fatmagülden güzeli var ayol. benim
Tatlım kenan erçetingöz programında iyi bir estetik cerrah getirmiş getirmişken sormuş videosu vardı hatta, kaştaki botox la başladı, burunda da var dedi kenan fatmagül yok dedi diyince, baya hemen yoktur o zaman diyip kestirip attı, başına iş almak istemeyeceği için, bir de zaten o kadar sivri olmasaydı altı falan ben belki başta şüphelenmezdim ama anglosakson burnu denen tarzda sivri bir burun, yani olabilir tabi ama hiiç estetiğim yok isterse doktor bakabilir diyip annesinin resmin dev ekrana koymalar falan gibi hareketler yapmıştı hatırlarsan, adriana lima nın makyajsız spor yaparken, vs shovundan öncesi makyajı yapılmaya başlanmadan önce fotoğraflarını gördüm çok beyazdı, belki o da traşlatmıştır cildini, belki mikrodermabrazyon, belki dedikleri gibi insan yaşlanırken cildi renk atıyordur pigmentler azalıp cilt solucağı için, eğer çok fazla fark varsa bu sonuncu olamaz herhalde
Megan ın eski cildini görmüşsündür tatlım çok çilliydi fondötenin üstünden bile görebiliyorduk, ilk revaçta olduğu yıllarda, şimdi ise bebek gibi bir cildi var cildini traşlatmış deniyor
hiç bilmiyorum 18-19 yaşlarını tatlım, adriana benim favorim değil zaten vs kızları içinde, onun üst dudağında ciddi miktarda dolgu olduğunu gösteren bir fotosunu görmüştüm yabancı bazı siteler var ünlü estetikleriyle ilgili, o zaman makyajlı fondötenli haliydi ama üst dudak şu ankiyle alakasızdı, demek ki ciltte de traşlatma gibi birşey var, neyse yaptırır tabi doutzen da da var dolgu deniyor hepsinde var victorias secret kızlarının diye biliyorum ama sonuç olarak ben doutzen ı bebek gibi buluyorum içlerinde estetik olsa daevet şuan adriana açık renk ama önceki hallerine bak 18-19 yaş civarına bildiğin koyu melezler varya öyleydi.zaten fatmagülünde ten rengi ve açık renk gözleri prim yapıyor bence birde dudak burun benzeyince adrianaya.megan ı da hatırlıyorum evet çok fazla çilliydi şuan daha farklı.bu hafta survivorın bölümlerini izledim gül nasıl lensleriyle kuma çamura dalıyor nasıl gözleri kanlanmıyor hiç anlam veremiyorum cidden yalan olduğunu düşünmeye başladım yarışmanın
evet şuan adriana açık renk ama önceki hallerine bak 18-19 yaş civarına bildiğin koyu melezler varya öyleydi.zaten fatmagülünde ten rengi ve açık renk gözleri prim yapıyor bence birde dudak burun benzeyince adrianaya.megan ı da hatırlıyorum evet çok fazla çilliydi şuan daha farklı.bu hafta survivorın bölümlerini izledim gül nasıl lensleriyle kuma çamura dalıyor nasıl gözleri kanlanmıyor hiç anlam veremiyorum cidden yalan olduğunu düşünmeye başladım yarışmanın
Kesinlikle öyle şeyler yaşamıştır, sahilde minik bi rüzgarda bile gözlerimiz mahvoluyor kumlar yüzünden kız imkansıza oynadı nasıl bi kompleksi var ise.
Ayrıca kızlar hatırlıyor musunuz bilmiyorum, ünlülerde bi yarışmacı oyundan ayrıldı ve duygu bu duruma itiraz etti.Acun beyefendi de fatmagül de bazı oyunlardan ayrılmak durumunda kaldı, aynı ayrıcalığı ona da sunduk deyince duygu "ama hatırlarsanız fatmagülün gözlerinde bi problem olmuştu..." diye söze başladı.Gerisi nedense! montajlanmıştı ?
evet resmen imkansıza oynadı ya şoktayım, ya gözlerini kaybetseydi, lensi iyi kullanamamaktan gözünde iltihap çıkıp gözünü kaybeden insanlar var, ne cesaretiyse bu, cahil cesareti herhalde, bu kadar riske girdin benim anlayamadığım niye bir elde boyama yaptırmazsın madem gözünü kaybetme risklerine girdin bari o iğrenç görüntüyü gözümüzün içine sokmasan yani dimi, bu kadar solüsyonu onu bunu herkesi herşeyi halledip, enfeksiyonu tahrişi derken o görüntü kirliliğini yapmamalıydı, ben yakın çekim gözünün gözüktüğü fotoğraflarına bakamıyorum o kadar kötü ki anlatamam
hiç bilmiyorum 18-19 yaşlarını tatlım, adriana benim favorim değil zaten vs kızları içinde, onun üst dudağında ciddi miktarda dolgu olduğunu gösteren bir fotosunu görmüştüm yabancı bazı siteler var ünlü estetikleriyle ilgili, o zaman makyajlı fondötenli haliydi ama üst dudak şu ankiyle alakasızdı, demek ki ciltte de traşlatma gibi birşey var, neyse yaptırır tabi doutzen da da var dolgu deniyor hepsinde var victorias secret kızlarının diye biliyorum ama sonuç olarak ben doutzen ı bebek gibi buluyorum içlerinde estetik olsa da
çamura dalma konusunda haklısın tatlım yaa, o neydi öyle o kadar kabiliyetsiz olması çok normal, düzeltmesi için süre veriyorlardır görüntüyü kesip, yanımıza bir şort iki tişört alıp geldik demiş hepsi, solüsyon kap lazım bunlarla da sınırlı değil, o kadar yabancı bir yere gidiyor çamur kum tahriş için gözyaşı damlası vs. de alması lazım, yarışma tamamen fake zaten, açkalma konusunda da açlıktan ölücek gibiyken 100 kişilik ekipten biri ölmesinler diye peynir ekmek verebilir hepsine mukayyet olamaz ki acun demişlerdi
yani kabiliyetsizlik kesin lensten çünkü deniz kenarındaki kum rüzgarıyla üç dört saat bile duramıyor insan şeffaf lensle bile, hele azcık tozlu bir evde o tozlar göze öyle yapışıyor ki sadece tozlu yerde bulunmaktan, çünkü zaten lensin göze yapışması lensin elektrotları, kutupları çekmesi doğasına dayalı, gözyaşımızla kutuplaşıp birbirini çekip gözde duruyor, girdiğimiz mekanda azcık toz olsa onlar bile yapışıp gözümüzü mahvediyoır
Evet kesinlikle cesaretine hayranımm ben
Hayır bir de programlarda inanılmaz güçlü ışıklar kullanılıyor, hidrocor ice nasıl bilemiyorum ama hidrocor mel kullandım, en çok bu tarz yapay ışıklarda kendini belli ediyordu, bu da mı korkutmadı onu hakikaten saşırıyorum
kızlar sevenler anlar-çeliğin video klibindeki kız fatmagülmüş diyorlar doğrumu acaba. ben pek benzetemedim lenssiz hali birde eğer oysa bir düzine estetik ameliyat olmuş .gerçekten omu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?