• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlar bir tesadüf mü ?

Seviyorum1993

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
160
39
98
Merhabalar. Derdim içime sigmadi sizden yardim istiyorum sevgili arkadaşlar.
Öncelikle 23 yaşındayim. Sezgilerim aşırı kuvvetlidir. Rüyalarım da tesaduf mu yoksa Allahtan bir armagan mi bilmiyorum ama her zaman mutlaka cikar veya ruyamda gördüğüm seylerlw ilgili bir şey olur.

Bir mantık iliskisi yaptım. Fakat sonralardan sevgilimi cok sevdim.Kafami kaldirip baska erkeklere bir kez bakmadim. Ona asik degildim ama bir omur sevmeye hazirdim. Kendisi 4 senede çok değişti. Artik evlenmeyi bekliyordum fakat bir adim gelmiyordu. En sonunda ona artik evlenelim dedim gururumu hiçe sayarak. Fakat o bunu hirsla söylediğimi aslinda evlenmeyi istemedigimi soyledi. Ben israr edince de ne beni birakti ne evlenelim dedi. Benim sevgim tamamen bitmisti. Istemiyorum dedim beni türlü türlü seylerle ikna etti. En sonunda da artık evlenmeyi istemedigini sorumlusunun ben olduğumu soyledi ve tamamen bitirdim. Bana hala mesaj atıyor. Bu sırada olanlara geleyim simdi.

Evlilik istemedigini söyleyince ondan tamamen koptum içimde hicbir umut kalmadi. Fakat beni birakmiyordu beraberdik.

Ben ruyamda ayni ortamda oldugumuz çalışma arkadasimi gormeye başladım. Hic muhabbetim yoktu kendisi de nasil derler biraz yumusak bir arkadasimiz. Erkege göre yani. Hic farkli dusunmedim kendisi hakkinda. Ben onu her gün ruyamda goruyordum. Sebepsizce. Artik dikkatimi cekmeye başladı. Cocugu inceliyordum ruyalarima neden giriyor diye merak etmeye basladim. Cocuk eskiden normal bir gorunusteydi fakat elimi neye atsam degerlenir ya bir sakal filan birakti yakisikli oldu biraz. Entel de yani. Ama sessiz cekingen utangac biri bayagi da hisli. Duygusal yani. Simdi bu cocuga bakarken bir baktim o da bana bakiyor. 1 2 3 4 5... derken bu böyle gidiyor ama sadece bakisma baska bir sey yok. Beni sevdigine dair ufak seyler bulurdum halbuki elle tutulur degil. Cocuk 2 sene once gelip muhabbet kurmaya başlamıştı bense hii deyip gecistirdim. Benim yaptığım espirilere baya guluyor. Bana eskiden baktigini hatırlıyorum birkac kez. Bir kere hic cevirmedi kafasini bakti. Arkadaşlarım da sana bakiyor dedi bu son zamanda. Fakat bu somut degil ki. Cocuk ben bakiyorum diye de bakmis olabilir. Her neyse ben bakmamaya basladim rahatsız olur yanlis dusunur diye. Hic bakmadim bir kez bile bakmadim. Bu cocuk arkadaslarimla konusurken benimle konusmuyor selam bile vermiyor mesela yakinimda oluyor bilerek yan masama geliyor ama konusmuyor hatta arkadaşları ne oldu bugün suskunsun diyorlar. Ve kiz arkadaslari bana biraz yakin davranıyor. Ruyamda goruyorum daima görüyorum surekli onu düşünüyorum aylar oldu kurtulamadim. Birini seviyor paylaşımlarindan belli sakladığıni da soylemis bi paylaşımda . Hatta bi arkadasiyla konuşmasına sahit oldum uzaktan hayalimdeki gibi her sey daha güzel demisti.

Simdi butun bunlar tesaduf olabilir. Ben cekingenin tekiyim guzel de degilim. Hatta olgun degilim sacma seyler yapiyorum yani bana bakmaz bu cocuk bir yanim bunu diyor. Bir keresinde cok yakinimdayken p*klu dere demisti ya insan sevdiginin yaninda bunu der mi ? Demez. Bi selam vermez mi konusmaz mi. Ama arkadaslarimla konusurken benle ilgili bir şey oldu mu konusuyor direk konusmuyor. Butun bunlar tesaduf mu arkadaslar sizce ? Dua etsem beni sever mi :(( Oyle iyi biri ki gorseniz. Kimseyi uzemez kirmaz..

Not. Yillar önce biriyle oldum ve o da onceden ruyamda gordugum biriydi.

Şunu da belirteyim , eski sevgilime durumu söyleyip ayrildim. Kendisi buna ragmen peşimi bırakmıyordu fakat bana ulasmasini engelledim.

rüya ile amel olmaz diye düşünenlerdenim. bilinçaltı öyle bir şey ki oynadığı oyunları tahmin bile edemeyiz. kimseyi üzemez kıramaz dediklerimiz hayatımızın içine edebilir. bence zamana bırakın. nasipten öte köy yok nasıl olsa

Ya ne desem bilemedim ki şimdi ruya yorumlama kabiliyetim hic yok bence zamana bırak dusunmemeye çalış olacağı varsa olur zaten kafaya taktikcada ruyada o nu görüyosun bence dedigim gibi dusunmeyi falan bırak sakin olmaya çalış oluru varsa olur

Rüya ile amel etmeyiz. .
Çok takılmışsın. .
Nasip kısmet bu işler. .

Bakmasi filan sence tesaduf mu ? balera balera
Tesadüfte olabilir olmayabilirde yani dedigim gibi zamana bırakıp biraz daha gozlemleyebilirsin ama kendini kontrol ederek yani kaptırmadan her zaman en kötüyü düşün belkide tesadüftür yani sonra uzulmemen için çok bir anlam yuklememek gerek bunu en aci şekilde ogrenenlerdenim malesef

Back
X