bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

Bence de lens takmasa çok çok daha güzel görünür.Ya da çok istiyorsa başka bir lens olabilir. =)Kendi göz şekli güzel.Gözlerini güzel yapan rengi değil zaten.
Saçlarına zaten hayranım

benc elensleri ona çok yakışıyor, lensleri olmasa tüm havası gider, çok sıradan olur. fakat el boyama lenslerini tercih ederse daha iyi olur

Klipteki bayan Fatmagül Fakı değilmiş arkadaşlar Menajerinden mesaj aldım...

ben kulaklarından tahmin etmiştim ama yinede tam olarak emin değildim. klipteki kızda azcık bi operasyonal fakı ya birebir benzer bence

benc elensleri ona çok yakışıyor, lensleri olmasa tüm havası gider, çok sıradan olur. fakat el boyama lenslerini tercih ederse daha iyi olur
Gerçekten mi?Bence lensleri güzel değil hannah ya=)Ya da ben çok açık renk göz rengi sevmiyorum ondan mı acaba? :44:
Böyle Tuba Büyüküstün'ün gözlerini andıran çok tatlı bir lens var.Hareleri belirgin.Lens cahili olunca ancak bu kadar tarif edebiliyorum=)
Bence onlar daha çok yakışır...

kızlar seven sever sevmeyen sevmez bence boş yere dil dökmeye gerek yok, kimsenin fikrini değiştiremeyiz. sadece fatmagül hakkında edindiğimiz bilgileri paylaşalım birbirimizle münakaşa etmeyelim. durduk yere banlanmayalım (

Son düzenleme:

yha evet lensleri çok kötü ona katılıyorum fakat dediğin gibi koyu renk lens takarsa doğal olabilir ama bu derece havalı durmaz. benc efatmagüle esmer ten çok açık renk göz çok ayrı bi hava veriyor eğer normal lens takarsa bence sıradan olur ve lensle kazandığı etkiyi tamamen kaybeder. fakat el boyama lenslerini tercih edebilir onlar hem daha doğla görünüyor bence hemde istediği gibi açık mavi . hatta özel lensin ismi adriana benc eonu almalı paraya kıyıp. hem ozaman gözlerim lens değil derse bile bi derece daha inandırıcı olur. bu şekilde gerçekten çok komik duruma düşüyor.

Zevkelerimiz çok farklıymış o zaman=)Ben de bu kadar esmer bir bayanda bu kadar açık rengi beğenmiyorum.Gerçi dediğim gibi ben kimsede çok açık renk göz rengini sevmiyorum.

Sanırım Chucky korku filmiyle büyümüş bir nesilden gelince böyle oluyor=)

Benim bahsettiğim lensin adını çıkarabildin mi?

Son düzenleme:

adını değil ama duruşunu anladım canım, tuba büyk üstünün göz rengi gerçekten çok güzel onada çok yakışıyor o kadın zaten afet ama o renk göz rengi fatmagülde okadar güzle durmaz yani mavinin yarattığı havayı yaratmaz.

Beni engellemiş olmana karşılık herkesin okumasınıda istediğim için , Vivianduygu nikli üyeye verdiği cevapalr üzere attığım mesajdır.

İlk olarak yaşım 23 !

Gelelim mevzuya "çete" kavramını iyice araştırmanı öneririm zira feci bir boşluktasın çünkü ben sana hiç hakaret etmedim.

Ben asla Fatmagüle çirkin demedim. Estetikle daha iyi olmuş dedim. +

Konu güzellik estetik değil sen bunu anlamak istemediğin için anlamak istediğin şekilde algılayıp çocuk gibi tavırlar sergiliyorsun. Anlamak bu kadar zormu?

Evet fatmagülü sevebilir isteyen sorun yok bananeki haa ben sevmiyorum o ayrı.

Anlamak istemediğin şey şu ;" Gül kızımız kendi kişiliğiyle kendi orjinalliği ile kendi vasıflarıyla biryere gelmemiş birisi. Başkası üzerinden prim yaparak gündemde olup şohret yakalamak istiyor. Üstelik yalancı olmasıda cabası "

KAlın yerleri milyon kere oku çünkü gerçekten o kısmı hiç anlamıyorsun. Sen sanıyorsunki bir taraf güzel diyor bir taraf çirkin diyor OLAY BU , hayır olay o değil !!!!!!! Bak en yakın arkadaşım hostes THY de beraber defalarca uçmşlar konuşmuşlar sohbetler etmişler... Burnunun yapma olduğunu Lenslerini ve dudaklarındaki dolguyu söylemiş ona. Bunu uydurmuyorum o kızda uydurmuyor.

Seni kırmak incitmek gibide niyetim yok...

Farkındamısın bak ; Fatmagül hep LİMA diyor Adriana demiyor.. Normal bir söyleme şekli değil bu Adrianayı küçümsediği için yapıyor bunu daha üstün gördüğü için kendini ama onu basamak olarak kullanıyor ANLIYORMUSUN????

Bak başka birşey daha Spikerlik için kurslara giden biri çok isteyen bunu asla ama ASLA gidipte bir yarışma programına katılmaz üstüne birde magazin sunucusu olmaz biraz kafanı çalıştır. Konu güzellik değil !!!! ANLA lütfen biraz çalıştır kafanı.

Sürekli fotoğralarını ekliyorsun bizizya senin üstüne gelip çocukluk ergenlik eden sürekli foto ekliosun Allah aşkına ablacım benim normal ABLAların işi değil bu.

Güzele güzel derim... dedimde bu siteden 3 kıza hayran oldum çok güzeller çünkü. Mutlaka derim. Ama Gül isterse kainatin en güzeli olsun SIFIR benim için AHLAK KARAKTER gerek! DÜRÜSTLÜK gerek!!!!

Sen istediğin kadar egonu şişir böyle devam et... böyle devam ettikçe gerçeklerden uzaklaşarak daha mutlu ama daha cahil olacaksın. İyi günler..

Adını bilsem ben alıcam da o yüzden sormuştum aslında=)
Ben biraz lens başlıklarını araştırayım =)saolasın=)

Kızlar ben kızın dogal ten rengine hayranımm ya
Sarı / Oranj hintlivari bir ten rengi...Bu rengi nasıl elde edebilirim inanın çok merak ediyorum.Hardal + solaryum düşünüyorum nasıll:26:

Hardal düşünme şey düşün tenin ne renk bilmiorumda Sabır çekerek 4 dk olarak gir solaryuma arkadasım öle yaptı harika bi ton yakaladı.

Hardal düşünme şey düşün tenin ne renk bilmiorumda Sabır çekerek 4 dk olarak gir solaryuma arkadasım öle yaptı harika bi ton yakaladı.

Mantıklı, olmazsa da köri sosla kendimi marine eder, hint filmleri izleyerek istihareye yatarım. (İĞRENÇLEŞTİ), (SAÇMALADI). Ertesi gün de hop solaryuma atlarım. Tenim yarısaydam beyaz maalesef, gelişmeleri yazarım.

sound lütfen gereksiz yere banlanıcaksın.herkes burada zaten olayı kendi anlamak istediği gibi anlıyor.Tamam sen gerçekten çok güzel açıklıyorsun olayı, fatmagülü antipatik bulma sebebimizide ama,demeki kendisi hayran ne olursa olsun.hayran olan birine ne dersen de kendisi sevdiği için anlamak istediğini anlıycaktır. empati yaparak diyorum bende olsam bend eöyle yaparım. resim paylaşmasıda gayet doğal sonuçta gül adına topik açılmış, biz böyle yaptıkça gül bunları okuyup eminmim kahkahalara boğuluyordur.ne önemli insanımki benim için birbirlerine girdiler banlandılar diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…