Bence de lens takmasa çok çok daha güzel görünür.Ya da çok istiyorsa başka bir lens olabilir. =)Kendi göz şekli güzel.Gözlerini güzel yapan rengi değil zaten.
Saçlarına zaten hayranım
Klipteki bayan Fatmagül Fakı değilmiş arkadaşlar Menajerinden mesaj aldım...
Gerçekten mi?Bence lensleri güzel değil hannah ya=)Ya da ben çok açık renk göz rengi sevmiyorum ondan mı acaba? :44:benc elensleri ona çok yakışıyor, lensleri olmasa tüm havası gider, çok sıradan olur. fakat el boyama lenslerini tercih ederse daha iyi olur
Hanımlar,
emin olmadan insanlar hakkında yazıp polemik yaratmayın, koca insanlarsınız tartıştığınız konuya bakın, Fotoğraflarla Eski Anılar Yeni Düşler bölümünde açılmış bir topikte tartıştığınızın farkında mısınız? Güzellik görecelidir, beğenmiyorsanız beğenmiyorsunuzdur ama bunun için tartışmak ve tartışmakta ısrar etmekböyle bir topik sebebiyle ceza almak şstediğinize emin misiniz?
Bu son uyarıdır, bu manasız çekişme devam ederse haklı haksız bakmaksızın polemiğe giren herkesi banlayacağım...
Gerçekten mi?Bence lensleri güzel değil hannah ya=)Ya da ben çok açık renk göz rengi sevmiyorum ondan mı acaba? :44:
Böyle Tuba Büyüküstün'ün gözlerini andıran çok tatlı bir lens var.Hareleri belirgin.Lens cahili olunca ancak bu kadar tarif edebiliyorum=)
Bence onlar daha çok yakışır...
Zevkelerimiz çok farklıymış o zaman=)Ben de bu kadar esmer bir bayanda bu kadar açık rengi beğenmiyorum.Gerçi dediğim gibi ben kimsede çok açık renk göz rengini sevmiyorum.
Sanırım Chucky korku filmiyle büyümüş bir nesilden gelince böyle oluyor=)
Benim bahsettiğim lensin adını çıkarabildin mi?
adını değil ama duruşunu anladım canım, tuba büyk üstünün göz rengi gerçekten çok güzel onada çok yakışıyor o kadın zaten afetama o renk göz rengi fatmagülde okadar güzle durmaz yani mavinin yarattığı havayı yaratmaz.
Kızlar ben kızın dogal ten rengine hayranımm ya
Sarı / Oranj hintlivari bir ten rengi...Bu rengi nasıl elde edebilirim inanın çok merak ediyorum.Hardal + solaryum düşünüyorum nasıll:26:
yani şu makyajlı ve makyajsız iki fotoğrafı kıyaslarsak tabi ki makyajlıyı beğeniriz
Hardal düşünme şey düşüntenin ne renk bilmiorumda Sabır çekerek 4 dk olarak gir solaryuma arkadasım öle yaptı harika bi ton yakaladı.
Hardal düşünme şey düşüntenin ne renk bilmiorumda Sabır çekerek 4 dk olarak gir solaryuma arkadasım öle yaptı harika bi ton yakaladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?