Bundan sonrasinda ne yaparsam onunda canını acitabilirim ?

Anlamadım ben..
Yani kadın işine geldiği vakit iyi davranıp işine geldiği vakit kötüyse ; muhabbeti kesersin olur biter.
KV ile konuşmayan,arası kötü olan ilk gelin sen olmazsın merak etme.
Ayrıca kocan da doğrusunu yaptı diyerek seni savunmus..Daha ne ? Ne istiyorsun içinin soğuması için..
Yani sinirlenip klavyeye saldirmak yerine mantıklı bir şekilde dusunseydin cevabı basitti zaten.

Cok karisik yazmissiniz, eski esin ailesi size neden dusman,kizlari hayattayken mi esinizle tanistiniz veya torunlarina iyi bakilmadiklarini mi dusunuyorlar🤔

Eşinizin ,eski eşi vefat ettikten ne kadar sonra evlendiniz. Bilemiyorum,belki de gerçekten kızının yerinse başkasını görünce uzuluyordur. Bilmiyorum anneyi de anlamak lazım. 4 sene değil aradan senelerde geçse evlat kaybetmek kolay olmasa gerek. Ki kayinvalideniz sizi arayıp , kadının uzuldugunu ,katilamamanizin daha doğru olduğunu söylemiş. Kayınbabanin kuzeninin cocugunun düğününe katılmak çok da gerekli değil sanırım

KV’niz Mira’nin sizi sevdigi icin yaniniza geldiginde anneannesinin gencecik yasta kaybettigi evladini hatirlayip uzulebilecegini dusunmus ve mesafeli davranmak istemis olabilir mi? Sonucta ortada bir torun ve ona bakan bir anneanne var.
Dışarıda hiç mi kızının yaşıtı ve kız evladıyla gezen anneler yok, görmüyor mu televizyonda internet kullanıyorsa sosyal medyada vs.
Haklısınız ama maalesef acı gerçek hayat devam ediyor.
Acısını perçinleyecek kasıtlı bir hareketi yoksa konu sahibinin, böyle bir şey talep etmemeli KV diye düşünüyorum.
Bu şekilde kalbi kırılıyor bu kadına da yazık...

Tuhaf tuhaf cahil insanlar. Oturun da torunumuza iyi bakılıyor, babasının yanında diye şükredin. Yok o bozuluyormuş öteki görmezden geliyormuş... Konu sahibi, çocuğun annesinin vefatıyla ilginiz yok, ne güzel çocuğa aile olmuşsunuz. Annesinin yerini kimse tutamaz o kesin ama lütfen sevginizi şefkatinizi esirgemeyin. Koca koca yaşlı başlı kadınların gazıyla lafıyla hareket etmeyin. Kocanız da arkanızda şanslısınız, bence de uzatmayın seviyenizi düşürmeyin. Öyle demiş böyle demiş tıkayın kulağınızı.

Cahil cahil insanlar. Kaale almaya değmez, eşiniz cevabını vermiş, siz boşuna daha fazla bilenmeyin bu konuya yine siz üzülürsünüz.Eski eşin annesi neden problem çıkarıyor, neyin dedikodusunu yapıyor ben onu anlamadım.
Damadının biriyle evlenmesini hazmedemiyor . Evleneceğini dusunemedi yada .

Tuhaf tuhaf cahil insanlar. Oturun da torunumuza iyi bakılıyor, babasının yanında diye şükredin. Yok o bozuluyormuş öteki görmezden geliyormuş... Konu sahibi, çocuğun annesinin vefatıyla ilginiz yok, ne güzel çocuğa aile olmuşsunuz. Annesinin yerini kimse tutamaz o kesin ama lütfen sevginizi şefkatinizi esirgemeyin. Koca koca yaşlı başlı kadınların gazıyla lafıyla hareket etmeyin. Kocanız da arkanızda şanslısınız, bence de uzatmayın seviyenizi düşürmeyin. Öyle demiş böyle demiş tıkayın kulağınızı.

İşlerine geldiği zaman da siz gelinleri olmazsınız olur biter. Sizi benimsememişler, sürpriz olmuşsunuz büyük ihtimal, iki dünür kendi uygun gördükleri biri ile evlendireceklerdi belki eşinizi, daha rahat yönetebilecekleri birini eşinizin başına koyacaklardı. Siz bir düzeni bozmuşsunuz bence, ondan bu afra tafra.
Muhtemelen evdeki bekar kızıyla evlendirecekti . Dediğiniz gibi .

Sanirim ben gitmezdim o dugune. Kayinpederin kuzeninin oglunun dugunune gitmek cok da gerekmez bence. Tamam evlat acisi da kolay birsey degil. Eski esin annesiyle ne gibi sorunlar yasadiniz bilmiyorum ama neden bu tip seylere maruz kaldiginizi ben anlamadim.

Keşke çocuk için mutlaka yüz yüze bakacagimiz durumlar olduğunu göz önünde bulundurabilecek öngöruye sahip olsalardı . Çocuğun özel günlerini bu sebeple mahvetmezler inşallah

Sanirim ben gitmezdim o dugune. Kayinpederin kuzeninin oglunun dugunune gitnek cok da gerekmez. Olaya iki yonden bakilirsa evlat acisi da kolay birsey degil. Onun disinda eski esin annesiyle baska ne sorunlar yasadiniz bilmiyorum. Bu tip seylere esinizin degil de sizin neden maruz kaldiginizi ben anlamadim.
Eşimle evliyim diye . Gerekli olduğu için değil . Sadece eşimden akrabam değil komsumuzdu da. Kapı komşusu... Eski eşin annesi damadiniz evlenmesine tahammül edemedi elbetteki evlat acısı Allah kimseye vermesin ama benim suçum ne . Dört yıl boyunca hiç bir şekilde onu rahatsız edecek bişey yapmadım . Açısına saygımdan gözünün önünde olucak hallerden hep kacindim ama bı yerden sonra hayatın olağan akışına nasıl devam edebiliyorsa kendisi , bıraksın artık yakamı

Dışarıda hiç mi kızının yaşıtı ve kız evladıyla gezen anneler yok, görmüyor mu televizyonda internet kullanıyorsa sosyal medyada vs.
Haklısınız ama maalesef acı gerçek hayat devam ediyor.
Acısını perçinleyecek kasıtlı bir hareketi yoksa konu sahibinin, böyle bir şey talep etmemeli KV diye düşünüyorum.
Bu şekilde kalbi kırılıyor bu kadına da yazık...
Sorun kv demin çıkari söz konusu ne ayranim dökülsün ne yoğurdum ekşisin .

Eşimle evliyim diye . Gerekli olduğu için değil . Sadece eşimden akrabam değil komsumuzdu da. Kapı komşusu... Eski eşin annesi damadiniz evlenmesine tahammül edemedi elbetteki evlat acısı Allah kimseye vermesin ama benim suçum ne . Dört yıl boyunca hiç bir şekilde onu rahatsız edecek bişey yapmadım . Açısına saygımdan gözünün önünde olucak hallerden hep kacindim ama bı yerden sonra hayatın olağan akışına nasıl devam edebiliyorsa kendisi , bıraksın artık yakamı
Iste ben de onu anlamadim. Damadinin evlenmesini istemedilerse, acisini sizden niye cikariyorlar. Ne problemleri varsa damatla halletsinler, ki esinizin de evlenmek en dogal hakki.
Eski esin vefatindan hemen sonra mi evlendiniz?

Herkese merhaba. Ben ve eşimin ikinci evliligi . Eşimin ,eski eşi vefat etti . Biz evleneli de dört yıl oldu .evlendiğimiz günden beri eşimin eski eşinin ailesinin her türlü saygısız , seviyesiz , ithamlarina maruz kaldık bı süre boyunca . Bu yaz tatilinde ben kendi ailemle birlikte memlekete gittim . Eşim işlerinden dolayı gelemedi . Eşim ile aynı memleketliyiz bu arada . Eşimin babasının kuzeninin oğlunun düğünü vardı . O günün sabahi kayınvalidemlerle karşılaştık akşam düğün için hazırlanacağimi söyledim öyle ayrıldık . Evden çıkmadan önce telefonum çaldı . Kayınvalidem arıyor . Benden bişey rica edeceğini söyledi bende tabi dedim . Başladı iğrenç ricasını söylemeye . Akşamki düğüne kendisinin katılmayacağını , mira nin beni çok sevdiğini orda bana gelmek isteyeceğini ( eşimin diğer eşinden kızı yaz tatilinde anneannesindeydi) problem çıkmasını istemediğini hep senden anlayış bekliyorum ama bu kez de anla gibi sonrasında benim dinlesem de anlamayı bıraktığım bir sürü şey saydı . Ben cikistim o konuşmasına devam ederken . Derdi ne tam olarak dedim. Kızının acısını anladim yıllardır söylediği hiç bir hakarete hiç bir koru söze karşılık vermedim , kızına mı yabiyo damadına mı o önce onu bı kararlastirsin içinde ben ona göre cevap vericem dedim . Kısacası aslında bu o günden kalmış daha taze olan onur kırıcı davranışlarından biriydi . Dört yıldır bu tavırla mücadele ediyorum . Düğüne geldi mi kayinvalidem geldi bana gelme diyemedigi için bu şekilde konuşup benim gelmeyecegimi düşündü . Bende gittim. Düğüne girer girmez kayinvalidemi gördüm tanimiyormus gibi ,görmezden geldi . Sonra yanındakiler gidince beni davet etti çok kiyametli yanına bende gelemem dedim . Eşimi aramis " karın bana böyle böyle yaptı diye "
Eşim de ona "doğrusu neyse onu yapmış , sen gözükmek istemediğin kişiler varken tanımayacak iki türlü yanar döner davranacaksin o da onursuz gurursuz mu da gelsin yanına "demiş . Hal böyle olunca ben içimde o an söyleyebildigim kadarını kustum ama hâlâ beni zehirleyen bişey var . Canım bu konudan ötürü çok yandı . Dediğim gibi bu son olaydı yakın olan bunun gibi benzeri bir sürü şey . Onun da canı yansın istiyorum ama ne yaparım bilemiyorum
Valla çok bi şey anlamadım ama eşiniz sizi savunmuş annesine karşı bi onu anladım :KK70: Önemli olanda bu zaten. Nadir görülür eşlerin annelerine yanlışlarını söylemesi. O yüzden mesafe koyun sizde onu ciddiye almayın.

Eski eşin ailesinin size tepkili yanlış. Başta zorlarına gider mi gider elbette vefattan kısa süre sürede olduysa evliliğiniz özellikle ama yine suçlusu siz olmazsınız. Damatlarına tepki göstersinler, gösterebiliyorlarsa.
Torunları sizinle yaşıyormuş normalde, torununu gerçekten düşünen size laf etmez, arkanızdan konuşmaz. Cahil insanlar belli ki.

Kayınvalidenizin istediği şeyde abes, o aile olacak diye siz kendinizi neden kısıtlayacaksiniz? Yeni evli de değilsiniz üstelik, 4 yıl olmuş.
Sizde, eşinizde gerekeni söylemiş, yapmıssınız fazlasına gerek yok.

Eşinizin ,eski eşi vefat ettikten ne kadar sonra evlendiniz. Bilemiyorum,belki de gerçekten kızının yerinse başkasını görünce uzuluyordur. Bilmiyorum anneyi de anlamak lazım. 4 sene değil aradan senelerde geçse evlat kaybetmek kolay olmasa gerek. Ki kayinvalideniz sizi arayıp , kadının uzuldugunu ,katilamamanizin daha doğru olduğunu söylemiş. Kayınbabanin kuzeninin cocugunun düğününe katılmak çok da gerekli değil sanırım
İyi de vefat etmiş kızının kayınpederinin kuzeninin oğlunun düğününe gitmesin teyze de🤷‍♀️

Esinizin arkanızda durması yeterli, kayınvalidenizin tavrı hiç önemli değil takmayın. Yanına gitmeyerek tavrınızı koymussunuz zaten baska bir şey yapmaya gerek yok bence

Herkese merhaba. Ben ve eşimin ikinci evliligi . Eşimin ,eski eşi vefat etti . Biz evleneli de dört yıl oldu .evlendiğimiz günden beri eşimin eski eşinin ailesinin her türlü saygısız , seviyesiz , ithamlarina maruz kaldık bı süre boyunca . Bu yaz tatilinde ben kendi ailemle birlikte memlekete gittim . Eşim işlerinden dolayı gelemedi . Eşim ile aynı memleketliyiz bu arada . Eşimin babasının kuzeninin oğlunun düğünü vardı . O günün sabahi kayınvalidemlerle karşılaştık akşam düğün için hazırlanacağimi söyledim öyle ayrıldık . Evden çıkmadan önce telefonum çaldı . Kayınvalidem arıyor . Benden bişey rica edeceğini söyledi bende tabi dedim . Başladı iğrenç ricasını söylemeye . Akşamki düğüne kendisinin katılmayacağını , mira nin beni çok sevdiğini orda bana gelmek isteyeceğini ( eşimin diğer eşinden kızı yaz tatilinde anneannesindeydi) problem çıkmasını istemediğini hep senden anlayış bekliyorum ama bu kez de anla gibi sonrasında benim dinlesem de anlamayı bıraktığım bir sürü şey saydı . Ben cikistim o konuşmasına devam ederken . Derdi ne tam olarak dedim. Kızının acısını anladim yıllardır söylediği hiç bir hakarete hiç bir koru söze karşılık vermedim , kızına mı yabiyo damadına mı o önce onu bı kararlastirsin içinde ben ona göre cevap vericem dedim . Kısacası aslında bu o günden kalmış daha taze olan onur kırıcı davranışlarından biriydi . Dört yıldır bu tavırla mücadele ediyorum . Düğüne geldi mi kayinvalidem geldi bana gelme diyemedigi için bu şekilde konuşup benim gelmeyecegimi düşündü . Bende gittim. Düğüne girer girmez kayinvalidemi gördüm tanimiyormus gibi ,görmezden geldi . Sonra yanındakiler gidince beni davet etti çok kiyametli yanına bende gelemem dedim . Eşimi aramis " karın bana böyle böyle yaptı diye "
Eşim de ona "doğrusu neyse onu yapmış , sen gözükmek istemediğin kişiler varken tanımayacak iki türlü yanar döner davranacaksin o da onursuz gurursuz mu da gelsin yanına "demiş . Hal böyle olunca ben içimde o an söyleyebildigim kadarını kustum ama hâlâ beni zehirleyen bişey var . Canım bu konudan ötürü çok yandı . Dediğim gibi bu son olaydı yakın olan bunun gibi benzeri bir sürü şey . Onun da canı yansın istiyorum ama ne yaparım bilemiyorum

Kocanızın rahmetli eşinden kaç çocuğu var ? Çocuklar kiminle yaşıyor ?

Eşinizle eski eşin vefatından sonra mı , önce mi tanışmıştınız ? Vefat eden kadının ailesi bu yüzden mi sizlere tavırlı ?

X