Merve: Adamına göre montaj yapılıyormuş meğer. İyi gösterilmek istenen iyi, kötü gösterilmek istenen kötü gösteriliyormuş.
Acun Medya: Kameralar ayna görevi yapmış ve davalı olduğu gibi yansıtılmıştır. Bunun başka bir yolu da imkânsızdır.
Merve: Adada o kadar aç değildik, yapım ekibi bize yemek veriyordu.
Acun Medya: Kendisi elendikten bir ay sonra gazetelere "Açlık çok sinir bozucu. Protein alamadığımızdan hafıza kaybına uğramış gibiydik" beyanında bulunduğu halde, bir ay sonra kendisiyle çelişerek yemek verildiği iddiasında bulunmuştur.
evet solotica yı bile esmerbomb adlı üyeden usulca öğrenmiş ve kullanmaya başlamış zaten o ayrı bir ilginç, ben de bu estetik konularına yakınım bu işin içindeki doktor arkadaşım vasıtasıyla zaten o yüzden de biliyorum, onu bırak bilen bilir, zamanında tansu çiller e benzemek için bir dizi operasyon geçiren bir manken vardı haber programlarına çıkmıştı, o sıralar psikologlara ve plastik cerrahlara sormuşlardı birinin resmiyle doktora gidip tıpatıp ikizi olmak istiyorum diyip ameliyatlar dizisiyle benzemeye çalışmak akıllıca mıdır, yapan doktorun etik değerleri var mıdır diye uzun uzun konu olmuştu, hepsi de ağız birliği etmişti ve estetik ameliyat olmak normal bir olaydır , ancak doktora birinin fotoğrafıyla gidip ikizi kadar benzet beni demek psikolojik rahatsızlıktır, yapan doktorun da iş etik değerleri tartışılmaya açıktır diye belirtmişlerdi, bunları hatırlayan hatırlar çok olay olmuştu uzun süre gündemi meşgul etmişti, o manken mesela tansu çiller i seçmiş, önceden de tanındığı için hemen ortaya çıkmıştı, zaten ekşisözlükte de adriana lima ya benziyordu eskiden beri diye eskiden tanıyanların yazıları yok tersi yazılar var üstelik
işte diyorum ki herhangi bir arkadaşımız da katılabilirdi iş sonuçta sadece maddiyata bakıyor ''bundan güzeli yok'' diye abartı bir başlık açıp şişirip bundan milyon tl lerle faydalar sağlayacak insanların rantını yüzde %150 artırmaya gerek yok, bu paralar nerelerden geliyor kaynakları ne hükümet destekliyor mu, nerelere gidiyor hiç haberiniz yok mu hiçbir gazeteyi bile bir yazarı bile okumuyor musunuz
Ben yorumumu ortaya yani konuya yaptım . Yani biraz daha açacak olursam eğer ,
kendi fikrimi belirtip , ben beğeniyorum dedim . Ben size soru sorduğumu hatırlamıyorum ,
Şimdi siz neden benim yorumumu alıntılayıp , uzun uzun cümleler
kurararak cevaplama gereği duydunuz ben onu anlamadım .:44:
Üstelik bir benim yorumumda değil , bütün fikrini belirten arkadaşların
yorumlarını alıntılayıp herkese cevap verme ihtiyacı duyuyorsunuz .
neden ?! niçin ?! Üyelerle neden polemik yapma derdindesiniz ?
Siz beğenmezsiniz , beğenmeme sebebinizi ortaya yazıp fikrinizi belirtirsiniz .
Aynı şekilde ben ve diğer arkadaşlar beğeniriz , yorumumuzla bunu belirtiriz .
Ancak beğendiğini belirten tüm üyelerin neden yorumlarını alıntılayıp ,
kendi doğrularınızı bizim üzerimizde diretiyorsunuz ?
İşte ben de bunu anlamadım :26:
Burası "Fotograflarla Eski Anılar Yeni Düşler " adlı Başlığın altında
Fatmagül için açılan bir topik . Hani hükümet , siyaset tartışılacak
bir topik değil demek istiyorum
bu kadar abartmaya gerek oldugunu dusunmuyorum bu konuyu memleket meselesi haline gelmiş survivordaki kızın guzelligi
berrylips ; Bu topiğin amacını sanırım sen anlayamadın .
Burası "fotoğraflar eski anılar yeni düşler " başlığı altında ,
fatmagül için açılmış bir topik . Yani bu topikte biz , konu olarak
ele alınan şahısı beğenip beğenmediğimizi tartışırız sadece .
Aynı başlığın altında başka tanınmış isimlerinde topikleri vardır .
Yani sadece fatmagül'e özel açılmadı . Ya da senin deyiminle rant sağlamak
ve Fatmagül'ü göklere çıkartmak içinde açılmadı :) zira beğeneni de var
beğenmeyeni de . Herkes herkesin yorumuna saygı duymalıdır .
Ancak sen bu topiğin amacını biraz saptırdığının farkında değilsin .
Bu topik eğlence topiğidir . Ulusa sesleniş meydanı değildir !
Kimsenin senden belge , kanıt istediği yoktu .
bebek gibi. çok güzel bir kızmış. beğendim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?