bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

hayatım bagetchi nin de dediği gibi gayet koyu bir kahve gözleri ela değil, iris gözüküyor koyu kahve olarak, hem ela gözde solotica duruşunu biliyoruz, gözbebeğinden gözküken iris çok koyu bir kahve, bunu avantaj sanıyor ama çok yakın çekim yapılıyor ve gözbebekleri de çok küçük o yüzden kendi rengi şıp diye ortaya çıkıyor, ela olsa kesinlikle böyle durmaz, görüntü ortada ve beni en çok kendi bütün gözünü görüp etrafında lensi görmek rahatsız ediyor, onun için diyorum ya niye elde boyama yaptırmadan bu işlere atılmış diye

merhabalar, aynı şekilde dusunuyorum lens taktıgı bariz hala yalan söylüyor bunu rahat rahat söyleyebiliyorsa estetigi olup yokta der güzel kız hos kız fakat hareketleriyle insanlari kendinden sogutuyor.. tuncay sanlıyla olan resimlerinde dikkat ederseniz gözleri simsiyah ki öyle çok daha güzelmiş forumun ilk sayfalarina göz atarsaniz görürsünüz tam sayfa numarasini bilemiyorum.. açıkcası ben gülün makyajsız halini begenmedim gercekten yüzü çok soluk lenslerdende kaynaklanııyor olabilir onun dısında stili giyinisi saçlari makyaj tarzı olsun gercekten kendine yakısanı yapıyor..

Güzeldir değildir göreceli bişey sonuçta ama ben cidden bi insan gözünün lens olduğunu nasıl saklar bu konuda nasıl yalan söyler aklım almıyo cidden nasıl hastalıklı bi kafa bu kızınki Psikolojik sorunları olmalı ..

eminim ki ben dahil bir çoğumuz bu kızdan güzeliz, uzunuz:) ancak herkesin seçtiği bir yaşam tarzı var. o ünlü olmayı seçmiş. şahsen bende o cesaret yok. ben memurum, ömür boyu da memur olarak yaşayacağım yüksek ihtimal. keşke bende de o cesaret olsaydı.

Bence en güzel mesleklerden birini yapıyorsunuz=)Ünlü olmak çok yüksek ego ister bence.
Düşünsenize, sizi çılgınlar gibi eleştirmek için hazırda bekleyen bir sürü insan var.Çok çok güzel,yetenekli,akıllı vs olsanız da biryerden bir eksiğinizi bulup sizi vurmaya çalışan insanlar...
Ben şahsen kaldıramazdım=)
Hoş,çalışma ortamı da cadı kazanı gibiymiş anlatılanlara göre siz daha iyi bilirsiniz tabi ama yine de ben o kadar eleştiriye gelemezdim=)

Son düzenleme:
eyy fotoshop sen nelere kadirsin fatmagülün soluk benzini ve esmer vücudunu bile kaymak gibi gösteriyon ya helal valla survivorda görmesek bizde inanacaz fıtmagüle harbiden neyse gördük göreceğimizi ne diyoruz yaşasın fotoshop yaşasın estetik yaşasın çakmalık

vay konu sahibi ne kadar erken keşfetmişsin. ben de tipini çok beğeniyorum.
yalnız burnu estetik ameliyat başyapıtı tabi...

aynı şekilde düşünüyorum, cildi fondötensiz çok soluk sarı bir esmer zaten, her gün rastlanıcak sıradan bir yurdum kızına çok suni bulduğum bir burun yapılmış, dudağa dolgu, kaşa botox -adriana nın yüzüne benzesin diye göz yapısına, ifadeye de çalışılmış- gözler adriana mavisi sandığı cor ice (halbuki adriana nın gözü tam cor ice değil solotica da en yakın o), cildi gerçekten kötü ama, fondöteni çok çok iyi fondötenin altına kullandığı illuminator (ışıltılandırıcı) de çok iyi, fondöten tahminim ya calvin klein luminous silk ya da nars sheer glow, illuminator herşey olabilir benefit moon beam olabilir o da, yani cildi adriana ya hiç benzemiyor, adriana beyaz tenli bir hatun bronz makyaj yapıyor victoria secret kızı olduğu için, bence cildi çok es geçiyor, megan fox gibi cildini traşlatması yakındır, gerçi adadan önce yapmalıydı şimdi zaten fondötensiz çıkmasına gerek olmaz, baya bildiğin her gün sokakta karşılaşabileceğin kızlardan biri yani

burnunun estetik olduğunu düşünmüyorum fakat cildi gerçekten çok kötü.kirli tarzı bi esmer. yani bronz değil. fakat fondötenle ve adada bronzlaşarak gerçekten çok hoş görünmeye başladı.ilk zamanlar çok çirkindi ten rengi güneş gördükçe çok güzelleşti. ayrıca adriana lima beyaz tenli değil canım çok eski fotoğrafları var resmen zenci gibiydi şimdi şimdi beyazladı nasıl oldu bilmiyorum.fatmagülüde güzle gösteren ten renginin koyu olması ve gözlerinin çok açık renk lens olması .çok hoş bi uyumu var .diğer türlü kendi teni yani adada bronzlaşmadan öncesi çok kötüydü solgun bi esmerdi.fakat tabi bu kız beyaz tenli olsaydı asla şimdiki kadar dikkat çekemezdi. bir de anlamadığım adada gönüllülerin yüzüne bakmıyordu şimdi can ciğer kuzu sarması nasıl böyle iyiyi oynuyorlar.

berrylips bu arada megan fox cildini neden traşlatmış zaten çok genç,ne amaçlı yaptı biliyormusun tatlım?

Son düzenleme:

Tatlım kenan erçetingöz programında iyi bir estetik cerrah getirmiş getirmişken sormuş videosu vardı hatta, kaştaki botox la başladı, burunda da var dedi kenan fatmagül yok dedi diyince, baya hemen yoktur o zaman diyip kestirip attı, başına iş almak istemeyeceği için, bir de zaten o kadar sivri olmasaydı altı falan ben belki başta şüphelenmezdim ama anglosakson burnu denen tarzda sivri bir burun, yani olabilir tabi ama hiiç estetiğim yok isterse doktor bakabilir diyip annesinin resmin dev ekrana koymalar falan gibi hareketler yapmıştı hatırlarsan, adriana lima nın makyajsız spor yaparken, vs shovundan öncesi makyajı yapılmaya başlanmadan önce fotoğraflarını gördüm çok beyazdı, belki o da traşlatmıştır cildini, belki mikrodermabrazyon, belki dedikleri gibi insan yaşlanırken cildi renk atıyordur pigmentler azalıp cilt solucağı için, eğer çok fazla fark varsa bu sonuncu olamaz herhalde
Megan ın eski cildini görmüşsündür tatlım çok çilliydi fondötenin üstünden bile görebiliyorduk, ilk revaçta olduğu yıllarda, şimdi ise bebek gibi bir cildi var cildini traşlatmış deniyor

Son düzenleme:
Valla çık sen şöyle bi izmire ordan gel istanbula bağdat caddesine fatmagülden güzel neleri var..
ayrıca çok abartmışsınız Fatmagül güzel olabilir ama boyu kısa ,saçları o boyuna göre çok çok uzun ,ayrıca sabahları magazin sunuyo 32 dişini göstererek gülerek sunması da ayrı bi itici oluyo yani..
Çok daha güzel kızlar varken Fatmagülden güzeli yok demek çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…