bunlar da benim çeyizimden

çok şık secımler olmus canım karacanın porselen takımı degılmı o?ne kadara aldın soyler mısın?

teşekkürler evet canım üçü de karaca kareli gri çizgili olan kahvaltı takımı 350 tl beyaz kabartmalı kare olan 6 kişilik yemek tk.250 tl diğerini kampanyadan aldım tencere, çatal kaşık, tabak tk.1300 idi bu tabaklar kampanyaya dahil değil diye 150 tl fark vermiştim

hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için daha iyileri sizlerin olsun inş.

Hayırlı olsun, güle güle kullanın; kolaylıkla tamamlayın inşallah gerisini.

inş.hepimiz kolaylıkla tamamlayalım güle güle kullanalım kızlar

eylül gelinimiz çeyizlerine topic açmışsın ne güzeeeel... çeyizlerinin hepsi de çok güzel canım, güle güle kullanın inşallah. darısı evlerimize olsun inşallah.. :nazar:

mutlu günlerde kullan canım ya bardak takımın kaç kişilik ben 12 kişilik istiyorum amabir türlü bulamadım hep 6 kişilik var:26:

mutlu günlerde kullan canım ya bardak takımın kaç kişilik ben 12 kişilik istiyorum amabir türlü bulamadım hep 6 kişilik var:26:

ben de 12 kişilik istiyodum 2 tk.alacaktım ama aldığım bardaklar çok pahalıydı tane hesabı satılıo ille bu model olsun die 6 kişik aldım o bile 750 tl ye falan geldi ama 12 kişilik uygun bi takım alabilirim sade bi model bunları sürekli kullanmam 12 kişilik bi takım aldım ama su meşrubat ve limonata bardağı var sadece

çeyizleriniz ve topiğiniz hayırlı olsun.
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin

herşey çok güzel cnmm
iyi günlerde kullan :nazar:
bir sürü bir sürü çeyizlerimiz olsun inş.:61::61:

Back
X