Bundan sonra ikinci üyelik alıp yalandan "lise arkadaşıyım oyum buyum şuyum" diyeceğinize (o kişi kendini biliyor) gidin araştırın bulun estetiksiz halinin fotoğrafını.
Bakın ne buldum.Kahverengi gözlü Fatmagül.
Kızlar bu fotografta da ön plandaa katran karası gözleri =)
hala neden gözlerim mavi diyor,anlam veremedim.bana birini hatırlattı bu tavrı ayrıcainsan kendini komik duruma düşürüyor böyle yaparak.
zaten güzelsin,de ki gözlerim lens falan de...
bir göz rengiyle insan değişmez zaten.ha kahve ha mavi...
Kızlar benim yapımcısına ulaşmam lazım ben o programı sunaydım ah ah tecrubelerimle egitimimle ah iste şimdi dünyada para veriyorlardir şans ya gercekten kısmet galibaüzülüyorum ama ben böyle görünce
hala neden gözlerim mavi diyor,anlam veremedim.bana birini hatırlattı bu tavrı ayrıcainsan kendini komik duruma düşürüyor böyle yaparak.
zaten güzelsin,de ki gözlerim lens falan de...
bir göz rengiyle insan değişmez zaten.ha kahve ha mavi...
saç rengi çok güzeltaktım siyah saça.
ayneen inanilmaz güzel parlak simsiyah benimde öyle olacagını bilsem hemen boyatırım :)
ben bıyatacam galibabu kızın resimlerine bakınca çok gaza geldim
hahhha evet canim bende, fakat arastırdım o renk sac cok zor bir saçmıs birkere geri dönüşü çok zor baska renge ve yuzunuzde en kucuk sivilce gözaltı torbası olsa direkt olarak ısıgı yuze verdigi için cok belli ediyormus, eger öyle bir saç yapacaksak hergun makyaj yapmak gerekir gül gibi o kızın makyajıda ayrı guzel aslinda ama hergun hergun cildi yorar diye dusunuyorum aklıma cok takıldı bu saç :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?