- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
bunda çok katılmıyorum canım ya bence gülün fiziği ırmak altuktan bile güzeldi. yarışlarda mesela gülün altına tahta koyuyorlar boyu kısa yetişemiyor diye .bazı denge oyunları vardı fincan,sonr adokunulmazlık oyunu vardı bi çubuk fırlıyor masadan onu kapıyorlar.ırmakla boylarını eşitlemek için altına tahta koymuşlardı. sonra bunlar bi yarışmada denge oyunu oynadıla rozaman yan yana geldiler dedim eyvah gül çok kısa kötü görüncekırmağın yanında çünkü ırmakda sıfır kilo kalem gibi kız bacakları çok uzun ve şekilli,ama gülle yanyana geldi of diyorum gül çok daha albenisi vardı, gülün kalçaları filan geniş ( oysa ben kalem gibi bir fizik severim,ince uzun) neyse ırmakla gülü karşılaştırınca dedim kilo vermek için boşuna uğraşıyoruz ırmak gözüme hiç çekici gelmedi fatmagül çok hoştu kalçaları geniş daha dolgun hatlıydı dolgun derken sırf çıkık popo iri göğüs incecik bel değil o çok yapay gülünki süperdi heryeri dolgun çok uyumluydu ya çok beğendim.
şu konuda çok haklısın gülü bi çok kişi beğenmiyor bende sordum arkadaşlarıma dediğin gibi hokka burun dolgun dudak bize hoş geliyor ama gerçektne doğal duruyorsa bazen cidden estetiksiz olanlarda çok yapay duruyor.gülün estetik yada değil aşırı yapay görünüyor. hani yapma bebeklere benzemek için uğraşan kızlar varya dakota rose vs gibi. mesela oda bakınc agüzel ama bi VS mankeni gibi olabilirmi yüzden asla olamaz. onların yüzü hem çok doğal insansı yapma bebek gibi değil hemde güzel . gülde bu yapaylık var ,gülün muhteşem gülümseyişi olmasa bence gül hiç güzel bir kız değil.ama o gülüşü yüzüne çok yakışıyor,her erkeğin isteyebilceği bi kız halien geliyor,adada pek gülümsemiyordu nedense,gerçi okadar gergin ortamda yaşadıki içinden gelmemesi normal
Canım ben zaten Gül ile Irmak'ı kıyaslamadım ki.. Ben de Irmak'ın fiziğini çok beğenmiyorum. Çok zayıf çubuk gibi biraz daha etli butlu daha güzel duruyor. En basitinden pantolon giyindiğimizde bile dümdüz popo hiç ama hiç hoş durmuyor.. Emel fizik olarak Irmak'a göre daha dolgun, bacakları felan o kadar ince değil.. Ayrıca Emel'in boyu çok ideal 175 sanırım.. Erkekler için boy fizik güzelliği çok önemli.. Gül ile emel'i kıyaslayınca Emel direkt öne geçiyor fizik olarak..
Güzellik olarak her ne kadar biz Gül'ün yüz hatlarını kusursuz bulsakta seninde söylediğin gibi çok çok yapma duruyor. Doğallık yok.
emel daha avrupai kendine has bir havası var, güzellikten çok çekici..
tatlım haklısın da bizim gördüğümüz kendi gözü görüntüsünü o da görmüş olmalı, ışık çok fazlaydı ve kızın zaten göz bebekleri hayli küçük ve duygu bile bilip söylüyorsa gözündeki şey yüzünden yüzemedi diye ilan ediyorsa bir erkeğe zaten itici gelir, belki kahve gözüyleyken görseydi emel yerine bu kızı söyleyebilirdi sonuçta erkekler yapılı burun ve dudak görüntüsünden çok etkileniyorlar yapay da olsa güzel geliyor ama lensi hep diyorum ya fx eyes olucaktı pupilini de çok küçük yaptırırcaktı tabi bu da yarışmalarda kabiliyetsizlik vericekti ama yine de o görüntü kirliliği oluşmayacaktıhilmicemde yani kime yazılcağını şaşırmış adadagül ona pas atmadı diye böyle dedi belkide :S
Estetik güzeli evette sonuçta gördüğümüz şey güzel ve duygudan güzel emeldende hilmi biraz saçmalamış
Karakterini beğenmese anlarım
çeliğin klibindeki kız fatmagül kesinlikle ...Burun,diş,dudaklar,kaş şekli,göğüsler,yüz dolguları,törpületme.
bu işlemlerden geçince haliyle klipteki halini tanıyamadınız ama o
tatlım haklısın da bizim gördüğümüz kendi gözü görüntüsünü o da görmüş olmalı, ışık çok fazlaydı ve kızın zaten göz bebekleri hayli küçük ve duygu bile bilip söylüyorsa gözündeki şey yüzünden yüzemedi diye ilan ediyorsa bir erkeğe zaten itici gelir, belki kahve gözüyleyken görseydi emel yerine bu kızı söyleyebilirdi sonuçta erkekler yapılı burun ve dudak görüntüsünden çok etkileniyorlar yapay da olsa güzel geliyor ama lensi hep diyorum ya fx eyes olucaktı pupilini de çok küçük yaptırırcaktı tabi bu da yarışmalarda kabiliyetsizlik vericekti ama yine de o görüntü kirliliği oluşmayacaktı
tatlım haklısın da bizim gördüğümüz kendi gözü görüntüsünü o da görmüş olmalı, ışık çok fazlaydı ve kızın zaten göz bebekleri hayli küçük ve duygu bile bilip söylüyorsa gözündeki şey yüzünden yüzemedi diye ilan ediyorsa bir erkeğe zaten itici gelir, belki kahve gözüyleyken görseydi emel yerine bu kızı söyleyebilirdi sonuçta erkekler yapılı burun ve dudak görüntüsünden çok etkileniyorlar yapay da olsa güzel geliyor ama lensi hep diyorum ya fx eyes olucaktı pupilini de çok küçük yaptırırcaktı tabi bu da yarışmalarda kabiliyetsizlik vericekti ama yine de o görüntü kirliliği oluşmayacaktı
tatlım temizledim msj kutumu :) benim de rastladığım görüşler arkadaşlarımın çoğunun sözleri bunlar, '' gözler çok önemli, lens olmamalı, direkt gözün kendisine bakmalıyım, kalbe açılan pencereler, ama estetiğe karşı değilim, güzel bir burun hoşuma gidiyor .'' bunlar yıllardır bu konudaki görüşlerini aldıklarım,diğer kısım azınlıkta kalıyor lens aksesuar, makyaj gibi ne olucak yani diyen o kadar az ki, var ama öyle diyen de var kabul ediyorum, dudak estetiğini de çok doğal yapan doktor az, bunu da kabul etmek lazım abartılı dudak estetiğini beğenmiyorlar kabul ediyorum..canım mesaj kutunu temizledin mi?
bu arad bence ne olurs aolsun yine lensleri yakışıyor ona ama erkekler estetiğis evmiyor lens aksesuar gibi istersne çıkarırsın ama ameliyatlar öyle değilki, direk doğduğun şekilda olan yapına müdahale ediyorsun.bence estetik doğlas agüzeldir şimdi çok doğal yapan cerrahlarda var
Fizik, çekicilik, aura, karizma ise Gül ile alakası yok..
tatlım temizledim msj kutumu :) benim de rastladığım görüşler arkadaşlarımın çoğunun sözleri bunlar, '' gözler çok önemli, lens olmamalı, direkt gözün kendisine bakmalıyım, kalbe açılan pencereler, ama estetiğe karşı değilim, güzel bir burun hoşuma gidiyor .'' bunlar yıllardır bu konudaki görüşlerini aldıklarım,diğer kısım azınlıkta kalıyor lens aksesuar, makyaj gibi ne olucak yani diyen o kadar az ki, var ama öyle diyen de var kabul ediyorum, dudak estetiğini de çok doğal yapan doktor az, bunu da kabul etmek lazım abartılı dudak estetiğini beğenmiyorlar kabul ediyorum..
geçen sanırım ntv deydi tam hatırlamıyorum botoxla ilgili bir program izledim.
adam fotoğrafçı ve manken kızların fotolarını çekiyor.
programı sunan kadın da araştırma yapıyor.botoxla ilgili ve adama soruyor.sizce nasıl görünüyorlar?
adamın cevabı aynen şu :"tek kelimeyle iğrenç."
katılıyorum.
artık burun estetikleri ortaya apaynı suratların,ifadelerin çıkmasına sebep oluyor.
hele o şiş suratlar.
güzel estetikler yok mu evt var.türkan şoray mesela.iyiki de yaptırmış bir insana burnu bu kadar mı yakışır.onun dışında da bu sayı 4-5 i geçmez.
insanlar güzel olacağız diye apaynı oluyorlar.örneğin filiz akın gibi.burun bağırıyor ben buradayım diye.
estetiğe ihtiyacı olan insanlar yok mu evt var.psikolojilerini olumsuz etkiliyordur eminim ve yaptırıyorlar.iyi de ediyorlar.
bunun dışında yüzde doksan ortaya yapay bir görüntü çıkıyor.ve özellikle estetiksizken güzel olup kendinde sürekli kusur bulan insanlar orijinal güzelliklerini kaybediyor ve başkalarının aynısı oluyorlar.üstüne bir de çirkinleşiyorlar.
fatmagüle gelirsem,gözündeki lensi çıkarıp atsın daha doğal görünmeye yönelsin.aşırı makyajdan kaçınsın mesela.çok daha güzel görünecek.zaten güzel.bide şu lensleri takıp ölü balık gibi bakmasa.
Lens taksınn taksın böyle taksın hep =) Hilmicemde az değilmiş heeeLima ister ama istemem yan cebime koy Gülü
hangi klip merak ettim ???
ben baska birşeye bakarken fotosuna denk geldim. aaaaaa lensmiymiş bilirse kk bilir bunu dedim, daldım aranıza. nitekim biliyomuşssunuz. şimdi bu lens cor ice mı diyorsunuz arkadaslar ??
Klipteki bayan Fatmagül Fakı değilmiş arkadaşlar Menajerinden mesaj aldım...
burnun suni gözükmesini ben de beğenmiyorum, onun dışında doğal olduğunda çok güzel oluyor, çoğu insan olmuşken çok artistik bir burun olsun istiyor, ama sonuç hiç iyi olmuyor bana göre de...belkide ama burun yüzün tam ortasında direk yapay bişiy olunca ne kadarda güzel olsa kötü geliyor gözüme ama forumda hem güzel hemde çok doğal burnu olan arkadaşlar var ,mesela lindsay lohanın süper ,o fazla oynatmadı burnuyla ama sonuç süper.diğer türlüsü çok yapay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?