N naz70 Nirvana Kayıtlı Üye 11 Haziran 2008 3.526 8.485 4 Eylül 2022 Konu Sahibi Sendenben #81 Sendenben .!.: Tabiki bir yıl öncesi var bir yıl sonra evlendik ailelerin gelmesi gitmesi zamanlari falan . Tabiki tanıyorduk hepimiz birbirimizi . Ama eşim evliyken , eski eş sağken kesinlikle bişey olmadı . Onlarda bunu biliyorlar . Genişletmek için tıkla... Mira 1.5 yaşında elime geldi demediniz mi? Eski eşin vefatından 1 yıl sonra evlendim öncesi de var 1 yıl gibi demekle ne kastettiniz anlamadım
Sendenben .!.: Tabiki bir yıl öncesi var bir yıl sonra evlendik ailelerin gelmesi gitmesi zamanlari falan . Tabiki tanıyorduk hepimiz birbirimizi . Ama eşim evliyken , eski eş sağken kesinlikle bişey olmadı . Onlarda bunu biliyorlar . Genişletmek için tıkla... Mira 1.5 yaşında elime geldi demediniz mi? Eski eşin vefatından 1 yıl sonra evlendim öncesi de var 1 yıl gibi demekle ne kastettiniz anlamadım
mybiglove not giving a f*ck since '93 Pro Üye 22 Kasım 2020 6.251 86.244 4 Eylül 2022 Konu Sahibi Sendenben #82 Konudan sadece ozellikle cagrilmadiginiz yere gururunuzu çiğneyip gittiginizi anladim.