Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

istediğim sepeti aldım sonunda mutfağımada çok yakıştı kendisi :1::1:

$51870016_tn30_0.webp

Son cicilerini de güle güle kullan canım:nazar:

Banyonda deniz havası hakim olacak gibi:31:

Birde açık mavi tonlarında paspas seti olsa tam oluuuurrr:69:

Son cicilerini de güle güle kullan canım:nazar:

Banyonda deniz havası hakim olacak gibi:31:

Birde açık mavi tonlarında paspas seti olsa tam oluuuurrr:69:

teşekkürler canım sen naptın bakalım çeyiz işini ??

canım banyom pembeli kremli paspasımda pemde bunlarında zemini pembe güzel olacak gibi bakalım :))

buda masa örtüsü takımım... şuan markafonide var ama ben izmirden 120 tl ye almıştım markafonide daha pahalı...

teşekkürler canım sen naptın bakalım çeyiz işini ??

canım banyom pembeli kremli paspasımda pemde bunlarında zemini pembe güzel olacak gibi bakalım :))

pembe de güzel olur kiiiii:16:

bende başladım biraz biraz:6:
topiğime gelmedin ki ama sen:14:

Son düzenleme:
buda masa örtüsü takımım... şuan markafonide var ama ben izmirden 120 tl ye almıştım markafonide daha pahalı...

$3885421277838_0_304x424.webp

masa örtün çok şıkmış çok beğendim:) yemek yerken biri buna bir şey dökse döverim heralde döken kişiyi:1: valla bitirdin çeyizi özendim sana:) benim bu ay para suyunu çekti kendime aldım bol bol çeyiz alamadım kredi kartı kesim tarihini bekliyorum daha 2 hafta var ya:35:

masa örtün çok şıkmış çok beğendim:) yemek yerken biri buna bir şey dökse döverim heralde döken kişiyi:1: valla bitirdin çeyizi özendim sana:) benim bu ay para suyunu çekti kendime aldım bol bol çeyiz alamadım kredi kartı kesim tarihini bekliyorum daha 2 hafta var ya:35:

teşekkürler canım bitti çok şükür yaa ama var yinede bir iki eksik :)) bu kadar yorucu olacağını hiç düşünmemiştim ama.. ben çok yoruldum koşturmaca içinde inşallah sende göreceksin en kısa zamanda... boşver kendinede zaman ayır ben kendime uzun zamandır bir şey almıyorum valla çünkü kendime ayıracak vaktim olmuyor... gündüz iş eve git onu oraya koy bunu buraya koy sonra beğenme tekrar değiştir temizle sil süpür bittim valla tatlım.. çok güzel ama yorcu zamanlar bu zamanlar.. Allah herkese nasip eder inşallah..

teşekkürler canım bitti çok şükür yaa ama var yinede bir iki eksik :)) bu kadar yorucu olacağını hiç düşünmemiştim ama.. ben çok yoruldum koşturmaca içinde inşallah sende göreceksin en kısa zamanda... boşver kendinede zaman ayır ben kendime uzun zamandır bir şey almıyorum valla çünkü kendime ayıracak vaktim olmuyor... gündüz iş eve git onu oraya koy bunu buraya koy sonra beğenme tekrar değiştir temizle sil süpür bittim valla tatlım.. çok güzel ama yorcu zamanlar bu zamanlar.. Allah herkese nasip eder inşallah..

evin eksiği hiç bitmez valla:)) izne gidip geleyim bende hız vericem çeyize tekrardan . yorucu falan ama kendi evin olucakya o heralde çok güzel bir duygudur düşünsene tek tek beğenerek aşık olarak aldığın eşyaları kullanacaksın ben bile bazen aldıklarımı biran önce kullanmak istiyorum:1:

evin eksiği hiç bitmez valla:)) izne gidip geleyim bende hız vericem çeyize tekrardan . yorucu falan ama kendi evin olucakya o heralde çok güzel bir duygudur düşünsene tek tek beğenerek aşık olarak aldığın eşyaları kullanacaksın ben bile bazen aldıklarımı biran önce kullanmak istiyorum:1:

kesinlikleeeeee çok güzel bir duygu.. hepsi senin seçimin senin zevkin.. her şey istediğin gibi gitmesede yinede sonuç güzel oluyor.. birde sevdiğin insanla yaşıycaksan o evde herşey daha bi güzel geliyor insana :)) aynen canım aynen bende bir an önce eşyalarımı kullanmak istiyorum güzel güzel yemekler yapmak istiyorum vs vs işte :)))

canım yaa sanada danışayım krem renginde düz stor var evdeki camlarda ben üstüne tül yaptırmak istiyorum ama şöyle modern güzel bir şey olsun istiyorum tavsiyen varmı banaa ??

bende alsam mı diye düşünmüştüm:emir_bebek:
çok aşırı beğendim!!:16:
çok şık bence
bende uygun bulabilirim,almayayım en iyisi:31:
[/FONT
]

resimde görünenden çok daha şık canım.. izmire falan gitme şansın varsa kemer altından bi bak.. bende pamuk saten nevresim beğenmiştim almadıım pişman oldum bir daha gittiğimde onuda alacam :))

Back
X