bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

kimse kimseyi beğenmek zorunda değil.

..

burnunda ve dudağında estetik yok bence de... evt.

hele ki burnunda hiçbir müdahale yapılmış gibi bi görüntü yok.

ayrıca kendim için söyleyeyim benden çooooook daha güzel bir kız..kendimle karşılaştırırsam evt bunu söyleyebilirim.

Kimseyi küçümsemedim bir önceki yorumları okursan üzerine alınması gerekenler şuursuz yorum yapanlaraydı lafım !sen niye atlıyorsun ki ? Açana sormak lazım öle bir amacım olsaydı ben açardım topiği çok çok güzel kızlar var zaten kim inkar ediyorkiii ben fatmagül güzel demiyorum iyi oku estetik yok gözleri numaraları lens diyorum kapiş? Karakteri düzgün biri diyorum

gerçekten çok güzel açıklamışsınız. hem utangacım diyor hemde bu şekilde konuşuyor. dedikleriyle yaptıkları uyuşmuyor iyiyi oynuyor sadece oysa başta ne kadar tatlı ne kadar güzel bir gülüşüvar diye düşünüyordum.şuan çok itici geliyor. kendimi güzle saymıyorum diyor ama yok erkeklerin ilgisi çok fazla yok öyle yok böyle mutlaka ekliyor,çünkü ekleme ihtiyacı duyuyor,kompleksli gibi

Son düzenleme:

Şu kırmızıyla işaretlediğim yerler çevir gazı yanmasın hesabı.
Ayrıca yorumları okudum diyorsunuzda sanırım sadece ilginizi çeken kısımlar beyninizde yer edinimiş, zira kimse kız estetikli diye çirkin demedi. Sadece bariz belli olan şeyleri yüzü kızarmadan nasıl inkar edebiliyor. Herkesin tepkisi buna. Çıkıp dese evet dudaklarımda dolgu var, gözlerim lens emin olun kimse bu kadar tepki göstermez. Bize objektiflik naraları atıyorsunuz da önce bir yazılanları iyi idrak edin. Ondan sonra kıskanç kişiliksiz deyin.
Ayrıca siz kim oluyorsunuz da tanımadığınız etmediğiniz insanların kişiliğine laf ediyorsunuz. Kusura bakmayın ama kendinizle çelişiyorsunuz. Burada bize gülü tanımıyorsunuz düzgün yorum yapın diyorsunuz da siz kaçımızı tanıyorsunuz da kişiliğe laf ediyorsunuz? Dış görünüşü meydanda olan bir şey tabi ki de herkes kendi düşüncelerini dile getirebilir ayrıca gülün kişiliğini de az çok öğrendik çıktığı programalarda survivorda.
Ayrıca o kadar utangaç bir kız ise yüzü kızarıyorsa güzelliğinden bahsedince röportajlarda neden sürekli çok güzel olduğunu, herkesin onu beğendiğini, adrianadan daha güzel bulunduğunu, çok dikkat çektiğini söylüyor. Başkasının lafına utanan bir insan kendisini överken yerin dibine girmesi lazım utanmaktan.
Gül için yapılan her yorum gül'ün davranışları lafları sonucunda çıktı. Hiç birimiz uydurmuyoruz yani. Görünen köy üzerinde konuşuyoruz.
Gülde ki ikilemin çelişkili lafların aynısı sizde de var. Arkadaş olduğunuz ya da Gül'ün kendisi olduğunuz bariz belli

arkadaşın lens olmadığını gözleri gerçekten mavimi olduğunu söylüyor? bi düzeltme daha yapmak istiyorum estetikde olsa burnunda hafif kemer kalanlar var.hatta bırak hafifi bazı doktorlar okadar kötü yapıyorki bildiğin kemerli bir burun bırakıyorlar.bunu görmek içinde fazla uzağa gitmeye gerek yok forumdada çok sayıda başarılı ameliyat kadar başarısız burun ameliyatıda mevcuttur

Son düzenleme:

Katıldığım noktalar var katılmadığım noktaları da söyledim zaten benmi anlatamıyorum? bu sende olsan yine aynı tepkiyi veriririm herhangi birinin annesi için bu şekilde yorum yapılırsa tepkim aynıdır.Onlar senin eleştirin beni ilgilendirmez ropartajında ne söylediğini bilmiyorum ben tanıdıgım kadar konustum.yine ekliyorum gozlerınde numaralı lens oldugunu.Ben fatmagulun avukatı degılım sadece yorumlara kızdım oda benim elestırım kardesımın arkadaşı demmiştim benden yasca kucuk sevdıgım bırı bildiğim biri baskaları arkadaslarından duyduklarını yazınca bırsey olmuyor ben yorum yapınca mı oluyor ben kimsenin eleştirisine birşey demedim saygısızca yapılan yorumları eleştırıp kızdım merak etme fatmagül olsaydım annem ıcın bu şeklide yoruma böyle tepkı vermezdım.çok rahatsız oluyorsan sosyal Medya'dan yaz bana yapmacık geliyorsun diye:)
Neyse arkadasım ben yorumumu söyledim hala da aynı düşünüyorum bu kızın anneside ladygaga diyen birilerinin kıskanç olduğunu söylüyorum .Kalan yorumlara zaten saygı duyuyorum herkesın düşüncesi eleştirisi kimseyi ilgilendirmez

.............msj tekrarı...................................................

Son düzenleme:

Kırmızı işaretli yer için söyleyeceğim şudur ki, kim olursa olsun tanımadığı bir insanla ilgili kötü yorum yapıyorsa ben ona zaten cevap veririm. İnanmıyorsanız biraz geçmişe gidip bakabilirsiniz yazdıklarıma. Sizin diğerlerinden farkınız, birisini tanımadan eleştri yapmanın doğru olmadığını söyleyip akabinde kendiniz tanımadığınız insanaların kişiliklerini laf söylüyorsunuz. Bunu sadece annesini lady gaga'ya benzeten arkadaş için yapmadığınız şu sözlerinizden belli ;
-onun karakteri kişiliği herkese 1000 basar yüzyuze gelirsiniz umarım birgun o zaman ne demek ıstediğmi anlarsınız

-O kızın karakteri dürüstlüğü buradaki 1000 kişiye bedeldir

Kırmızı yazılan sizin yazdıklarınız. O kadar tanımadan konuşmaya karşı iseniz önce kendinize çekin düzen veriniz.

Oynamakla alakası yok ki bunun.
Kendimden örnek vereyim, ben aynaya bakınca güzelliğime şükrederim hep.
Çok beğeniyorum, çok seviyorum kendimi şükürler olsun ki.
Ama biri güzel olduğumu söyleyince yer yarılsa da içine girsem diyorum.
Çok utanıyorum. Hatta bana iltifat eden birini bir daha göresim bile gelmiyor bazen.
O denli bir utangaçlık, rahatsızlık duyma durumu oluyor.
Fatmagül Fakı da illa ki kendini güzel buluyordur.
Çünkü gerçekten bir çekingenliği olmasına karşın özgüvenli bir yanı da var.
Öyle olmasa tv karşısına çıkamazdı zaten.
Yani böyle şeyler olabilir. Kompleksle de alakası asla olamaz bu arada. )
Bu kadar beğenilen bir kızın ne kompleksi olacak.
İnsanlar soruyor, o da cevap veriyor sadece, evet çok beğenirler beni diyor.
Bunun altında bir art niyet yok.

Hatırlarsanız Megan Fox da bu tarz açıklamalar yapmıştı.
Neden bu kadar çok beğeniyorlar anlayamıyorum, ben kendimi seksi bulmuyorum falan demişti.
Hem beğenildiğinin farkında ve bunu dile getiriyor, hem de bence öyle değilim diyor Fatmagül gibi.
Olağan şeyler bunlar.

Evet tek kişiye değildi "popoma da okadar estetik yapılsa bende güzel olurum " gibi cümleler söyleyenler içine almıştım.Ben kesinlikle herkese söylemedim bu tarz ucuz yorum yapanlaraydı tepkim yoksa herkesin düşüncesi kimseyi ilgilendirmez eleştiriler de öle.Birbirimizi anladığımızı düşünüyorum iyi günler dilerim

peki tatlım saygı duyuyorum fikirlerine fazla birşey diyemeyeceğim ,gülüşü güzel gülüşüyle senide büyüledi demekki ama objektif bakınca iyiyi oynadığı okadar açık belli oluyorki. megan foxda sonradan güzel olduğundan (estetikle) haliyle onunda mütevazi gibi görünüp ama mutlaka beğendiğini ekleme gereği duyuyor işte aynı şey. belkide böyle hissetmemi sağlayan söylediği yalandır arkadaşım. sevgiler

:)) O zaman sıkıntı yok, size de iyi günler..

Yok canım. Fatmagül Fakı'yı beğendiğimi söyleyemem, hoş ama lensleri çok çirkin.
Renkli lens takan her kadın çirkin benim gözümde.
Yanlı konuşmuyorum yani.
Sadece kızcağızın hissettiklerini anladığımı düşünüyorum çünkü ben de utanırım ama kendimi severim yani.
Böyle ikilemler yaşanabiliyor diye belirtmek istemiştim.
Nadir bir durum sanırım, o yüzden dışarıdan bakınca inanası gelmiyor insanların lakin oluyor.

o lafı ben söyledim buyur,söylediğiminde arkasındayım

ne biçim konuşuyorsun sen öyle ya ucuz yorum falan,zorlamı beğenmiyorum
sen kimsinki böyle konuşuyorsun arkadaşların dediği gibi kesin sen fatmagülsün
eleştiriye gelemiyorsun

anladım canım. sende utangaçsındır ama okadar insanın önüne çıkıp yani ekran önünde bunu diyemezisn bence. bana çok bakıyorlar erkeklerin ilgisi çok,bir yere gidince tüm bakışlar bana çevriliyor ama ben çok utangacım,bence sen demezsin canım. ben bu yüzden iyiyi oynuyor dedim gerçekten çekingen olsa diyemezdi ama insanlar farklı farklı tabi

Bunun Fatmagül'ün küçüklüğü olduğu söyleniyor facebookta. Ne derece doğrudur acaba? :S

pray adlı üye arkadaşım,arkadaşlarımızdan biri lady gagaya benzetmiş. bende evet benziyor diye onayladım. çok dikkatli bakan herkez rahatlıkla benzetirdi zaten..halada bu iddiamı doğruluyorum.
şimdi ben veya diğer arkadaşlar kıskançmı oluyoruz??siz benim güzeliğimin nekadarından haberdarsınız?

bu forumdaki üyelerin kaçının güzelliğinden bahsedebilrisiniz?
hepimiz şimdi sizi kıskanç olmadığımıza ve güzel olduğumuza ikna etmek için resimlerimizi koyalım. ne münasebet
şimdi biz bu kız hakkında ufak eleştirlerde bulunduk diye kıskanç olduk öylemii..
ayrıca burda kıza kimse çirkin demedi.söz konusu olan adrianayla kıyase edilmesiydi.o sebeble gündeme getirildi.
orjinali duruyorken, neden çakmasını beğeniyim
ayrıca bu kızı adrianaya benzetmek cidden o hatuna küfür etmek gibi birşey olur sanırım.
neden eleştirildiğini az çok anlamışsındır şimdi yazdıklarımdan.
ayrıca ben yıllardır renkli lens kullanırım.takdir edersinki, yakın çekim resimlerinden o ölü balık gözleri, allah vergisi mavi gözden ayırt etmek çokda zor olmuyor.
birde son olarak şunu ekleyim, bu kızı tanıyan onca insan gözünün lens,dudağının dolgu,burnununda estetik olduğunu yazdı durdu.
hatta yakından gören bi arkadaşımız bile vardı.
bunca insan bunları onaylarken,birtek sizin fatmagülün avukatlığını yapmanız bana hiç samimi gelmedi.
yani birtek sizin söylemeniz bu kızı nokta kadar çekici kılmaz.

arkadaşlar bu kadar aleni olan şeyler için kendi sinirinizi bozmayın, gözleri yakın çekim fotoları var (şaibeli çocukluk resmi hariç şimdiki) , diğer yakın çekim burun ve dudak resimleri var, özellikle siyah beyaz olanda bariz, bu kadar basit bir cerraha teyit ettirilebileceğini söylüyorum, niye üşenip de teyit ettirmemek yerine gereksiz polemiğe giriyorsunuz, bu kadın ilk çıktığında ortaya çıkan tanıdıklar mı samimi gelir bu kadar ipliği pazara çıktıktan sonra ortaya çıkan tanıdıklar mı samimi anlatımda bulunur, kız pupili yuvarlak olmayan defalarca kahverengi irisi görülmüş bir lensle bile gayet rahat kendi gözüm diyebiliyor, siz bu yeni çıkan ''tanıdıklar'' ın kimler olabileceğini nasıl anlamıyor da polemiğe giriyorsunuz, belli ki ekşisözlükteki estetik yazılarının üstüne googla ''gül fakı estetik'' yazıldığında burası çıktığından herkes burada bunun için üye olunmuş, benim bir arkadaşım da dahil instagram da bu tarz konuda soru soran ya da mesaj yazan kim varsa sinirlenip tümden resmi siliyor, blokluyor, kimse ona hakaret etmeyip soru sorduğu halde, hatta bazısı doktorumuz aynı dediği halde, bunlar nasıl davranışlar sizce, sizce bu insan buraya üye olup tanıyorum vs. yazamaz mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…