bunlar da benim çeyizlerim

caffelatte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
1.957
0
0
İstanbul
merhaba arkadaşlar bende her zaman çeyiz köşesinde herkesin çeyizini adım adım inceleyenlerdenim ve sonunda bende sizlerle çeyizlerimi paylaşmak istedim.
umarım beğenirsiniz ve sizlere de fikir olur :nazar:

bunlar bosch beyaz eşyalarımız
:nazar: $MCSA042448_WAE24463TR_def[2].webp$MCSA046144_KGN57P62NE_def[1].webp$MCSA043708_WTE84101TR_def[1].webp$MCSA041460_SMS58M12EU_def[1].webp
çift kişilik battaniyemiz (Eminönünden aldım 60 TL)
$1[2].webp

çok beğenrek aldığım bornoz takımımız
:nazar:$71017569[1].webp

Hisar Tencere takımımız (3 lü sahan seti hediyeli 350 TL)
:nazar:$29d8woi[1].webp

bunlar da Bernadodan aldıklarım hepsi (geçen sene 1500 TL tutmuştu 750 TL değerinde de hediye çeki vermişlerdi onlarla da dekorasyon ürünleri de almıştım ama fotolarını bulamadım):nazar:
$f72db9d2-45fb-4772-a92f-bd13d07d8a91[1].webp$b54fc765-79a7-4f09-80b7-b6a1dec4bd59[1].webp$093f2af0-57b2-4719-aed7-a290a5bd5ff9[1].webp$c4a8c010-ce42-4bdc-8922-f3a62204491c[1].webp$ninfasilver[1].webp$6487e989-8396-4916-99e2-3634cc49163d[1].webp$fd18bf28-88b1-4ab3-a199-74759b248d65[1].webpEki Görüntüle 113388 $blackrose[2].webp

bunlar da nevresim takımı & yorgan yastık ve pike takımımız:nazar:
$SA2246[1].webp$PN020102021[1].webp$USP50206_2[1].webp$DC4402[2].webp$TC4058[1].webp$PN010102004[1].webp$60018505[1].webp$SA2247[1].webp
bunların dışında bir de Home Sweet Home'dan çok çok beğenerek aldığım yatak örtüm var ama onun resmini nette bulamadım :14:

daha başka bir sürü şeylerimiz var vakit buldukca eklemeye devam edeceğim

hepsi çok güzel canım güle güle kullan :)

birşey soracağım bornoz takımını kaça aldın birde nevresim takımları hepsi son moda.. katologda görmüştümm ne kadara aldın canım ben baktımda baya pahalı :( eminönüden para biriktirdikçe almayı düşünüyorum ama..

çok teşekkür ederim canım

ben nevresim takımlarımı Sarev'in outletinden aldım (optimum avm)
bornoz takımımı da eminönündeki Taç'dan aldım 200 TL di yine pembe nervesim takımı da aynı yerden aldım bir ürün alana ikinci ürün %50 indirimliydi ikisine galiba 250 verdim

ben hepsini yavaş yavaş elime para geçitkce alıyorum, 6 ay sonra düğünümüz var dolayısı ile hiçbirşeyimiz eksi olmayacak :32:

benimde bir buçuk sene sonra herşeyimi kendim alıyorum gözümde korkmuyor değil hani ufak tefek şeyler baya para tutuyor yaa bakalım.. bende elime geçtikçe eminönüne gitmeyi düşünüyorum porselenler tencere setleri öyle alınacaklar bitti ama hala eksik çokk :))) yandımmm :D

Maşallah çok çok güzeller canım...güle güle kullan...
çok teşekkür ederim

benimde bir buçuk sene sonra herşeyimi kendim alıyorum gözümde korkmuyor değil hani ufak tefek şeyler baya para tutuyor yaa bakalım.. bende elime geçtikçe eminönüne gitmeyi düşünüyorum porselenler tencere setleri öyle alınacaklar bitti ama hala eksik çokk :))) yandımmm :D

senin daha cok varmış canım, fazla açılmadan ve öz eşyalar almanı tavsiye ederim
biz evlendikten sonra da tekstil sektörü üretmeye devam edicek :)

mutlu günlerde kullan canım ne güzel beyaz eşyalarıda almışsın ben daha yeni başlıycam beyaz eşyalara :(

beyaz eşya ve mobilya ya karar vermek gerçekten çok sancılı oluyor çünkü ciddi para veriyorsun ve uzun süre kullanmak istiyorsun. Biz Bosch'a karar verdik. Diğerlerine nazaran biraz daha pahalı ama olsun

harika,diyecek bir şey bulamadım,iyi günlerde kullan

çok teşekkür ederim:16:

taç pamuk saten ve days in colours nevresim takımlarımız aynı. beyaz eşyalarımız da hemen hemen aynı. bernardodan henüz almadığım pek çok şey de :) benim de 6 ay kaldı.. baya benziyoruzz yaa:)) ben şu siyah ve kırmızı olan nevresim takımını soracaktım canım dün ben de sarevden bir tane pamuk saten nevresim takımı aldım hatta senin maviyi de görmüş beğenmiştim ama benimkisi mor daha çok dikkatimi çekti. o siyah kırmızı da sarev mi canım? aldıklarını güle güle kullan.. az kaldı ama hiç eksiklerimiz bitmiyor değil mii:9:

taç pamuk saten ve days in colours nevresim takımlarımız aynı. beyaz eşyalarımız da hemen hemen aynı. bernardodan henüz almadığım pek çok şey de :) benim de 6 ay kaldı.. baya benziyoruzz yaa:)) ben şu siyah ve kırmızı olan nevresim takımını soracaktım canım dün ben de sarevden bir tane pamuk saten nevresim takımı aldım hatta senin maviyi de görmüş beğenmiştim ama benimkisi mor daha çok dikkatimi çekti. o siyah kırmızı da sarev mi canım? aldıklarını güle güle kullan.. az kaldı ama hiç eksiklerimiz bitmiyor değil mii:9:

sende güle güle kullan canım aldıklarını, evlenmek gerçekten çok zormuş ama çok da güzel :31:
kırmızı siyah yatak örtüsü canım günlük kullanım için aldım Taç'dan galiba fiyatı da 140 TL di. Internet sitelerinde alışveriş yapınca bir ara %20 indirim yapıyorlardı hala yapıyorlar bilmiyorum ama

senin daha cok varmış canım, fazla açılmadan ve öz eşyalar almanı tavsiye ederim
biz evlendikten sonra da tekstil sektörü üretmeye devam edicek :)

aynen öyle o yüzden fazla açılmıcam ama herşeydende olacak :)) birşey dikkat ettim dolap gri ama öbürleri beyaz niye
? ben hepsini metal gri renginde alıcam kullanışlı olmuyor mu ??

ayrıca nevresim takımı kaç tane alayım daha hiç almadım :(

sende güle güle kullan canım aldıklarını, evlenmek gerçekten çok zormuş ama çok da güzel :31:
kırmızı siyah yatak örtüsü canım günlük kullanım için aldım Taç'dan galiba fiyatı da 140 TL di. Internet sitelerinde alışveriş yapınca bir ara %20 indirim yapıyorlardı hala yapıyorlar bilmiyorum ama

daha iyi canım çünkü bir de düğün gecesi için kullanacağım beyaz pamuk saten almayı düşünüyorum alacağım diğer nevresimleri günlük kullanım için alıcam. dediğin gibi tekstil üretimi bitmeyecek ne de olsaa değil mii:1::1:

canım harikalar, güle güle kullanın müstakbel eşinle :69: ben de sarevden bir nevresim takımı ile iki pike takımı almıştım.yalnız ben markafoni ya da limangodan alıyorum, bayaa indirimli oluyor.

aynen öyle o yüzden fazla açılmıcam ama herşeydende olacak :)) birşey dikkat ettim dolap gri ama öbürleri beyaz niye
? ben hepsini metal gri renginde alıcam kullanışlı olmuyor mu ??

ayrıca nevresim takımı kaç tane alayım daha hiç almadım :(

canım buzdolabı ve bulaşık makinası inox aldım (bulaşık makinasının yanlış fotosunu koymuşum)
çamaşır makinası ve kurutma makinasını beyaz aldım cünkü onlar banyoda duracaklar ve inox kurutma makinesi yoktu

nevresim takımına gelince: bitane düğün gecesi için pikeli nakışlı ve taşlı saten nevresim takımı aldım (pepper home'dan) resmini nette bulamadım
benim 5 tane çift kişilk pamuk saten nevresimim var (1 taç, 2 sarev, 1 benetton, 1 englisch home) 3 çift kişilik maxforce nevresimim var (misafir için) 4 tane de tek kişilk nevresimim var (misafir için)
bunların yeterli olacağına inanıyorum ben ama kayınvalidem yeterli olmadığını söyleyip 2 tane daha nevresim takımı aldı

daha iyi canım çünkü bir de düğün gecesi için kullanacağım beyaz pamuk saten almayı düşünüyorum alacağım diğer nevresimleri günlük kullanım için alıcam. dediğin gibi tekstil üretimi bitmeyecek ne de olsaa değil mii:1::1:

bende aldım canım düğün gecesi icin beyaz pamuk saten takım :17:

baya benziyoruz gerçekten senin düğün tarihi ne zaman?

canım harikalar, güle güle kullanın müstakbel eşinle :69: ben de sarevden bir nevresim takımı ile iki pike takımı almıştım.yalnız ben markafoni ya da limangodan alıyorum, bayaa indirimli oluyor.

doğru diyorsun canım ama benim kredi kartım genelde ayın başında bile limiti zorladığı için ben elimde para oldukca almayı tercih ediyorum, bazen ayarı kaçıyorum maalesef :59:

bende aldım canım düğün gecesi icin beyaz pamuk saten takım :17:

baya benziyoruz gerçekten senin düğün tarihi ne zaman?

25 haziran cumartesi canım.. peki seninki? bu arada sen küçük ev aletlerini bitirdin mi hayatım? ben mutfak küçük ev aletlerini kırmızı aldımm çook güzeller :17: tamamlayıcı ürünleri de ekmeklik baharatlık gibi bernardodan alıyorum inş mesaj sayım yeterli olursa eklerim resimlerini ütümüz de aynı philips azur şimdi süpürge deryasına girdim çook kararsızım :52:

Back
X