- 26 Ağustos 2009
- 34
- 0
- Konu Sahibi sunshinemir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun zamandır takp etmeme rağmen bir türlü birşeyler yazamamıştım. Umarım fotoğraf eklemeyi başarırırm....
Teşekkür ederim canım :)) Bilgisayarda çizdim bu şekli önce ,sonra transfer baskı yapan yani t-shirt baskısı yapan bir baskı merkezine gittim ( büyük kırtasiye ya da fotokopiciler yapıyor.) Büyük A 3 kağıda 25 tane sığdı benim ebatlarda. Özel transfer kağıdına çıktı aldılar orada. Evde kestim ve ütü(bende pres ütü vardı ama normal ütü ile de yapabilirsiniz.) ile 10-12 sn(normal ütü ile daha uzun süre lazım) bastırdım. Kağıdı çekip soyduğunuzda baskı kumaşta kalıyor. Dikkat edilmesi gereken kumaşın mutlaka beyaz ya da çok açık renk pamuklu olması(hasse kumaş en güzel sonucu veriyor). Ya da baskı yapan yerler sizin için de basabilir kendi pres ütüleriyle.Çok fazla fiyat farkı olmaz tahminim. Umarım yardımcı olur. Burada güzel olan şey bilgisayarda ne tasarlarsan, ne yazmak ne çizmek istersen kesenin üzerine basabilirsin.Yastıklar, kapı süsleri her aklına geleni yapabilirsin böylece...