- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mira eşinin ilk evliliğinden yani ölen eşten ve konu sahibi bakıyormuşMira kim ondan sonrası yok bende.
Çocuk yaniMira eşinin ilk evliliğinden yani ölen eşten ve konu sahibi bakıyormuş
Aynen çocuğuna bakıyormuş o düğünü de iç gelme demiş sen gelirsen mira nin anneannesi görür olen kızı aklına gelir demiş konu sahibineÇocuk yani
Oha yani hatta yuhhh ve çüüüşşMuhtemelen evdeki bekar kızıyla evlendirecekti . Dediğiniz gibi .
Ne diyosun ablacımHerkese merhaba. Ben ve eşimin ikinci evliligi . Eşimin ,eski eşi vefat etti . Biz evleneli de dört yıl oldu .evlendiğimiz günden beri eşimin eski eşinin ailesinin her türlü saygısız , seviyesiz , ithamlarina maruz kaldık bı süre boyunca . Bu yaz tatilinde ben kendi ailemle birlikte memlekete gittim . Eşim işlerinden dolayı gelemedi . Eşim ile aynı memleketliyiz bu arada . Eşimin babasının kuzeninin oğlunun düğünü vardı . O günün sabahi kayınvalidemlerle karşılaştık akşam düğün için hazırlanacağimi söyledim öyle ayrıldık . Evden çıkmadan önce telefonum çaldı . Kayınvalidem arıyor . Benden bişey rica edeceğini söyledi bende tabi dedim . Başladı iğrenç ricasını söylemeye . Akşamki düğüne kendisinin katılmayacağını , mira nin beni çok sevdiğini orda bana gelmek isteyeceğini ( eşimin diğer eşinden kızı yaz tatilinde anneannesindeydi) problem çıkmasını istemediğini hep senden anlayış bekliyorum ama bu kez de anla gibi sonrasında benim dinlesem de anlamayı bıraktığım bir sürü şey saydı . Ben cikistim o konuşmasına devam ederken . Derdi ne tam olarak dedim. Kızının acısını anladim yıllardır söylediği hiç bir hakarete hiç bir koru söze karşılık vermedim , kızına mı yabiyo damadına mı o önce onu bı kararlastirsin içinde ben ona göre cevap vericem dedim . Kısacası aslında bu o günden kalmış daha taze olan onur kırıcı davranışlarından biriydi . Dört yıldır bu tavırla mücadele ediyorum . Düğüne geldi mi kayinvalidem geldi bana gelme diyemedigi için bu şekilde konuşup benim gelmeyecegimi düşündü . Bende gittim. Düğüne girer girmez kayinvalidemi gördüm tanimiyormus gibi ,görmezden geldi . Sonra yanındakiler gidince beni davet etti çok kiyametli yanına bende gelemem dedim . Eşimi aramis " karın bana böyle böyle yaptı diye "
Eşim de ona "doğrusu neyse onu yapmış , sen gözükmek istemediğin kişiler varken tanımayacak iki türlü yanar döner davranacaksin o da onursuz gurursuz mu da gelsin yanına "demiş . Hal böyle olunca ben içimde o an söyleyebildigim kadarını kustum ama hâlâ beni zehirleyen bişey var . Canım bu konudan ötürü çok yandı . Dediğim gibi bu son olaydı yakın olan bunun gibi benzeri bir sürü şey . Onun da canı yansın istiyorum ama ne yaparım bilemiyorum
Ben ilk başlarda dünürünun bu kadar abarttigini düşünmemiştim . Çünkü kv onları kullaniyordu onları çok kotuledi. Berbat insanlar olduğunu söylediğini hatırlıyorum evliliğimizin ilk zamanlarinda .Eşiniz gereken cevabı vermiş. Eşinizin arkanızda durması dünyalara bedeldir.
Umarım Mira'nın sizi sevdiği kadar siz de onu seviyorsunuzdur ve mutlu bir hayatınız vardır.
Kaynana eski dünürlerine yalakalanmaya devam etsin. Kim bilir ne çıkarı var?
Sizinle görüşmemelerini içten içe üzülmelerini saygıyla karşılıyorum. Ama insan olsalar, torunumuz mutlu diye sevinirler.
Hikayede eksik bı yer eski olanları paylasmadim yaşadığımız tartışmaları falan . Eşi de kanserden ölmedi .Eşinizin eski kayınvalidesi, torununa iyi bakan bir yeni eşi niye istemesin. Burda eksik hikayeler var.
Aklıma Ali Taran-Ayşe Özyılmazel evliliği geldi. Orda da eski eş, bu ikisinin ilişkisi yüzünden kanseri nüksedederek ölmedi mi? Böyle oldu diye demiyorum. Sadece eski kayınvalidenin düşmanlık nedenini anlamaya çalışıyorum.
Dediğiniz gibi yapmak geçti aklımdan ama sonrasıni düşündüm . Neden öyle bir çabaya girerek rencide olayım ki dedimEşin bu durumu biliyorsa görüyorsa dert etme
O kv nasıl görmezden geliyorsa sende görmezden duymazdan gel
Sanki eski eşi sen mi öldürdün aileyle bir olup seno yok sayması tuhaf
Aslında direk gidip nasılsınız iyimisiniz diyecen ne olucaksa olsun
Bebekti geldiğinde 1.5 yaşında . İlk anne kelimesini bana söyledi . Bir gün bile onu başka bir kadının doğurduğunu içimden gecirmedim . Tabiki annesini bilicek ama ; ben o şekilde hissetmedim .Ha bide Mira ya siz bakıyorsunuz öyle anladım
Annanne o zaman bilmiyormu da sizi görünce acısı tazelenecek
Tamam evlat acısı ama torunda sizde siz gidip nasılsınız demek kaçmaktan daha mantıklı bence
sonuçta torununa annelik yapıyorsunuz
Hatta gelip tesekkur etmeli torununa bakıp annelik yapıyorsun diye
Ne kadar süre sonra evlendiniz sizHikayede eksik bı yer eski olanları paylasmadim yaşadığımız tartışmaları falan . Eşi de kanserden ölmedi .
Birkaç kez beyin kanaması geçirmiş atlatmış biriydi . En son ki kanamayı durduramamislar doktorlar . Benim evliliğim ölümünden sonra oldu . Öncesinde hiç bir şekilde bişey yoktu . Belki de sizin düşündüğünüz gibi öncesi olduğunu düşündü . Yada onun da aklında farklı seyle vardı bilemiyorum
Hayır hemen sonra evlenmedik bir yıl olmuştu galiba . Eşimi sürekli aile ortamlarına sokmaya çalışıyorlardi o zamanlar . Özellikle baldizlarin bir arada olduğu toplanmalarIste ben de onu anlamadim. Damadinin evlenmesini istemedilerse, acisini sizden niye cikariyorlar. Ne problemleri varsa damatla halletsinler, ki esinizin de evlenmek en dogal hakki.
Eski esin vefatindan hemen sonra mi evlendiniz?
Bir yıl sonraNe kadar süre sonra evlendiniz siz
Ben nedensen hâlâ o ailenin bu kadar yobaz olabilecegini düşünmüyorum . Şöyleki kv sanki arada problem varmış gibi davranıyor . Cekinmemi rahatsızlık duymami o istiyor yanında gozuktugum zamanlarda bak ben çekinmiyorum sende ona göre davran arkandayım demek için gibi geliyor . Çünkü mira anneannesindeyken bana gelmek istemiş gönderdilerEski eşin ailesinin size tepkili yanlış. Başta zorlarına gider mi gider elbette vefattan kısa süre sürede olduysa evliliğiniz özellikle ama yine suçlusu siz olmazsınız. Damatlarına tepki göstersinler, gösterebiliyorlarsa.
Torunları sizinle yaşıyormuş normalde, torununu gerçekten düşünen size laf etmez, arkanızdan konuşmaz. Cahil insanlar belli ki.
Kayınvalidenizin istediği şeyde abes, o aile olacak diye siz kendinizi neden kısıtlayacaksiniz? Yeni evli de değilsiniz üstelik, 4 yıl olmuş.
Sizde, eşinizde gerekeni söylemiş, yapmıssınız fazlasına gerek yok.
Hepsinin altına yazdım soruların bir yıl sondaKac kisi sordu cevap vermediniz,esinizin eski esi oldukten ne kadar sonra evlendiniz?
Bunu kimse böyle düşündük demedi ama , ben yanlıs bişey yapmadım ,gözlerine batacak yada onların bu kadar tepkisine karşılık . Sadece evlendim hepsi bu üstelik kızlarının vefatından sonda . Öncesinde hiç bir şekilde bişey de yoktu .E oha bu kadarını da beklemiyordum. Eşinizi baldıza mı düşünmüşler? Sanırım kusacağım.