1. Özel günlerini unutuyorsa sen de onun günlerini hatırlama.
2. Ders çalışmaya bahane görme eşini . daha çok çalış ki bazı şeyleri başar.
3. Çocuk için hayırlısı olsun hakkınızda.
4. . Sosyal medya vs den sizi gizlemesi ne anlamadım . çok mu kıskanç diye aklıma geldi. yüzük takmaması çok garip . bütün gariplikleri üzerine toplamış sanki.
5. değer görmediğini düşünüyorsan kendine değeri kendin ver. kendine hediye al . çiçek al . erkeklerin çoğu odun . yontmak zor . uğraşma . zaman istiyor . emek istiyor . sonunda yıpranırsın.
6. Sevdigin muzikleri dinlemiyorsa . boş ver sen dinlemeye devam. ondan onay bekleme. onun sevdiği müzikleri dinleyeceğim diye de kendine eziyet etme.
7. Evde tek başıma olduğum için resim çizmeyi seviyorum. Boş işlerle uğraşma diye kızıyor. demişsin. ben olsam saaağğğaaane , işine bak derdim
8. Muhabbet edemiyoruz. Guzel vakit geçiremiyoruz. demişşsin. boş ver . hiç uğraşma . kendine yönel.
9. Ailemin maddi durumunu sorguluyor. O parayi ne yaptılar nereye gitti diye sürekli soruyor. Annemin emekli parasına kadar soruyor. Cevap vermediğimde tekrar soruyor. Her ay, ayda iki kez soruyor. yine derdim saaağğğaaane , işine bak. Ailemin derdi seni mi gerdi.
10. Bana aldığı ve benim kendime aldığım her eşyaya hediye gözüyle bakıyor. baksın boş ver . çok takılma. kendine yönel . adam için üzülme. ne hali varsa görsün modunda olursan mutlu olursun söyliiiyyym
Adamların bazısı güler yüz tatlı dilden anlamaz . hiç uğraşma kardeş . biraz kabalaş bak nasıl kuzuya döner.