topukluyla bile bodur duruyo çok hemde platform
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayatım bagetchi nin de dediği gibi gayet koyu bir kahve gözleri ela değil, iris gözüküyor koyu kahve olarak, hem ela gözde solotica duruşunu biliyoruz, gözbebeğinden gözküken iris çok koyu bir kahve, bunu avantaj sanıyor ama çok yakın çekim yapılıyor ve gözbebekleri de çok küçük o yüzden kendi rengi şıp diye ortaya çıkıyor, ela olsa kesinlikle böyle durmaz, görüntü ortada ve beni en çok kendi bütün gözünü görüp etrafında lensi görmek rahatsız ediyor, onun için diyorum ya niye elde boyama yaptırmadan bu işlere atılmış diyetatlım benide lens takması rahatsız etmiyor , ama lens oldukları bu kadar belliyken ısrarla nasılda yüzü kızarmadan rahat bir şekilde değil diyor ya ona kızıyorum.kızmaktanda öte şaşıyorum.o yüzden hiç bir dediğinede inanasım gelmiyor. gözleri ela filan belki olabilir ama neticede mavi değil ve lens .zaten lens olmadığı anlaşılmasın diye sürekli gözlerini kısıyor.
tatlım benide lens takması rahatsız etmiyor , ama lens oldukları bu kadar belliyken ısrarla nasılda yüzü kızarmadan rahat bir şekilde değil diyor ya ona kızıyorum.kızmaktanda öte şaşıyorum.o yüzden hiç bir dediğinede inanasım gelmiyor. gözleri ela filan belki olabilir ama neticede mavi değil ve lens .zaten lens olmadığı anlaşılmasın diye sürekli gözlerini kısıyor.
eminim ki ben dahil bir çoğumuz bu kızdan güzeliz, uzunuz:) ancak herkesin seçtiği bir yaşam tarzı var. o ünlü olmayı seçmiş. şahsen bende o cesaret yok. ben memurum, ömür boyu da memur olarak yaşayacağım yüksek ihtimal. keşke bende de o cesaret olsaydı.
aynı şekilde düşünüyorum, cildi fondötensiz çok soluk sarı bir esmer zaten, her gün rastlanıcak sıradan bir yurdum kızına çok suni bulduğum bir burun yapılmış, dudağa dolgu, kaşa botox -adriana nın yüzüne benzesin diye göz yapısına, ifadeye de çalışılmış- gözler adriana mavisi sandığı cor ice (halbuki adriana nın gözü tam cor ice değil solotica da en yakın o), cildi gerçekten kötü ama, fondöteni çok çok iyi fondötenin altına kullandığı illuminator (ışıltılandırıcı) de çok iyi, fondöten tahminim ya calvin klein luminous silk ya da nars sheer glow, illuminator herşey olabilir benefit moon beam olabilir o da, yani cildi adriana ya hiç benzemiyor, adriana beyaz tenli bir hatun bronz makyaj yapıyor victoria secret kızı olduğu için, bence cildi çok es geçiyor, megan fox gibi cildini traşlatması yakındır, gerçi adadan önce yapmalıydı şimdi zaten fondötensiz çıkmasına gerek olmaz, baya bildiğin her gün sokakta karşılaşabileceğin kızlardan biri yanieyy fotoshop sen nelere kadirsin fatmagülün soluk benzini ve esmer vücudunu bile kaymak gibi gösteriyon ya helal valla survivorda görmesek bizde inanacaz fıtmagüle harbiden neyse gördük göreceğimizi ne diyoruz yaşasın fotoshop yaşasın estetik yaşasın çakmalık![]()
aynı şekilde düşünüyorum, cildi fondötensiz çok soluk sarı bir esmer zaten, her gün rastlanıcak sıradan bir yurdum kızına çok suni bulduğum bir burun yapılmış, dudağa dolgu, kaşa botox -adriana nın yüzüne benzesin diye göz yapısına, ifadeye de çalışılmış- gözler adriana mavisi sandığı cor ice (halbuki adriana nın gözü tam cor ice değil solotica da en yakın o), cildi gerçekten kötü ama, fondöteni çok çok iyi fondötenin altına kullandığı illuminator (ışıltılandırıcı) de çok iyi, fondöten tahminim ya calvin klein luminous silk ya da nars sheer glow, illuminator herşey olabilir benefit moon beam olabilir o da, yani cildi adriana ya hiç benzemiyor, adriana beyaz tenli bir hatun bronz makyaj yapıyor victoria secret kızı olduğu için, bence cildi çok es geçiyor, megan fox gibi cildini traşlatması yakındır, gerçi adadan önce yapmalıydı şimdi zaten fondötensiz çıkmasına gerek olmaz, baya bildiğin her gün sokakta karşılaşabileceğin kızlardan biri yani
burnunun estetik olduğunu düşünmüyorum fakat cildi gerçekten çok kötü.kirli tarzı bi esmer. yani bronz değil. fakat fondötenle ve adada bronzlaşarak gerçekten çok hoş görünmeye başladı.ilk zamanlar çok çirkindi ten rengi güneş gördükçe çok güzelleşti. ayrıca adriana lima beyaz tenli değil canım çok eski fotoğrafları var resmen zenci gibiydi şimdi şimdi beyazladı nasıl oldu bilmiyorum.fatmagülüde güzle gösteren ten renginin koyu olması ve gözlerinin çok açık renk lens olması .çok hoş bi uyumu var .diğer türlü kendi teni yani adada bronzlaşmadan öncesi çok kötüydü solgun bi esmerdi.fakat tabi bu kız beyaz tenli olsaydı asla şimdiki kadar dikkat çekemezdi. bir de anlamadığım adada gönüllülerin yüzüne bakmıyordu şimdi can ciğer kuzu sarması nasıl böyle iyiyi oynuyorlar.
berrylips bu arada megan fox cildini neden traşlatmış zaten çok genç,ne amaçlı yaptı biliyormusun tatlım?