Agresif tarzınıza gerçekten anlam veremiyorum .Ben size ciddi ciddi bir soru soruyorum bu resim üzerinden anlatmanızı rica ediyorum.Bari nedenini açıklayayım da şu tavrınızdan biraz olsun vazgeçin.Bu fotoğraf serisinde burun yanlarının daraltılmış olduğunu düşündüm ben.Daha önce böyle bir izlenime kapılmamıştım ama açıkçası bu fotoğraflarda dikkatimi çekti.Sizi yermek için demediğimi söylemiştim.Umarım anlamışsınızdır artık.Bu estetikli burnun bir belirtisi olabilir mi diye soruyorum.
canım yeni görmedim onu belirtmeyi unutmuşum eski meslektaşımdı 2-3 sefer görmüşlüğüm var hatta o zamandan bu zamanada bi kaç müdahele geçirmiş belli...bende sıklıkla lens kullanırım estetiğede karşı değilim ihtiyacım olursa yaptırırım...benimde burnumu çoğunlukla estetikli zannederler ama hiçbi zaman çıkarıpta babamın resmini göstermiyorum bakın aynı burnumuz diyeinanmak istemeyen olursa kendi çocukluk resimlerimi gösteririm yani annesinin resmini göstermesi nasıl bi saçmalıktır
Evet canım burnu daraltırmış zaten alt kısımına bakınca belli oluyor. Burun delikleri küçültülmüş yani, dudaklarının zaten resimlerini ben de koydum eski halinin dikkat edersen biçim olarak bile farklı dudakları, önceden daha keskinmiş şimdi adriananın ki gibi çevresi yumuşatılmış dolggunlaştırılmış. Gözleri zaten lens bunu açıklamaya gerek yok bariz belli.
Adriana ya benzemek için yakında boy uzatma operasyonuda yaptırırsa şaşırmam bu kadar çabadan sonra.
Saolun doğru düzgün cevap verdiğiniz için=)Bana da öyle geldi.Burun delikleri daraltılmış gibi duruyor fotoğrafta.Dediğim gibi önceden hiç dikkat etmemiştim ama fotoğraf çok yakından olunca dikkatimi çekti.
Evet dudaklarının ince fotoğrafını ben de eklemiştim.Hatta ben doğal olduğunu düşünüyordum yanılmışım diye eklemiştim.Ama gerçekten doğal duruyor çok şaşırdım.
canım benim valla o kadar estetiği popoma yapsak daha güzel olur
Ya kızlar ne kadar komiksiniz sırf kıskançlıktan etmediğiniz kelime kalmamış.Başkalarının başarısızlığından zevk almak ne demek ? Annesi için yapılan yoruma gelince laydgaga ya benziyor diyen arkadaşım sen neye benziyorsun?kendin için yorumun varmı cok merak ettim :))))))) Fatmagülün burnunda ve dudağında estetik yok bazıları idda etmiş burnu dudakları için yakından görseniz estetik diye tutturmassınız.(yandan kemeri var o yızden cerrah kontrol etsin diyebiliyor)Bu kızın ünlü olmak gibi derdi olsaydı kanal d de zaten çalıyordu orda çok fırsatı vardı olurduLens konusuna gelince zaman zaman numaralı takıyor sol gözü ileri derece bozuk.Adada da arasıra takmış oyunlarda uzagı görmesi gerektiği zaman doktor kontrolunde,gozune kullandıgı antibiyotik var hergun kullandıgı.Bunları nerden biliyorum kardesimin arkadaşı 7 senedir lise-Üniversite dönemleri birlikte gecti O kızın karakteri dürüstlüğü buradaki 1000 kişiye bedeldir )) görmediniz tanımadığınız bir insannı bu kadar yermek niye ?:))
Ha birde birine benzemek gibi amacı olsaydı survıvor gıbı dunyanın en zor yarışmasına gıtmezdi aman burnum estetikli yüzüme birşey olmasın aman çirkin çıkmıyım vs diye dert etmedi bile.yuz üstü düştüğü birçok video var direk kalkıyor ve devam ediyor yani kısacası kızlar burda kıskançlık yapmayı bırakın eleştirilerinizi objektif yapın kendinizde kıyaslayarak değil.
Ya kızlar ne kadar komiksiniz sırf kıskançlıktan etmediğiniz kelime kalmamış.Başkalarının başarısızlığından zevk almak ne demek ? Annesi için yapılan yoruma gelince laydgaga ya benziyor diyen arkadaşım sen neye benziyorsun?kendin için yorumun varmı cok merak ettim :))))))) Fatmagülün burnunda ve dudağında estetik yok bazıları idda etmiş burnu dudakları için yakından görseniz estetik diye tutturmassınız.(yandan kemeri var o yızden cerrah kontrol etsin diyebiliyor)Bu kızın ünlü olmak gibi derdi olsaydı kanal d de zaten çalıyordu orda çok fırsatı vardı olurduLens konusuna gelince zaman zaman numaralı takıyor sol gözü ileri derece bozuk.Adada da arasıra takmış oyunlarda uzagı görmesi gerektiği zaman doktor kontrolunde,gozune kullandıgı antibiyotik var hergun kullandıgı.Bunları nerden biliyorum kardesimin arkadaşı 7 senedir lise-Üniversite dönemleri birlikte gecti O kızın karakteri dürüstlüğü buradaki 1000 kişiye bedeldir )) görmediniz tanımadığınız bir insannı bu kadar yermek niye ?:))
Benim kardeşimin arkadaşı yakından tanıyorum ne kadar ince kompleksiz biri olduğunu biliyorum.Cok güzelsin dendiği zaman utandığını ailecek bilirizelbette çok çok güzel kızlar var var olduğunu da biliyoruz kim inkar ettiki.Üstüne alınan alınsın birinin ailesine hele ki tanıdığım birinin annesine şuursuzca yorum yapılıyorsa evet bana göre kıskançlıktır.Zaten lens takıyor diyorum ne zaman dediki lens değil diye estetik konusunda da cerrah getirin istediğinizi baksın demişti yanlış hatırlamıyorsam ) yok üniden çocuk görmüş yokbilmem ne herkes herseyi söylüyor zaten ben sorarım fotograf varsa attırırım ayrıca estetik olsa nolurrrr olmasa nolur lens taksa nolur takmasa nolur alan memnun satan memnun kimseyi bağlamaz tekrar ediyorum eleştirirken daha objektif daha kaliteli yapalım.sırf o laydgaga yorumunu gördüğüm için üye oldum zaten daha öncede takip ettiğim platform burası ayrıca :) onun karakteri kişiliği herkese 1000 basar yüzyuze gelirsiniz umarım birgun o zaman ne demek ıstediğmi anlarsınız
Ne tutuşucam be şuursuz yorum yapanlara söyledim sen niye gerim gerim geriliyorsun ha hiç işi gücü yoktu zaten senin saçma sapan yorumlarına cevap versin ama merak etme görürsem iletirim bir resim paylaş rahatlasın herkes diye demek isteğimde buydu egonuz tavan)))
Sizde görmediğiniz tanımadığınız insanların dürüstlüğünü neden sorguluyorsunuz ki?
Bu kız ne kadar güzel olursa olsun konuştu mu güzelliğinden eser kalmıyor bana göre. Bu kadar mıy mıy mıy konuşan birinin sunucu olmasının tek yolu Survivor gibi programdı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?