Yanlışlık oldu. 3-6 ay değil hepsi 0-3 aydır.
Eki Görüntüle 1010991 5 TL LCW
Eki Görüntüle 1010987 5 TL DİSNEY
Eki Görüntüle 1010988 5 TL
Eki Görüntüle 1010989 5 TL
Eki Görüntüle 1010990 5 TL
Eki Görüntüle 1010992 5 TL
Eki Görüntüle 1010993 5 TL BABY ROSE
Eki Görüntüle 1010994 hepsi 10 TL.
Eki Görüntüle 1010995 Penye battaniye 5 TL.
Canim penye battaniye haric hepsini almak istiyorum hic leke veya bozulma varmi hangi sehirdesin
Tmm cnm insallah cikar ama yalniz ben ayin 20sinde odeme yapabilirim benim icin ayirabilirmisin kesin istiyorum lutfenBen İstanbuldayım. Şimdi dikkatlice baktım da sadece birinin önünde hafif sarı bir leke var. yıkanırsa çıkarmı bilmiyorum. bu yüzden battaniyeyi de hediye olarak koyabilirim istersen.
Tmm cnm insallah cikar ama yalniz ben ayin 20sinde odeme yapabilirim benim icin ayirabilirmisin kesin istiyorum lutfen
canım 20 si uzun bir süre. 2-3 gün dersen olur ama 20 sine kadar zor.. Bende alışveriş yapıyorum çünkü. Şöyle yaparız.
Yine satışta kalsın gerisi kısmet işi artık.
neyse acil senin ki galiba hayirli satislar cnm
Yanlışlık oldu. 3-6 ay değil hepsi 0-3 aydır.
Eki Görüntüle 1010991 5 TL LCW
Eki Görüntüle 1010987 5 TL DİSNEY
Eki Görüntüle 1010988 5 TL
Eki Görüntüle 1010989 5 TL
Eki Görüntüle 1010990 5 TL
Eki Görüntüle 1010992 5 TL
Eki Görüntüle 1010993 5 TL BABY ROSE
Eki Görüntüle 1010994 hepsi 10 TL.
Eki Görüntüle 1010995 Penye battaniye 5 TL.
Arkadaşım mrb. ürünler hala satışdaysa ben almak isterim. Haziranda doğumum olacak benim henüz köftem doğmadıama ürünler ne kadar giyilmiş yıkanmış renklerinde bozarma varmı etiketli ürünün yok mu hiç satılık?
merhaba. Yenidoğan kıyafetleri olduğu için öyle çok sık giyilmedi. Başka bir arkadaşa dediğim gibi bir tanesinde hafif sarı leke var yıkanınca çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum. Bu yüzden battaniyeyi bedava veriyorum. Minik Köfteye hediyem olur :) diğerlerinde de bozulma yırtık vs. yok. Maalesef etiketli ürünüm yok.
merhaba. Yenidoğan kıyafetleri olduğu için öyle çok sık giyilmedi. Başka bir arkadaşa dediğim gibi bir tanesinde hafif sarı leke var yıkanınca çıkıp çıkmayacağını bilmiyorum. Bu yüzden battaniyeyi bedava veriyorum. Minik Köfteye hediyem olur :) diğerlerinde de bozulma yırtık vs. yok. Maalesef etiketli ürünüm yok.
merhaba. 2 seceneğimiz var. Özel mesaj atarak adres gönderiyorsunuz.Adresinize kargo yapıyorum. Sizde verdiğim hesap no ya ödeme yapıyorsunuz. Yada elden teslim alabilirsiniz. İstanbul hangi semttesiniz acaba
O zaman gün içerisinde size mail adresimi gonderirim. Ordan irtibat kurarız. Evet burdan yasak. Kötü niyetli insanlar olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?