sound lütfen gereksiz yere banlanıcaksın.herkes burada zaten olayı kendi anlamak istediği gibi anlıyor.Tamam sen gerçekten çok güzel açıklıyorsun olayı, fatmagülü antipatik bulma sebebimizide ama,demeki kendisi hayran ne olursa olsun.hayran olan birine ne dersen de kendisi sevdiği için anlamak istediğini anlıycaktır. empati yaparak diyorum bende olsam bend eöyle yaparım. resim paylaşmasıda gayet doğal sonuçta gül adına topik açılmış, biz böyle yaptıkça gül bunları okuyup eminmim kahkahalara boğuluyordur.ne önemli insanımki benim için birbirlerine girdiler banlandılar diyecek
Sorun yok artık zaten =)
sound lütfen gereksiz yere banlanıcaksın.herkes burada zaten olayı kendi anlamak istediği gibi anlıyor.Tamam sen gerçekten çok güzel açıklıyorsun olayı, fatmagülü antipatik bulma sebebimizide ama,demeki kendisi hayran ne olursa olsun.hayran olan birine ne dersen de kendisi sevdiği için anlamak istediğini anlıycaktır. empati yaparak diyorum bende olsam bend eöyle yaparım. resim paylaşmasıda gayet doğal sonuçta gül adına topik açılmış, biz böyle yaptıkça gül bunları okuyup eminmim kahkahalara boğuluyordur.ne önemli insanımki benim için birbirlerine girdiler banlandılar diyecek
hannah sen de beni fangirl ilan ettin=)
Benim Fatmagülün karakteriyle ilgili bir fikrim ya da hayranlığım vs. yok.Nötrüm...
Ben Fatmagülün güzel olduğunu düşünen bir insanım sadece.Onu güzel bulmam herşeyini,her hareketini öveceğim anlamına gelmiyor=)
Not:SounD mesaj kutun dolmuşDestan yazmıştım atamadım ama neyse ki kaydettim yazdıklarımı=)
uzun zamandır uğramadım bu topice sayfalar epey ilerlemiş
bugün starda en güzel bölümde denk geldim hilmicem adanın engüzeli olarak emeli seçmiş.
kendine has ve doğal bir güzelliği var. bana göre adanın en güzel kızı emel demiş.
bana göre larissa. fatmagülcükte 3.olsun bari haha
evet emeli bende beğendim doğal ve avrupai bi güzelliği var bence. emelin seksi videosu çıktı diye haberlerde çıkmıştı.iç çamaşır reklamı aslında biraz abartmışlar seksi vs filan ama güzel kız.videosu öyle müstehcen değil yani
emeli şimdi gördüm, hoş bir kızmış, gözleri ela sanırım, doğal olması etkilemiştir hilmicemi sanırım, duygu da o kadar esmerleşmese fena değil bence, tabi cazgırlığı objektif bakmamızı engelliyor, bir de adadaki görüntülerinde duygu da hafif de olsa makyaj görmemiştim hiç, ama sanırım içlerinde en doğalı emel olmalı, o kadar doğallığıyla hiç fena değil
emeli şimdi gördüm, hoş bir kızmış, gözleri ela sanırım, doğal olması etkilemiştir hilmicemi sanırım, duygu da o kadar esmerleşmese fena değil bence, tabi cazgırlığı objektif bakmamızı engelliyor, bir de adadaki görüntülerinde duygu da hafif de olsa makyaj görmemiştim hiç, ama sanırım içlerinde en doğalı emel olmalı, o kadar doğallığıyla hiç fena değil
Ben de en çok Duygu'yu beğeniyordum, hele final günü resmen bayıldım Duyguya çok güzel olmuştu..
Emel'in ayrı havası var, çok karizmatik bir kız..
Gül zaten yapma duruyor karizmasıda 0 ın altında ondan Hilmi Cem tarafından beğenilmiyor olabilir.
Bayanlar olarak her ne kadar kusursuz dudak burun yüz hayranı olsakta (bunun için tonlarca estetik yaptırsakta) erkekler için asıl önemli olan; standartın üstünde fizik güzelliği, karizma, standart yüz güzelliği.. Bunların hepsi de Emel'de fazlasıyla mevcut.
hahahaha ay bu resme çok güldüm tencere tavalar içindecanım başka resim bulamadın mı
şaka yapıyorum şaka zaten fazla resmi yok diğer ünlüler gibi paylaşman güzel :) teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?