bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

evet şuan adriana açık renk ama önceki hallerine bak 18-19 yaş civarına bildiğin koyu melezler varya öyleydi.zaten fatmagülünde ten rengi ve açık renk gözleri prim yapıyor bence birde dudak burun benzeyince adrianaya.megan ı da hatırlıyorum evet çok fazla çilliydi şuan daha farklı.bu hafta survivorın bölümlerini izledim gül nasıl lensleriyle kuma çamura dalıyor nasıl gözleri kanlanmıyor hiç anlam veremiyorum cidden yalan olduğunu düşünmeye başladım yarışmanın

hiç bilmiyorum 18-19 yaşlarını tatlım, adriana benim favorim değil zaten vs kızları içinde, onun üst dudağında ciddi miktarda dolgu olduğunu gösteren bir fotosunu görmüştüm yabancı bazı siteler var ünlü estetikleriyle ilgili, o zaman makyajlı fondötenli haliydi ama üst dudak şu ankiyle alakasızdı, demek ki ciltte de traşlatma gibi birşey var, neyse yaptırır tabi doutzen da da var dolgu deniyor hepsinde var victorias secret kızlarının diye biliyorum ama sonuç olarak ben doutzen ı bebek gibi buluyorum içlerinde estetik olsa da
çamura dalma konusunda haklısın tatlım yaa, o neydi öyle o kadar kabiliyetsiz olması çok normal, düzeltmesi için süre veriyorlardır görüntüyü kesip, yanımıza bir şort iki tişört alıp geldik demiş hepsi, solüsyon kap lazım bunlarla da sınırlı değil, o kadar yabancı bir yere gidiyor çamur kum tahriş için gözyaşı damlası vs. de alması lazım, yarışma tamamen fake zaten, açkalma konusunda da açlıktan ölücek gibiyken 100 kişilik ekipten biri ölmesinler diye peynir ekmek verebilir hepsine mukayyet olamaz ki acun demişlerdi
yani kabiliyetsizlik kesin lensten çünkü deniz kenarındaki kum rüzgarıyla üç dört saat bile duramıyor insan şeffaf lensle bile, hele azcık tozlu bir evde o tozlar göze öyle yapışıyor ki sadece tozlu yerde bulunmaktan, çünkü zaten lensin göze yapışması lensin elektrotları, kutupları çekmesi doğasına dayalı, gözyaşımızla kutuplaşıp birbirini çekip gözde duruyor, girdiğimiz mekanda azcık toz olsa onlar bile yapışıp gözümüzü mahvediyoır

Son düzenleme:

Kesinlikle öyle şeyler yaşamıştır, sahilde minik bi rüzgarda bile gözlerimiz mahvoluyor kumlar yüzünden kız imkansıza oynadı nasıl bi kompleksi var ise.
Ayrıca kızlar hatırlıyor musunuz bilmiyorum, ünlülerde bi yarışmacı oyundan ayrıldı ve duygu bu duruma itiraz etti.Acun beyefendi de fatmagül de bazı oyunlardan ayrılmak durumunda kaldı, aynı ayrıcalığı ona da sunduk deyince duygu "ama hatırlarsanız fatmagülün gözlerinde bi problem olmuştu..." diye söze başladı.Gerisi nedense! montajlanmıştı ?

evet resmen imkansıza oynadı ya şoktayım, ya gözlerini kaybetseydi, lensi iyi kullanamamaktan gözünde iltihap çıkıp gözünü kaybeden insanlar var, ne cesaretiyse bu, cahil cesareti herhalde, bu kadar riske girdin benim anlayamadığım niye bir elde boyama yaptırmazsın madem gözünü kaybetme risklerine girdin bari o iğrenç görüntüyü gözümüzün içine sokmasan yani dimi, bu kadar solüsyonu onu bunu herkesi herşeyi halledip, enfeksiyonu tahrişi derken o görüntü kirliliğini yapmamalıydı, ben yakın çekim gözünün gözüktüğü fotoğraflarına bakamıyorum o kadar kötü ki anlatamam

Son düzenleme:

Evet kesinlikle cesaretine hayranımm ben
Hayır bir de programlarda inanılmaz güçlü ışıklar kullanılıyor, hidrocor ice nasıl bilemiyorum ama hidrocor mel kullandım, en çok bu tarz yapay ışıklarda kendini belli ediyordu, bu da mı korkutmadı onu hakikaten saşırıyorum

canım çok haklısın azcık klimalı ortam olsa bile ben bulanık görüyordum lensle.orya o nasıl dayanıyor anlamıyorum.dedim oyunlarda filan çıkarıyormu acaba çünkü çok fazla gözlerini kısıyor mavi olmasada fark edemeyebiliriz ama dikkatli baktım hepsinde takılı.hakkını yiyemem lensler ona çok fazla yakışıyor ama azmine hayran oldum.

doutzen i bende çok beğenirim bebek gibi ama nedense adriananın daha farklı bi havası var. adriananın dudakları bencede dolgulu ama doutzenin öyle değil çok söylendi yabancı forumlarda ama bence değil.adriananın eski halini görmüştüm bi fotosu vardı bulursma atarım cidden okadar farklıydıki göz rengi bile şimdikinden çok farklıydı ameliyatla göz rengide değiştirmediği için sanırım ten rengi göz rengini farklı algılatıyor. candice merak ediyorum onun dudakları çok hoş sanırım doğal

aslında korkucağı birşey yok neden korsun her halükarda kendi gözlerinden daha güzel lensle ayrı bir havası var.kahve gözle öyle olucağını pek sanmıyorum.bu kahve gözlerin çirkin olduğu anlamına gelmesin ben bazen kahve gözleri çok daha beğenirim fakat güle mavi göz kesinlikle daha çok yakışıyor .sadece bu kadar bariz görünen şey için lens demesini mantığım almıyor. kısınca gözlerini gerçekten doğal duruyor ama sürekli nereye kadar kısabilirki

kızlar bugün bozoğun konuşmasını dinledim.ondada lens varmış sanırım çünkü normalde gözlüklü sinan erçetin gözün programında gözlük yasak lens takılabilir dedi. bende sandımki artık gül lens değil lens değil okadar dediki yani bu kadar belli olan birşey için,e birde ben çok dürüstüm filan diyor herkesde öyle diyor dedim heralde bu kıza tembih edildiki lens olduğunu söyleme yoksa survivor kamera arkası yemekde veriyorlar oda buda şuda diye yani yalan olduğu herşeyin.ama öyle değilmiş lens serbestmiş.

kızlar sevenler anlar-çeliğin video klibindeki kız fatmagülmüş diyorlar doğrumu acaba. ben pek benzetemedim lenssiz hali birde eğer oysa bir düzine estetik ameliyat olmuş .gerçekten omu acaba?

çeliğin klibindeki fatmagülün ta kendisi,birde utanmadan inkar ediyor gözlerindeki lensi,artı bayağı estetik yaptırmış bu kadın bu klip sene 2006'da çekilmiş

kızlar sevenler anlar-çeliğin video klibindeki kız fatmagülmüş diyorlar doğrumu acaba. ben pek benzetemedim lenssiz hali birde eğer oysa bir düzine estetik ameliyat olmuş .gerçekten omu acaba?

Ben de bir kaç yerde duydum bu söylemi.. Doğru olabilir çünkü dudakları silikon fotoğraflarda bariz belli, özellikle eski fotoğraflarına bakılınca gözler zaten lens, kaşlarını zaten botoksla kaldırdığını doktor söyledi olabilir yani..
Ayrıca Gül ile Duygu küsmüşler. Duygu'nun hayranları Gül'e sırf oy için Duygu'nun yanına geçtin falan yazınca engellemiş hepsini Gül.:44::44:

engeller küser herşeyi yapar, instagramda soru soranları bile engelliyor siliyor resimlerini, öyle bir kişiliği var ilginç, ilkokul 3 ten terk bir kafa yapısı var
kliptekini bilemicem eğer o ise o göz çevresi kazayağı ne kızım daha o yaşta diyebilirim,nasobialler de çok fazla derin, genetik tabi 16 yaşında da böyle olan var
diğer konuda eğer lens serbestse bile birkaç kere enfeksiyon kapmadan atlatmaları imkansız, ben bunu bilir bunu söylerim, 3-4 saat bile deniz kenarında durulmaz, hem de doğada o şartlarda, kaç kişi tanıyorum lens takan, hem de yıllardır, sehpası masası tozlu bir eve girince bile gözleri mahvoluyor insanların girer girmez, başka türlüsü imkansız, dediğim gibi gözde zaten partikülleri çekme prensibine dayalı duruyor mantıken bile imkansız
bu gül fakı yı pazarlama çalışmaları daha kötü sonuç verdi halbuki, bilmiyorlar, bu kadar resim eklenmese, abartılıp göklere çıkartılmasa insanların dur bakalım nedir diyip resmini osunu busunu inceleyip ipliğini pazara çıkarmayı akıllarına getireceği bir kız değil oysa ki, ama tabi böyle konuşmayı bile beceremeyen bir kızı allayıp pullayıp reklam çalışmaları yapılmalı ki, mümkün olduğu kadar kalıcı olabilsin, sonuçta konuşabilen bir sürü mükemmel güzellikte türk kızı var, öyle değil mi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…