bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

vay anasını eski fotoları görmesem valla inanmazdım o dudakların dolgu olduğuna nasıl bi dolgu
öyle ya valla hiç anlamdım ssüperrrrr ötesi mütiş ya ayrıca abartıldığı kadar güzel değilki tek üzüldüğm yanı böyle konuşa
konuşa reklmı yapılyo ve bunuda görürüz dizi ve reklamlarda yazık o konservatuvardda okuyan gençlere

Son düzenleme:
heryerde bu kız konuşuluyor çok sıktı gerçekten..
acunn.comda da bu kızın estetikleri tartışılıyor
bu akşamki bölümdede adriana yı konuk edilmiş.
hiç benzemiyor adrianam bambaşka.

yazdıkların kesinlikle çok doğru katılıyorum sana canım. fakat göğüslerinin silikon olduğunu düşünmüyorum bence çok doğal duruyor. ama cidden gözleri lens olupda lens değil demesi çok komik bir şey.

söylediklernizin bir kısmı doğru olsada çoğu yanlış. kimse hakaret etmedi okuduğum kadarıyla,sadece yalancılığına güldürler,çok bariz görünen bir şey için. kk kadınlarıyla kıyaslamışsınız onlarda estetik oluyor vs diye fakat onların hiç biri yalanlamıyor. çünkü kendilerine güvenleri tam fatma gülde bunu göremedik sorun bu. kişiliğini belli ediyor zaten bu şekilde. başta bende çok sevmiştim çok sempatik gelmişti sürekli gülümsüyordu ayrıca gülüşü çok hoştu,ona çok yakışıyordu ama hepsi sadece maskeymiş.bu kadar rahat yalan söyleyebilen bir kız olduğunu gördüğümde bende .şahsen gözlerim lens deseydi çokda yakıştığını söyleyebilirdim fakat böyle yapıncasoğudum açıkcası

Son düzenleme:
ben bu kızın annesinin resmini arıyorum tarıyorum bulamıyorum
merak ediyorumda rastlayamadım
nerden baktınız bu resime? bende görmek istiyorum lütfen buraya atın :)

Gül ile alakası yok!
Burnu hiç alakası yok!
Hiç güzel değil!
Lady Gagaya benziyor!
Aşırı makyaj var suratında!
Kadın estetisyen kendinede bi el atmıştır belki!

gül sevenlere müjde ayın 16 sından itibaren Star tv de starlife magazini sunacakmış. Bir yerde haberini okudum çakma Adriana sonunda istediğine ulaştı her gittiği programda sunucu olmak istediğini söyleyen Gül Fakı sonunda sunuculuğa başlayacak diye. Çok güldüm valla

Gül ile alakası yok!
Burnu hiç alakası yok!
Hiç güzel değil!
Lady Gagaya benziyor!

Bence de annesiyle tek benzeyen yeri dişleri, ikisininde dişleri büyük.
Ayrıca ben de annesini hiç beğenmedim.

bende az önce öğrendim bu haberi valla krizlerdeyim :)
hiçbir eğitim diksiyon dersi almadan nasıl bu kadar kısa sürede kaptı anlayamadım
lensli gözlerimi en büyük etken bilemem ama,
programı canlı vermeseler bari baya bi montaj ister bence

Gül ile alakası yok!
Burnu hiç alakası yok!
Hiç güzel değil!
Lady Gagaya benziyor!

öncelikle resim için teşekkürler arkadaşım.:)
bu kızı artık hiç biryerde izlemiycem ciddi anlamda yalanları ve kendini bir kalıba sokmaya çalışması sinir bozucu oldu.
bu arada annesi cidden lady gagaya benziyor

Acaba programı sunarken de kambur mu duracak?
Montaj olmalı kesinlikle.
İki lafı bir araya getiremeyen birinden , hazır metni de doğru düzgün okuması beklenemez sonuçta.

Ne kadar çirkin görünüyor renkli lens.
Daha yakışanına rastlamadım zaten.
En kötü buluşlardan biri olsa gerek.
:120::120:

Malesef kızlar canlı olacakmış, artık izler izler güleriz. Bir de tam sunarken lensi düşüyormuş, canlı yayın kesemezler de ne gülerim ama.

Malesef kızlar canlı olacakmış, artık izler izler güleriz. Bir de tam sunarken lensi düşüyormuş, canlı yayın kesemezler de ne gülerim ama.

çok güldüm kız allah iiliğini versin

iyi bi şekilde atlatsın diyelim.. ama spiker artık ASLA olamaz!

Size demiştim olamaz die olamicaktıda olamadıda ehüeüh... kariyeri bu tarz zamazingolarla geçicek

Aynen canım eğlence oldu artık gül bizim için, çevremde ilk başta ayılan bayılan erkekler bile artık kızı itici buluyor hatta biri adanalı ronaldo diyor güle

Gecen survivorda adriana limayi gosterdiklerinde iyice inceledimde fatmagulle alakasi yok kadinin..
fatmagulun yuzu daha boyle kalin kaba adrananin yuzu daha ince zarif sanki,
ha fatmagul guzelmi guzel kiz estetik mestetik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…