engeller küser herşeyi yapar, instagramda soru soranları bile engelliyor siliyor resimlerini, öyle bir kişiliği var ilginç, ilkokul 3 ten terk bir kafa yapısı var
kliptekini bilemicem eğer o ise o göz çevresi kazayağı ne kızım daha o yaşta diyebilirim,nasobialler de çok fazla derin, genetik tabi 16 yaşında da böyle olan var
diğer konuda eğer lens serbestse bile birkaç kere enfeksiyon kapmadan atlatmaları imkansız, ben bunu bilir bunu söylerim, 3-4 saat bile deniz kenarında durulmaz, hem de doğada o şartlarda, kaç kişi tanıyorum lens takan, hem de yıllardır, sehpası masası tozlu bir eve girince bile gözleri mahvoluyor insanların girer girmez, başka türlüsü imkansız, dediğim gibi gözde zaten partikülleri çekme prensibine dayalı duruyor mantıken bile imkansız
bu gül fakı yı pazarlama çalışmaları daha kötü sonuç verdi halbuki, bilmiyorlar, bu kadar resim eklenmese, abartılıp göklere çıkartılmasa insanların dur bakalım nedir diyip resmini osunu busunu inceleyip ipliğini pazara çıkarmayı akıllarına getireceği bir kız değil oysa ki, ama tabi böyle konuşmayı bile beceremeyen bir kızı allayıp pullayıp reklam çalışmaları yapılmalı ki, mümkün olduğu kadar kalıcı olabilsin, sonuçta konuşabilen bir sürü mükemmel güzellikte türk kızı var, öyle değil mi
Ben artık kişiliğine yorum dahi yapamıyacağım Gül'ün. O kadar yapmacık duruyor ki, final gecesi 15 dk fln bakabildim istifini bozmadan aynı şekilde oturdu, herkes o kadar güldü eğlendi Gül bir ton makyajıyla orada süs gibi durdu. Zaten sonra kapattım. Sanki kafasını çevirse makyajı saçı bozulacak.. Heralde yarışmada cizdirdiği karizmayı kazanmaya çalışıyor insanların gözünde...
Benim asıl merak ettiğim Duygu ile ne geçti aralarında, Duygu benden uzak dursun tarzında şeyler yazmış. Ne desek çıkıyor Gül hakkında ben masum olduğuna inanmıyordum ya da saf olduğuna ki cidden asıl büyük oyunu o oynamış adada. İlk başta Duygu ağlama krizine girdiğinde dalga geçti sonra oy toplamak için yanına yanaştı.. Garip bir kız davranışları çok tutarsız bir söylediği diğerine yaptığına uymuyor. Hayret içersin de izliyorum kendisini..
engeller küser herşeyi yapar, instagramda soru soranları bile engelliyor siliyor resimlerini, öyle bir kişiliği var ilginç, ilkokul 3 ten terk bir kafa yapısı var
kliptekini bilemicem eğer o ise o göz çevresi kazayağı ne kızım daha o yaşta diyebilirim,nasobialler de çok fazla derin, genetik tabi 16 yaşında da böyle olan var
diğer konuda eğer lens serbestse bile birkaç kere enfeksiyon kapmadan atlatmaları imkansız, ben bunu bilir bunu söylerim, 3-4 saat bile deniz kenarında durulmaz, hem de doğada o şartlarda, kaç kişi tanıyorum lens takan, hem de yıllardır, sehpası masası tozlu bir eve girince bile gözleri mahvoluyor insanların girer girmez, başka türlüsü imkansız, dediğim gibi gözde zaten partikülleri çekme prensibine dayalı duruyor mantıken bile imkansız
bu gül fakı yı pazarlama çalışmaları daha kötü sonuç verdi halbuki, bilmiyorlar, bu kadar resim eklenmese, abartılıp göklere çıkartılmasa insanların dur bakalım nedir diyip resmini osunu busunu inceleyip ipliğini pazara çıkarmayı akıllarına getireceği bir kız değil oysa ki, ama tabi böyle konuşmayı bile beceremeyen bir kızı allayıp pullayıp reklam çalışmaları yapılmalı ki, mümkün olduğu kadar kalıcı olabilsin, sonuçta konuşabilen bir sürü mükemmel güzellikte türk kızı var, öyle değil mi
ben baştan sona izledim videolarını. aslında hakkını yememek lazım yarıştı elinden geleni yaptı.kız kaç kez düştü havalarda uçtu resmen.o şekilde düştü biçok kez.sadece işin içinde yüzme oldumu sanırım biraz panikliyormuş.bozoğa ben yüzerken bana birşey söylemeyin panikliyorum iyice dedi.onun dışında kazandığı yarışmalarda var. fakat gülde bi strateji uyguladı. zaten bozoğu yazmasından belli değilmi.hatta hilmi cem ve murat bozoğu yazıcakken karar değiştirip son bir saat kala, gülü yazdılar.bu yüzden onlara bile tavır aldı.gül adada çok cici masum,herkesin kardeşi görüntüsü verdi ama asla öyle pasif bi karaktere sahip değil ve asla saf değil.bu kız zeki.
saçları açıkken daha güzel görünüyor..
Çelik'in klibindeki kızın Fatmagül olduğunu sanmıyorum.Öyle aman aman bir benzerlik yok zaten.Ayrıca Klipteki kız Fatmagül'ün şimdiki yaşlarında bir kız.Fakat bu klip taaa 7 sene öncesinin klibi.Herhalde Fatmagül 2006 yılında da 23-24 yaşında göstermiyordur.
Gül'ün bir röportajında küçükken kit boks ve yüzmeyle ilgilendiğini okumuştum ama kız hiç yüzemiyor ki.. Hatta bozok ya da duygu ikisinden birisi Gül'ün yüzme ile ilgili sorunu var demişti. Ben de profesyonel yüzdüm anlıyorum bu işten ancak gül hiç yüzemiyor dikkat ettiysen, bacaklarını çırpması kulaç atması bile yanlış. Bu nasıl yüzücülük ile uğraşma anlamadım..
Hatta bu da röportajdan kesit.
- Aynı zamanda güç gerektiren bir yarışma...
Sporcu kimliğim yok ama küçükken yüzme, kick- boks yaptım. Fakat aktif olarak devam etmedim. Kendi çapımda sporumu yapıyordum. Onun için güç oyunlarında zorlanmadım.
Ayrıca eklemek istiyorum çelik in klibinde ki kız Gül ise keşke hiç estetik yaptırmasaymış çok güzel çok duruymuş o hali, şuanki halinden daha çok beğendim şuan ki yüzü çok yapılı duruyor..
Bence de=)
Şu güzelliğe bakSaçları da ayrı güzel.Nasıl böyle parlak olabiliyor anlamıyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?