Bunlar da benim çeyizlerim yeni :))

ayyy çok beğendim madancııııkkk yaaaa:6::nazar:
tü tü tü maşAllaaaaaahhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

sade ve şık:nazar:
ben dantelden vaz mı geçsem diyorum bu modelleri görünce:26:

ayyy çok beğendim madancııııkkk yaaaa:6::nazar:
tü tü tü maşAllaaaaaahhhhhhhhhh:nazar::nazar::nazar:

sade ve şık:nazar:
ben dantelden vaz mı geçsem diyorum bu modelleri görünce:26:

çok sagol canım benim düğünden sonra atarım resim bakarsın :))

tam hayalimdeki gelinlik buydu bakıp duruyordum resmini ve aradığımı buldum çoook mutluyum :16::16:

canım istediğin gelinliği bulmana çok sevindim insanın içine sinince herşey daha bir mutlu olur sanırım:) kına eşyalarında çok güzel. düğünün, kınan mutlu neşeli sorunsuz geçer inş.

canım istediğin gelinliği bulmana çok sevindim insanın içine sinince herşey daha bir mutlu olur sanırım:) kına eşyalarında çok güzel. düğünün, kınan mutlu neşeli sorunsuz geçer inş.

evet canım yaa çoook mutluyum hemdeee :)) ay inşallah canım inşallahh...

kızlar hol halım bu evin duvarları pembe olunca malesef ona uymak zorunda kaldım :SS

$808_Sanat-Hali_0.webp

mobilyamda bu koltuklar krem tay tüyü kırlentler ise mürdüm

$Adsız.webp

hiç aklımda olmayan modeller oldu umarım güzel olur :SS

kızlar hol halım bu evin duvarları pembe olunca malesef ona uymak zorunda kaldım :SS

Eki Görüntüle 513652

mobilyamda bu koltuklar krem tay tüyü kırlentler ise mürdüm

Eki Görüntüle 513653

hiç aklımda olmayan modeller oldu umarım güzel olur :SS

canım halının rengi modeli çok hoş insanın içini açıyor valla:) koltuk takımında çok güzel tekliler özellikle değişik durmuş krem ve mürdüm rengiyle daha güzel duracaktır eminim.

$00131002_7127.webp canım yanlış hatırlamıyorsam patetes soğan sepeti arıyordun 6.caddede buna benzer sepetler var fiyatıda uygun gibi

canım halının rengi modeli çok hoş insanın içini açıyor valla:) koltuk takımında çok güzel tekliler özellikle değişik durmuş krem ve mürdüm rengiyle daha güzel duracaktır eminim.

canım benim çok sagol inşallah güzel olur bende merakla bekliyorum :))

Back
X