• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

koyduğunuz resim yeni, yani ameliyattan sonra hemen olan bir resim değil ben siyah beyaz dolgusuz resimden bahsediyorum, herkes ipliğini pazara çıkardı eskiden bilenler bile estetikli diyor benim teyit ettirin demem mi batıyor, Allah aşkına teyit ettirin! beni yalancı yapacaksınız

Agresif tarzınıza gerçekten anlam veremiyorum .Ben size ciddi ciddi bir soru soruyorum bu resim üzerinden anlatmanızı rica ediyorum.Bari nedenini açıklayayım da şu tavrınızdan biraz olsun vazgeçin.Bu fotoğraf serisinde burun yanlarının daraltılmış olduğunu düşündüm ben.Daha önce böyle bir izlenime kapılmamıştım ama açıkçası bu fotoğraflarda dikkatimi çekti.Sizi yermek için demediğimi söylemiştim.Umarım anlamışsınızdır artık.Bu estetikli burnun bir belirtisi olabilir mi diye soruyorum.

Son düzenleme:
Berry boş vaktinde önce benle ilgilen sonrada iki fotografı al üzerinde göster oklarla bu böyle diye yoksa :D kimse kola koaly anlimicik leydim :19: :19: :27: :27:

Lütfen polemiğe girmeyiniz, kimi beğenir kimi beğenmez, kimi için güzeldir kimi için değildir, sırf fikirleriniz uyuşmuyor diye tartışmak niye? Ve neden dayatma yapıyorsunuz birbirinize?

Agresif tarzınıza gerçekten anlam veremiyorum .Ben size ciddi ciddi bir soru soruyorum bu resim üzerinden anlatmanızı rica ediyorum.Bari nedenini açıklayayım da şu tavrınızdan biraz olsun vazgeçin.Bu fotoğraf serisinde burun yanlarının daraltılmış olduğunu düşündüm ben.Daha önce böyle bir izlenime kapılmamıştım ama açıkçası bu fotoğraflarda dikkatimi çekti.Sizi yermek için demediğimi söylemiştim.Umarım anlamışsınızdır artık.Bu estetikli burnun bir belirtisi olabilir mi diye soruyorum.

Evet canım burnu daraltırmış zaten alt kısımına bakınca belli oluyor. Burun delikleri küçültülmüş yani, dudaklarının zaten resimlerini ben de koydum eski halinin dikkat edersen biçim olarak bile farklı dudakları, önceden daha keskinmiş şimdi adriananın ki gibi çevresi yumuşatılmış dolggunlaştırılmış. Gözleri zaten lens bunu açıklamaya gerek yok bariz belli.
Adriana ya benzemek için yakında boy uzatma operasyonuda yaptırırsa şaşırmam bu kadar çabadan sonra.

canım yeni görmedim onu belirtmeyi unutmuşum eski meslektaşımdı 2-3 sefer görmüşlüğüm var hatta o zamandan bu zamanada bi kaç müdahele geçirmiş belli...bende sıklıkla lens kullanırım estetiğede karşı değilim ihtiyacım olursa yaptırırım...benimde burnumu çoğunlukla estetikli zannederler ama hiçbi zaman çıkarıpta babamın resmini göstermiyorum bakın aynı burnumuz diye :1: inanmak istemeyen olursa kendi çocukluk resimlerimi gösteririm yani annesinin resmini göstermesi nasıl bi saçmalıktır :1:

hahaha ben de dudaklarım ve burnuma estetik diyenlere dedemin asker arkadaşının resmini gösteriyorum canım kan çekmiş diye :1::1:
Şaka bir yana bir yana kirpiklerim çok uzun ve gürdür takma mı diyenlere hayır der geçerim, kimisi dokunabilir miyim der ona bile izin vermem lafıma inanmıyorsa işim olmaz. Gül o kadar iddialı ki ''estetik doktor'' baksın diyor. :9: Bir kanıtlama çabası, inandırma çabası. Ayrıca ateş olmayan yerden neden duman çıksın bütün Türkiye mi bu kızı kıskanıyor estetik diye çamur atıyor :9:

Ya bir de bunun hangi gözü bozuk bir röportajda sağ demiş diğerinde sol kendisi de bilmiyor her halde.

Evet canım burnu daraltırmış zaten alt kısımına bakınca belli oluyor. Burun delikleri küçültülmüş yani, dudaklarının zaten resimlerini ben de koydum eski halinin dikkat edersen biçim olarak bile farklı dudakları, önceden daha keskinmiş şimdi adriananın ki gibi çevresi yumuşatılmış dolggunlaştırılmış. Gözleri zaten lens bunu açıklamaya gerek yok bariz belli.
Adriana ya benzemek için yakında boy uzatma operasyonuda yaptırırsa şaşırmam bu kadar çabadan sonra.

Saolun doğru düzgün cevap verdiğiniz için=)Bana da öyle geldi.Burun delikleri daraltılmış gibi duruyor fotoğrafta.Dediğim gibi önceden hiç dikkat etmemiştim ama fotoğraf çok yakından olunca dikkatimi çekti.

Evet dudaklarının ince fotoğrafını ben de eklemiştim.Hatta ben doğal olduğunu düşünüyordum yanılmışım diye eklemiştim.Ama gerçekten doğal duruyor çok şaşırdım.

Saolun doğru düzgün cevap verdiğiniz için=)Bana da öyle geldi.Burun delikleri daraltılmış gibi duruyor fotoğrafta.Dediğim gibi önceden hiç dikkat etmemiştim ama fotoğraf çok yakından olunca dikkatimi çekti.

Evet dudaklarının ince fotoğrafını ben de eklemiştim.Hatta ben doğal olduğunu düşünüyordum yanılmışım diye eklemiştim.Ama gerçekten doğal duruyor çok şaşırdım.

Rica ederim tatlım :))
Türk doktorları işini iyi biliyor, hiç alakasız bir yüzü bile başka bir yüze benzetmek artık çok kolay. Teknolojinin nimetleri. :)

Ya kızlar ne kadar komiksiniz sırf kıskançlıktan etmediğiniz kelime kalmamış.Başkalarının başarısızlığından zevk almak ne demek ? Annesi için yapılan yoruma gelince laydgaga ya benziyor diyen arkadaşım sen neye benziyorsun?kendin için yorumun varmı cok merak ettim :))))))) Fatmagülün burnunda ve dudağında estetik yok bazıları idda etmiş burnu dudakları için yakından görseniz estetik diye tutturmassınız.(yandan kemeri var o yızden cerrah kontrol etsin diyebiliyor)Bu kızın ünlü olmak gibi derdi olsaydı kanal d de zaten çalıyordu orda çok fırsatı vardı olurdu ;) Lens konusuna gelince zaman zaman numaralı takıyor sol gözü ileri derece bozuk.Adada da arasıra takmış oyunlarda uzagı görmesi gerektiği zaman doktor kontrolunde,gozune kullandıgı antibiyotik var hergun kullandıgı.Bunları nerden biliyorum kardesimin arkadaşı 7 senedir lise-Üniversite dönemleri birlikte gecti ;) O kızın karakteri dürüstlüğü buradaki 1000 kişiye bedeldir ;))) görmediniz tanımadığınız bir insannı bu kadar yermek niye ?:))

Ha birde birine benzemek gibi amacı olsaydı survıvor gıbı dunyanın en zor yarışmasına gıtmezdi aman burnum estetikli yüzüme birşey olmasın aman çirkin çıkmıyım vs diye dert etmedi bile.yuz üstü düştüğü birçok video var direk kalkıyor ve devam ediyor yani kısacası kızlar burda kıskançlık yapmayı bırakın eleştirilerinizi objektif yapın kendinizde kıyaslayarak değil.

Ya kızlar ne kadar komiksiniz sırf kıskançlıktan etmediğiniz kelime kalmamış.Başkalarının başarısızlığından zevk almak ne demek ? Annesi için yapılan yoruma gelince laydgaga ya benziyor diyen arkadaşım sen neye benziyorsun?kendin için yorumun varmı cok merak ettim :))))))) Fatmagülün burnunda ve dudağında estetik yok bazıları idda etmiş burnu dudakları için yakından görseniz estetik diye tutturmassınız.(yandan kemeri var o yızden cerrah kontrol etsin diyebiliyor)Bu kızın ünlü olmak gibi derdi olsaydı kanal d de zaten çalıyordu orda çok fırsatı vardı olurdu ;) Lens konusuna gelince zaman zaman numaralı takıyor sol gözü ileri derece bozuk.Adada da arasıra takmış oyunlarda uzagı görmesi gerektiği zaman doktor kontrolunde,gozune kullandıgı antibiyotik var hergun kullandıgı.Bunları nerden biliyorum kardesimin arkadaşı 7 senedir lise-Üniversite dönemleri birlikte gecti ;) O kızın karakteri dürüstlüğü buradaki 1000 kişiye bedeldir ;))) görmediniz tanımadığınız bir insannı bu kadar yermek niye ?:))

Ha birde birine benzemek gibi amacı olsaydı survıvor gıbı dunyanın en zor yarışmasına gıtmezdi aman burnum estetikli yüzüme birşey olmasın aman çirkin çıkmıyım vs diye dert etmedi bile.yuz üstü düştüğü birçok video var direk kalkıyor ve devam ediyor yani kısacası kızlar burda kıskançlık yapmayı bırakın eleştirilerinizi objektif yapın kendinizde kıyaslayarak değil.

sen yoksa fatmagül fakımısın?????

bukadar savunduğuna göre kesin o sun veya onun akrabasısın
insanlar istediğini söyler canım zorlamı beğendireceksin beğenmeyenleri
ayrıca görünen köy klavuz istemez bal gibi estetikli gözleri lens göz göre göre inkar ediyor
artı kıskanılacak biride değil inan bana eminim buradaki bütün bayanlar ondan kat kat güzeldirler üstelikte doğal güzeldirler...
:63::63::63::63:

Bakk sen ayy ne kadar kıskançmışız kızlar ya :)) Yeni üye tüm KK kadınlarını kıskanç yaptı bak sen şu işe :)) Sen nerenle yakından görmüşsün merak ettim. Arkadaşım Gül'ün üniversiteden arkadaşı, gayet tanıyor ediyor. Ayrıca bu kişi erkek gözlerinin lens olduğunu okul zamanında kahverengi olduğunu söyledi. Kendi meslektaşları bire bir çalışan insanlar yüzünde operasyon olduğunu söylediler. Ki bunları söyleyenler bayan olsa neyse.. Erkekler de mi kıskanç oluyor? Ayrıca bir sağ gözüm bozuk diyor bir sol gözüm, kendisi bile net bilmiyorum hangisinin bozuk olduğunu sen nasıl bu kadar iyi biliyorsun ayrıca şaşırtıcı :) Eğer o kadar iyi tanışıyorsanız hiç polemiğe girmezsin bizim gibi eski resimlerini koyarsın. O kadar yakınsanız eminim Gül'ün lise yıllarından kalma fotoğrafları vardır. Eklersin görürüz bizde yanlış anlaşılma varsa düzeltilir.
Yeni üye olduğun için bilmezsin sen burada ki güzelleri, ne kızlar var çoğu ben güzelim diye gezene 10 basan ;) Dipnot: lensleri 300 metreden belli olduğu halde inkar eden bir insanın dürüstlüğü ile lütfen bizimkini karşılaştırma ;)

Benim kardeşimin arkadaşı yakından tanıyorum ne kadar ince kompleksiz biri olduğunu biliyorum.Cok güzelsin dendiği zaman utandığını ailecek biliriz;) elbette çok çok güzel kızlar var var olduğunu da biliyoruz kim inkar ettiki.Üstüne alınan alınsın birinin ailesine hele ki tanıdığım birinin annesine şuursuzca yorum yapılıyorsa evet bana göre kıskançlıktır.Zaten lens takıyor diyorum ne zaman dediki lens değil diye estetik konusunda da cerrah getirin istediğinizi baksın demişti yanlış hatırlamıyorsam ;)) yok üniden çocuk görmüş yokbilmem ne herkes herseyi söylüyor zaten ben sorarım fotograf varsa attırırım ayrıca estetik olsa nolurrrr olmasa nolur lens taksa nolur takmasa nolur alan memnun satan memnun kimseyi bağlamaz tekrar ediyorum eleştirirken daha objektif daha kaliteli yapalım.sırf o laydgaga yorumunu gördüğüm için üye oldum zaten daha öncede takip ettiğim platform burası ayrıca :) onun karakteri kişiliği herkese 1000 basar yüzyuze gelirsiniz umarım birgun o zaman ne demek ıstediğmi anlarsınız ;)

Benim kardeşimin arkadaşı yakından tanıyorum ne kadar ince kompleksiz biri olduğunu biliyorum.Cok güzelsin dendiği zaman utandığını ailecek biliriz;) elbette çok çok güzel kızlar var var olduğunu da biliyoruz kim inkar ettiki.Üstüne alınan alınsın birinin ailesine hele ki tanıdığım birinin annesine şuursuzca yorum yapılıyorsa evet bana göre kıskançlıktır.Zaten lens takıyor diyorum ne zaman dediki lens değil diye estetik konusunda da cerrah getirin istediğinizi baksın demişti yanlış hatırlamıyorsam ;)) yok üniden çocuk görmüş yokbilmem ne herkes herseyi söylüyor zaten ben sorarım fotograf varsa attırırım ayrıca estetik olsa nolurrrr olmasa nolur lens taksa nolur takmasa nolur alan memnun satan memnun kimseyi bağlamaz tekrar ediyorum eleştirirken daha objektif daha kaliteli yapalım.sırf o laydgaga yorumunu gördüğüm için üye oldum zaten daha öncede takip ettiğim platform burası ayrıca :) onun karakteri kişiliği herkese 1000 basar yüzyuze gelirsiniz umarım birgun o zaman ne demek ıstediğmi anlarsınız ;)

sen niye bu kadar çok tutuştun ki
hey Allahım ya zorlamı beğendireceksin
sen kimsin ki bizim karakterimize laf ediyorsun
eleştiriye hiç açık değilsin fatma gül hanım bunu yazan sensin sadece buraya yorum yapmak için üye olmuşsun
:51:

Ne tutuşucam be şuursuz yorum yapanlara söyledim sen niye gerim gerim geriliyorsun ha hiç işi gücü yoktu zaten senin saçma sapan yorumlarına cevap versin ama merak etme görürsem iletirim bir resim paylaş rahatlasın herkes diye demek isteğimde buydu egonuz tavan;))))

Sizde görmediğiniz tanımadığınız insanların dürüstlüğünü neden sorguluyorsunuz ki?

Bu kız ne kadar güzel olursa olsun konuştu mu güzelliğinden eser kalmıyor bana göre. Bu kadar mıy mıy mıy konuşan birinin sunucu olmasının tek yolu Survivor gibi programdı zaten.

Ne tutuşucam be şuursuz yorum yapanlara söyledim sen niye gerim gerim geriliyorsun ha hiç işi gücü yoktu zaten senin saçma sapan yorumlarına cevap versin ama merak etme görürsem iletirim bir resim paylaş rahatlasın herkes diye demek isteğimde buydu egonuz tavan;))))

peh peh peh o kim ki asıl sizin egonuz yüksek buradakileri aşağı görüyorsunuz
iki lafı biraraya getiremeyen beceriksiz estetikliyi ammada yükselttiniz
kk kadınları ondan çok ama çok daha güzeller ve karakterliler
yorumlarımız saçma sapan madem sen niye yırtıyorsun kendini
:27::63::63:

Sizde görmediğiniz tanımadığınız insanların dürüstlüğünü neden sorguluyorsunuz ki?

Bu kız ne kadar güzel olursa olsun konuştu mu güzelliğinden eser kalmıyor bana göre. Bu kadar mıy mıy mıy konuşan birinin sunucu olmasının tek yolu Survivor gibi programdı zaten.

O da senin eleştirin hepimiz beğenmek sevmek zorunda değiliz ben sadece karakterini savundum ve laydgaga benzetmesine kızdım annesi için. Survıvor niye katılmış bilemem elbette beni kimsenin dürüstlüğü bağlamaz

Back
X