diğer estetikleri bilmem de acil kulağına bişey yaptırsa iyi olur bence
burası mesaj doldurma yeri değil sevgili üye.kızlar tekrar kusura bakmayın
size göre gereksiz olabilir. rahatsızsanız bakar geçersiniz. her gereksiz gören bunu yapsa konular mahvolur.çok gereksiz bi konu bence bu başlık o yüzden burayı pislettim:)) lütfen kızmayın:)
klipteki kız o değilmiymiş aa benzioduda klipteki kız kendi halinde hoş bi kız ama
evet lensmiş canım gerçi kendisine sorulunca numaralı lens takıyorum kendi göz rengim diyor
diğer estetikleri bilmem de acil kulağına bişey yaptırsa iyi olur bence
Canım ayıptır sorması bu resmi nerden buldun:26:
Dedektif gibisin maşallah
Bu kızı tanımam etmem, medyatik insanları tanımaya değer de görmem sadece forumda yazılanlar üzerine kendisi hakkında birkaç kelam etmek istedim. Estetikli olabilir, estetikli olmak ayıp da değil. Bir zamanların dünya güzeli olarak görülen ve hala 'güzellik' ikonu kabul edilen Marilyn Monroe'nun burun ve dudak estetiğini geçirdiğini biliyor muydunuz? Erkeklerin rüyalarını süsleyen Adriana Lima'nın göz kapağı estetiği ve dudak estetiği geçirdiğini? Hollywood'un şimdiki göz bebeği Megan Fox'un her ay yeni bir yerini değiştirme operasyonlarını bilmeyen yok zaten. Tonlarca var, aklınıza kim gelirse Scarlet'ten tutun da Nicole Kidman'a kadar. Bazıları estetik yaptırıp şöhret oldu bazıları sonra. Fakat anladığım kadarıyla sorun estetikli olması değil, bunu inkar etmesi/edilmesi. Neden? Ne gereği var?
Bence şöyle bir gerek olsa gerek, diğer türlüsünü aklım mantığım almıyor.
Ya bu kız fazla takıntılı, kendisinde pek ala saçma bir Adriana Lima hayranlığı var, amaçı da şöhret olmaktı, Adriana Lima benzerliği ile bu amacına ulaşabileceği fikrine sahip oldu ve bunu da başardı.
Ya da sektörün bir oyunu.
Medya sektörünü elinde bulunduran ağababalar da zaten kullanacakları insanlar arıyorlar, insanların 'göz önünde olma arzuları'nı suistimal etmek üzere hazırda bekliyorlar zaten.
Sonuç itibariyle Fatmagül Fakı, medyaya kazandırılmış yapma bir idoldür, bir puttur, konuşuldukça enerji toplarü enerji sahibi oldukça şöhreti devam eder.
Boşverin hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?