Bundan sonrasinda ne yaparsam onunda canını acitabilirim ?

Ben rahmetlinin de böyle olmasına gönlünün razı olmayacağına ..tek arzusunun geride bıraktığı yavrusuna iyi bakılıp sahip çıkılması olduğuna eminim.Siz lütfen kayınvalidenize ve diğer aileye kızıp iyilikten ,doğruluktan vaz geçmeyin.

Aynen çocuğuna bakıyormuş o düğünü de iç gelme demiş sen gelirsen mira nin anneannesi görür olen kızı aklına gelir demiş konu sahibine

Saçma sapan iste madem teyze gitmesin düğüne yani annenne torununa bakıyor konu sahibi sahip cıktın bakıyorsun der sevinir torunu görünce üzülmüyor da konu sahibine goruncemi üzülüyor

Tamam ölüm acı evlat acısı var ama tuhafta durum yani
Kv de onlar varken konu sahibini görmezden geliyormuş

Yeni okudum
Sanırım ölen esin arkada kız kardeşi varmış onu vereceklermiş enişteye

Eşiniz gereken cevabı vermiş. Eşinizin arkanızda durması dünyalara bedeldir.

Umarım Mira'nın sizi sevdiği kadar siz de onu seviyorsunuzdur ve mutlu bir hayatınız vardır.

Kaynana eski dünürlerine yalakalanmaya devam etsin. Kim bilir ne çıkarı var?

Sizinle görüşmemelerini içten içe üzülmelerini saygıyla karşılıyorum. Ama insan olsalar, torunumuz mutlu diye sevinirler.

Eşinizin eski kayınvalidesi, torununa iyi bakan bir yeni eşi niye istemesin. Burda eksik hikayeler var.

Aklıma Ali Taran-Ayşe Özyılmazel evliliği geldi. Orda da eski eş, bu ikisinin ilişkisi yüzünden kanseri nüksedederek ölmedi mi? Böyle oldu diye demiyorum. Sadece eski kayınvalidenin düşmanlık nedenini anlamaya çalışıyorum.

Ne diyosun ablacım

Ben ilk başlarda dünürünun bu kadar abarttigini düşünmemiştim . Çünkü kv onları kullaniyordu onları çok kotuledi. Berbat insanlar olduğunu söylediğini hatırlıyorum evliliğimizin ilk zamanlarinda .

Hikayede eksik bı yer eski olanları paylasmadim yaşadığımız tartışmaları falan . Eşi de kanserden ölmedi .
Birkaç kez beyin kanaması geçirmiş atlatmış biriydi . En son ki kanamayı durduramamislar doktorlar . Benim evliliğim ölümünden sonra oldu . Öncesinde hiç bir şekilde bişey yoktu . Belki de sizin düşündüğünüz gibi öncesi olduğunu düşündü . Yada onun da aklında farklı seyle vardı bilemiyorum

Dediğiniz gibi yapmak geçti aklımdan ama sonrasıni düşündüm . Neden öyle bir çabaya girerek rencide olayım ki dedim

Bebekti geldiğinde 1.5 yaşında . İlk anne kelimesini bana söyledi . Bir gün bile onu başka bir kadının doğurduğunu içimden gecirmedim . Tabiki annesini bilicek ama ; ben o şekilde hissetmedim .

Ne kadar süre sonra evlendiniz siz

Iste ben de onu anlamadim. Damadinin evlenmesini istemedilerse, acisini sizden niye cikariyorlar. Ne problemleri varsa damatla halletsinler, ki esinizin de evlenmek en dogal hakki.
Eski esin vefatindan hemen sonra mi evlendiniz?
Hayır hemen sonra evlenmedik bir yıl olmuştu galiba . Eşimi sürekli aile ortamlarına sokmaya çalışıyorlardi o zamanlar . Özellikle baldizlarin bir arada olduğu toplanmalar

Ben nedensen hâlâ o ailenin bu kadar yobaz olabilecegini düşünmüyorum . Şöyleki kv sanki arada problem varmış gibi davranıyor . Cekinmemi rahatsızlık duymami o istiyor yanında gozuktugum zamanlarda bak ben çekinmiyorum sende ona göre davran arkandayım demek için gibi geliyor . Çünkü mira anneannesindeyken bana gelmek istemiş gönderdiler

E oha bu kadarını da beklemiyordum. Eşinizi baldıza mı düşünmüşler? Sanırım kusacağım.
Bunu kimse böyle düşündük demedi ama , ben yanlıs bişey yapmadım ,gözlerine batacak yada onların bu kadar tepkisine karşılık . Sadece evlendim hepsi bu üstelik kızlarının vefatından sonda . Öncesinde hiç bir şekilde bişey de yoktu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…