 tane daha nevresim takımı aldı
Amin canım benimAllah hepimizi mutlu metsin ve vermiş olduğumuz kararlardan hiçbir zaman pişman olmayız inşallah...
sen hangi süpürgeyi aldın canım? bide şimdilerde neler alıyorsun. Bana sanki herşeyim eksik miş gibi geliyor nedense :26:
arnicaya güvenemiyorum ben yaa.süpürgemi klasik alıcam o yüzden.benim için en önemli özelliği sessiz çalışması.fakir alırım herhalde.
ben hala kararsızım, gerçi acelem de yok
param olsa dyson alırım ömrüm boyunca kullanırım ama![]()
kırmızı küçük ev aletleri miii ben de istiyorummm :84: nerden aldın onları,ben görmedim pek öyle kırmızılardan, kırmızıyı da çok seviyorum, paylaşırsan sevinirim canım bu arada ben de o beyaz pamuk saten nevreimlerden alıcam![]()