bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

Bunun Fatmagül'ün küçüklüğü olduğu söyleniyor facebookta. Ne derece doğrudur acaba? :S

Canım Gül'ün gözleri lens. Arkadaşı zaten çevir gazı yanmasın yaparken bizim söylediklerimizi teyit etmiş oldu. İlk başta yok doğal zart zurt dedi, sonra estetik olmuş olmamış kime ne ye getirdi olayı. Ben ona resim koy doğalsa dedim hesabını kapatmış. Kısacası kızlar arkadaşı farkında olmadan, söylediğimiz her şeyi onayladı.

Ayrıca bu kızın gözleri doğal mavi, ağzı burnu saçları Gül ile alakası yok. Burçin abdullah'ın küçüklüğü olabilir.

Bir şey daha ekliyeceğim eğer bu kız geçekten gül olsaydı program program gezip bakın bu benim çocukluğum derdi. :))

Evet gözleri düşününce bu olamaz diyorum ben de. :44:
Ama benzettim diğer taraflarını.

Burçin Abdullah'ın burnu kalkık değil böyle.
Küçüklük fotoğrafları var nette, ama buna benzemiyor.
O zaten bu kadar güzel değil bence.

Fatmagül de olamaz, doğru diyorsun. Lens meselesi ortada çünkü. :S
Program konusunda da haklısın. Annesini örnek vereceğine bu fotoyu göstermesi lazımdı eğer oysa.

Dünkü programda aynı ''esmer barbie bebeğe'' benziyordu. Acayip dikkat çeken, muazzam yüz hatlarına sahip ayrıca insanlarda dokunma istediği uyandırıyor bu kız ki dünkü programda Erol Büyükburç ve Mustafa Keser sürekli kıza dokunmaya çalışıyorlardı.Fatmagül'de biraz kendini rahatsız hissetti sanki.

Son düzenleme:

hangi programdi ki :26:

kızlar video sitesinde izledim az önce ender saraçın programına katılmış.saçları toplu gerçekten hoş görünüyor diye düşünüyordum fakat adrianaya benzemiyor.saçı filan toplu çok hoştu derken çok yakın çekimde gösterdi.ben estetikli olduğunu kesin olarak düşünmüyordum belki estetik belki doğaldır diyordum.ben yalancılığına kızmıştım.gözlerinin lens olduğu aşikar çünkü

Neyse yakın çekince dudakları çok belliydi kızlar .böyle şiş ve boğumlu boğumlu(boğumlu dudağın estetikli olduğunu plastik cerrahlar söylüyor) bazı yerleri yani dolgulu olduğuna artık kesin eminim. belli oluyordu. hatta bi ara Melike ipek yalovanında dudakları dolgu denildi sonra herkes karşı çıktı çok doğal estetik yok diye filan. hatta bende çok doğal bulmuştum dolgu olduğunu düşünmemiştim. taki yakından bi dergide görene kadar. zaten sonrada kendi beyazın showunda h. asit dolgulu olduğunu kendi söyledi. yanı kısacası burnu ameliyatmı bilemem ama dudaklarında kesin bir şey var.

Son düzenleme:
tatlım görüntüleri nasıl aldın, ender saraçın programıydı orda bi dakka dahada yakından çekmişlerdi senin aldığın görüntülerden daha yakındı ve dudakları kapalıydı ozaman dudak köşeleri dolgulu gibi boğum boğum görünüyordu.

Son düzenleme:
Netten buldum ama çok kısa bir video.Programın tamamı değil yanılmıyorsam.Zaten görüntü kalitesi pek iyi değil.O bahsettiğin görüntü yoktu ama olsa dahi dudaklarını pek net göremeyebiliriz=)

Bu türk insanları herşeye hemen inanma dalında #1 numarasınız..

O kız kücük kız resmi fatmagülün olsaydı o resim NET olurdu + o resim bir PHOTOSHOOT yani önce hosteslik sonra kıytırık bir şovla ünlü olan bir çocuk değil çocukluktan yana ÇEKİM yapan bir bayan halen çocuk olma ihtimali bile var FOTO FLUUUU !

Bu kız çocuğu eğer FATMAGÜL olsaydı eski sayfalarda anasının resmini koyduk eğer cam mavisi gözleri olsaydı böyle teni esmer olsaydı bide düz olmayan saçları olsaydı o anne resmi KONURMUYDU? BU MU KONURDU? Biraz empati lütfen!!

Fotoğraf kimindir mülteci bir kız olabilir photoshoot çekim gibi duruyor olabilir ama KESİNLİKE O fatma değil !!!

Kaldıki resmin kaynağı kıyıtırık bir Facebook fan page EĞER RESMİ gül koysaydı ki mümkün değil bu kadar uzaktan atamaz hadi okeylerdik...

Lütfen tuzu görünce salatınızı alıp gitmeyin. Bana o kız 2 tane ailesiyle çekilmiş kücüklük resmini atacakki inanalım. Atmaz ama asla atmaz bu kızın tuhaf hayranlarıda ordan burdan photographer sitelerinden aşırıp flu laştırıp resmi bu derler !

Bide bitane daha uyduramicaklar işin kötüsü o 1 tane koydular fatmagül diye hadi o shootssa başka pozlarda vardır hadiii madem o kadar güzel başka da çıkarın YEMEZLER!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…