- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
bunda çok katılmıyorum canım ya bence gülün fiziği ırmak altuktan bile güzeldi. yarışlarda mesela gülün altına tahta koyuyorlar boyu kısa yetişemiyor diye .bazı denge oyunları vardı fincan,sonr adokunulmazlık oyunu vardı bi çubuk fırlıyor masadan onu kapıyorlar.ırmakla boylarını eşitlemek için altına tahta koymuşlardı. sonra bunlar bi yarışmada denge oyunu oynadıla rozaman yan yana geldiler dedim eyvah gül çok kısa kötü görüncekırmağın yanında çünkü ırmakda sıfır kilo kalem gibi kız bacakları çok uzun ve şekilli,ama gülle yanyana geldi of diyorum gül çok daha albenisi vardı, gülün kalçaları filan geniş ( oysa ben kalem gibi bir fizik severim,ince uzun) neyse ırmakla gülü karşılaştırınca dedim kilo vermek için boşuna uğraşıyoruz ırmak gözüme hiç çekici gelmedi fatmagül çok hoştu kalçaları geniş daha dolgun hatlıydı dolgun derken sırf çıkık popo iri göğüs incecik bel değil o çok yapay gülünki süperdi heryeri dolgun çok uyumluydu ya çok beğendim.
şu konuda çok haklısın gülü bi çok kişi beğenmiyor bende sordum arkadaşlarıma dediğin gibi hokka burun dolgun dudak bize hoş geliyor ama gerçektne doğal duruyorsa bazen cidden estetiksiz olanlarda çok yapay duruyor.gülün estetik yada değil aşırı yapay görünüyor. hani yapma bebeklere benzemek için uğraşan kızlar varya dakota rose vs gibi. mesela oda bakınc agüzel ama bi VS mankeni gibi olabilirmi yüzden asla olamaz. onların yüzü hem çok doğal insansı yapma bebek gibi değil hemde güzel . gülde bu yapaylık var ,gülün muhteşem gülümseyişi olmasa bence gül hiç güzel bir kız değil.ama o gülüşü yüzüne çok yakışıyor,her erkeğin isteyebilceği bi kız halien geliyor,adada pek gülümsemiyordu nedense,gerçi okadar gergin ortamda yaşadıki içinden gelmemesi normal
Canım ben zaten Gül ile Irmak'ı kıyaslamadım ki.. Ben de Irmak'ın fiziğini çok beğenmiyorum. Çok zayıf çubuk gibi biraz daha etli butlu daha güzel duruyor. En basitinden pantolon giyindiğimizde bile dümdüz popo hiç ama hiç hoş durmuyor.. Emel fizik olarak Irmak'a göre daha dolgun, bacakları felan o kadar ince değil.. Ayrıca Emel'in boyu çok ideal 175 sanırım.. Erkekler için boy fizik güzelliği çok önemli.. Gül ile emel'i kıyaslayınca Emel direkt öne geçiyor fizik olarak..
Güzellik olarak her ne kadar biz Gül'ün yüz hatlarını kusursuz bulsakta seninde söylediğin gibi çok çok yapma duruyor. Doğallık yok.
emel daha avrupai kendine has bir havası var, güzellikten çok çekici..