Bunlar boşanma sebebi mi yoksa pandeminin yarattığı sıkıntılar mı beni tahammülsüzleştirdi?

Boşanmak boşanmamak çok şahsi bir karardır. Kimi yetmiş kere aldatılır boşananmaz kimi günaydın demedi diye boşanır. Bu sizin yaşamınızda neleri ne kadar çekebileceğinizle alakalı. Ben bunu yıllarca bu şekilde sürdürebilirim diyor musunuz? Hayat kalitenizin düştüğünü mü hissediyorsunuz? Uzun vadede baktığınızda bu evliliğe devam etmek hayatınızdan neler kaybettirir. Bunları oturun düşünün . Bizim kararımıza bakmayın. Herkes neyi ne kadar çekebileceğini kendi bilir . Mesela ben ortak noktamız olmayan birini çekemem. Ama bir başkası bunu önemsiz bulabilir

Herkes aynı olmak zorunda değil. Bence eşinizi bir kalıba sokmak istiyorsunuz. Eşiniz yapmak istemiyorsa siz içinizde ki neşeyi kaybetmeden yapmaya çalışın sevdiğiniz şeyleri… bırakın sevdiğiniz birisiyle gidin konsere. Kendi alanınız olsun. Evet birlikte yaptığınızda belki daha mutlu olacaksınız ama olmuyorsa olmuyordur. Kendisi ne giymek istiyorsa onu giysin. O size karışmıyorsa boşverin. Ben futboldan nefret ediyorum Sürekli spor kanalı açık oluyor ama ne yapayım yani izlesin adam seviyor gerçekten çok zevk alıyor gıcıklık olsun diye yapmadığını biliyorum. Bilmiyorum fazla mı iyimser düşünüyorum

Ben de yaşlı nine ruhuna büründüm uzun zamandır. Uyanmak, yemek yemek, günü tamamlamak bile zor geliyor.
Eşinizi mutsuz eden şeyler mi var, yapısı mı böyle acaba?

Sizin koca pek de cekilir bir dert gibi durmuyor burdan.Adam oturup bir yerde simit,dondurma yemiyormus.KK kulübü iyimser kadinlari da,kocaya uyum saglamaktan bahsediyor.Kocaya uyum saglarken kadinin ruhu pörsümuş.Anlattiğiniz cinsel yasam da ,o cinsel yasam degil.Adam bir iki dakikada bosaliyor.Iş bitiyor.Banyoya koşuluyor.Bu sadece anlik organlarin birbirine degmesi.Burdan zevk cikmaz dogal olarak.Konu eskimis ,konu sahibi yasakli ama konu sahibi yaralarini sarayim derken malesef ömrünü tüketecek bir adama da catmışsin ayni zamanda.İşin zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…