• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bundan güzeli yok FATMAGÜL FAKI

eski yazıları okursan bir arkadaş bana elinde belge var mı net konuşuyorsun demesi de var, daha ağır laflar da sarfetmişti, açıklamaların içeriğinin artmasının sebebi de budur, '' siz ölümüne fanlığa devam edin diye onlar var, bana çıkışma'' demek için açıklama yaptım, yoksa benim yazdığım ilk başta sadece kızın gerçekleri tamamen tarafsız birşekilde, demek ki burada birisi diğerine ağır laflar ve hakaretler edince kimse kendisine edilen hakarete hakaretsiz bir şekilde yazma sebebini açıklayarak cevap vermiyor, ben bu topikte yani fotoğraflarla eski yeni anılar topiğinde çok ağır laflar hakaretler yetiştirildiğine tanık oldum, ağır laflara o lafları edenin şahsına hakaretle cevaplamayacaktım herhalde, ben de kapsamlı bir açıklama yaptım, esas seni ilgilendiren bir durum nerede, bu forumda neyin nerede nasıl yazılacağına sen mi karar veriyorsun, haberin yok galiba bu forumda yöneticiler var uygunsuz bir durumda uyarı yapıyorlar siliyorlar vs. buna SEN KARAR VEREMEZSİN, bir oldu iki oldu hala aynı şeyi yazıyorsun bozuk plak gibisin iyi ki dün akşam başbakan ulusa sesleniş yaptı da ulusa sesleniş sözünü cümle içinde kullanmak aklına geldi, bu kadar mı takıntılısın sardın plağı yeni laflar duyunca bana ''haddimi bildirmek için'' cevap yazmaktan başka işin yok tabi, bu topikten başka hayatın yok mu burada işi olan yönetici olan kişiler gibi karar vermelere kalkıyorsun, hadi devam sana ulusa sesleniş vs. gibi biryerlerden duyduğun laflara devam et, bu cümleyi kendi başına kurabilecek kapasitedesin de ben yazmayı kesmişken cevap yetiştirmeye kalkıyorsun bu kadar mı hınç duyabiliyorsun bir hiç görmediğin bir insana yoksa benim yazdılklarımın yöneticilerce silinmemesine mi içerliyorsun hasta mısın 2 sayfa önce konuyu yazmayı kesmişim hala yazıyorsun desem, bu sefer seni kaile almış olucam,devam et sen ordan burdan duyduğun sözcükleri bana karşı cümle içinde kullanmaya

Sayfa 13 de konuya yazmış olduğum şu yoruma ; " Estetik mestetik ne farkeder ,sonuç olarak kadın çok güzel " yorumu neden alıntılayıp cevaplama gereği duydunuz ? Ben size soru mu sordum ? hayır ! Siz neden üzerinize vazife görüp benim yorumumu alıntılayıp hükümetten siyasetten bahsederek cevap veriyorsunuz ? Üstelik bir bana da değil , tüm arkadaşlara aynı şeyi yapmışssınız .

Eğlence topiğinde siyaset yapan sizsiniz , basit bir konuyu memleket meselesine çeviren sizsiniz , konuda bahsedilen şahısı beğenenler için reklamını yaptığımızı iddia eden sizsiniz , konuyla alakası olmayan acun medyayı yerden yere vurup ortada belgeleri bile var diyen sizsiniz . Ömrünüzü bu kadının estetiklerini kanıtlamaya adayan da sizsiniz , Ama nedense bozuk plak gibi aynı şeyi tekrarlayan da biz oluyoruz . O da yetmiyor , sayfalarca acun medyayla ilgili belgeler olduğunu iddia ediyorsunuz , arkadaşlardan biri de madem öyle göster o belgeleri dedi diye bu sefer de suçlu o belgeyi isteyen oluyor :) OLdukça ilginç birisiniz gerçekten :)

Sayfalarca üyelere kitap okuyun , araştırın , diye bilir kişilik taslayarak ahkam kesen birisiniz , ama nedense üslubunuzu geliştirememişsiniz . Topiğin amacını belki anlamamışsınızdır diye iyi niyetle topiğin amacını anlatmaya çalışmama rağmen , hakaret ederek saldıraraya geçerek cevap verdiniz. Bu kadar bilgili görgülü (!) bir vatandaşın tartışırken bile hakaret etmeden tartışılabileceğini bilmesi gerekir . Lütfen bana bir daha cevap vermeyin . Zira ne uslubunuz ne seviyeniz kesinlikle bana göre değil !

sashamia katılıyorum sana, berrylips üye sizi tanımam etmem ama arkadasa burda hasta mısın bozuk plak gıbısın vs bunları soylemeniz cok ayıp bu sayfayı sizin gereksız yazılarınız doldurmus ınsanlar fatmagul hakkında yorum yapıyor siz herkesi alıntılayıp ahkam kesıyorsunuz, sadece biz değil herkes şaşkın bu topıkten başka topıklerde var

berrylips hakaret edildi bana diyorsunda sende sashamia icin hasta takıntılı gibi keliemeler kullanmıssın seninki hakaret olmuyormu peki.. ve sen onun yorumunu alıntılamıssın madem oyle sadece sana hakaret eden kisiyle muattap olsaymıssın sayfalarca konusulmus bu konu ve sen hararetli bir sekilde belgeler hukumet falan olaylarına girmişsin ama baska birini takıntılı olmakla suclamıssın bu topikten baska işin yokmu demişsin vallahi kusura bakma ama baktıgımızda senin cevapların daha cok bu topikte

Son düzenleme:
Hanımlar,
bu bölümde güzel bulduğunuz kadınlar veya erkeklerin fotoğraflarını paylaşıp beğendiğinizi veya beğenmediğinizi yazıp fikir beyan ediyorsunuz.

Kimi beğenir, kimi beğenmez zira güzellik görecelidir, konuya yorum yapın, birbirinize değil. Kırmaya, kırıcı olmaya değer mi?
Polemiğe girmeyiniz lütfen...

Bu ve buna benzer topiklerde birine hakaret ve ağır laflar etmeye meraklı çok arkadaşımız kişinin şahsına ağır sözler söylemeyi sürdürüyor hem de takarak sayfalar boyunca, hakarete hakaretle karşılık vermektense neyi neden yazdığımı uzun uzun açıkladım, tamamen ağır laflara hakaretlere hakaretle karşılık vermemek için elimden geldiğince başka sözcükler kullanmaya çalıştım ama ağır konuşmalar tekrar tekrar sayfalarca devam edince ''takıntılı'' sözcüğünden başka sözcük gelmez insanın aklıma, belki psikolojik rahatsızlığın adını yazıp obsesif kompulsif bozukluk demeliydim, durumu açıklayan başka sözcük yok çünkü, ben bu forumda kimseye hakaret etmemenin yolunu aradım haklıyken haksız çıkmamak için, bu başlığa bakmamanın yollarını aradım, daha ağır laflar devam ediyor mudur diye, bundan sonra da bu başlığa bakmamaya karar verdim sırf sinirim bozulmasın diye, sayfalarca konu başlığı olan kıza değil bana yazan arkadaşa takıntılı demiyorum o zaman çok sevdi beni o yüzden bana yazdı sayfalarca

Son düzenleme:
bir yerde gezinirken okudum gözlerinin lens olduğu kesinleşti zaten bir önemide yok bana garip gelen adada da lens takmak zorunda mı? nolcak doğal haliyle gitse onu anlamadim.birde gitmeden önce dudaklarini adrianaya benzetmek için şişirtti gibi şeyler okudum.bir arkadaş nette fotoğraflarını falan karşılaştırmış tuncay şanlıyla olan ilk fotolarıyla sonlar arasinda dudak farki falan diye resimlerini koymuş.oda gereksiz bir eylem gibi geldi bana nacizane.

Bu kıza neden bu kadar taktınız ki? Lenslide olsa estetiklide olsa gayet güzel bi bayan. Hem artık imkanları olan hemen hemen tüm bayanlar estetik, solaryum, lens, saç boyası gibi çoğu imkandan farklılaşmak için faydalanıyor. Bu bayanın estetik yaptırması, güzel olması, lens kullanması neden bu kadar olay oldu? Ayrıca kız güzel olduğu için bu kadar konuşulmuş. Çoğu bayanın sahip olmak istediği tüm güzellikler var maşallah. O güzelliğe lenslede, estetiklede ulaşsa gayet güzel. Umarım huyu da güzeldir, yolu açık olsun

ben hep doğal güzellikten yana olmuşumdur.elzem durumlar haricinde.

ama bu kız da bana doğal gibi geliyor ağzı,burnu.

lens ise sevmiyorum.çok kötü bir görüntü oluyor çünkü.fotolarda çok belli olmayabilir ama yakından bi lensli göze bakmak gerçekten ne kadar kötü göründüğünü anlamama yetti.

Kızlar bu kızın gözlerinin lens olması imkansız şimdi havuza atlamalı bir oyun var lensine bir şey olmazmıydı? çıkardı yani.

Kızlar bu kızın gözlerinin lens olması imkansız şimdi havuza atlamalı bir oyun var lensine bir şey olmazmıydı? çıkardı yani.

tekneden lensliyken atladığımız oldu,aynen onun yaptığı gibi atlarken burnumu tutup gözlerimi sımsıkı kapatıyordum lens kullananlar bilir mecbur kalınca atlarsınız da dalgalı denize de girersiniz ama sürekli yapılacak birşey değil, ben miyopum lenssiz görmüyorum zaten o yüzden genelde nadiren atlarım, lensle dalgalı denize girmişliğim bile vardır uyarırlar genelde dalgasız denize girin gireceksiniz, denizde dalmayın derler ki,dalga geldiği de çok oldu çıkmadı gözümden ama biraz kızarıyor göz, normal gündelik resimlerinde cor iceların içinden pupil boşluğundan kahverengiyi gördük gözrengi kahverengi, o yüzden dedim zaten; elde boyama yaptırsaydı keşke diye onun geçişleri daha iyi kahverengi irisi görülmezdi diye, oslana arkadaşım sadece sordun diye cevapladım lens kullananlara sormuş olmalısın çünkü, sitede az lens kullanan var

Son düzenleme:
Ben de lens kullanan birisiyim.Ekşideki yorumlardan onu tanıyanlar yazmış zaten lens olduğunu ben başlarda farketmemiştim fazla resmi yoktu çünkü sosyal medyada.Ama şuan yüzde 98 eminim ki bu kızın da gözleri lens.

Ayrıca lens kullanan birisi olarak denize giriyorum,duşa giriyorum,dalabiliyorum lenslerle.Zaten suda çok durunca lens gözlere iyice yapışıyor çıkması imkansız hale geliyor.

Ayrıca ekranda bir sürü montaj var.Lensi çıkıyorsa bile muhtemelen o kareleri kesiyorlardır.

Ne olursa olsun güzel bir kız ama böyle bir yarışmaya doğal haliyle gitmesini tercih ederdim.Sonuçta güzellik yarışmasına gitmiyor.Sırf bu davranışı yüzünden kızı samimi bulmuyorum.Ayrıca son zamanlarda güzelliği kayboldu gibi.Resmen yüzünü arı sokmuş gibi duruyor.:26:

Estetikliymiş ve lens varmış,bu kesinleşti yani her yerden bunu okuyorum artık:1:
Önceki hali nasılmış bilemeyeceğim ama şuan çok güzel bir kız..
Ayrıca benim arkadaşım da lens kullanıyor,lensle denize girdiği de oluyor. Bunu merak edip de hiç sormak aklıma gelmemişti,onu farkettim şimdi :9:

Evet Gül'ün gözlerinde lens var benimde arkadaşım onun lensinin aynısından kullanıyor aynı onun gibi duruyor bombesi yok ama kendi gözleri içerden kahverengi kahverengi gözüküyor, gözleri bozuk olmalı ki ada koşullarında lens takabiliyor, ama oldukça yakışmış kahverengi gözlüde çok güzel olmalı :)

has_9123_41966870351630c1538f87_zps6f2ff743.jpg

_twitter3_12414559751630bf298976_zps587ebc1d.jpg

has_8556_10080164535161bde15b3ca_zps2e8c094c.jpg

has_8307_13744675555161caaa0d90d_zps51ef997f.jpg

Sanki arı sokmuşda yuzu sısmiş gb gelıyor bana orantısızlık var yuzunde ve lenslerı cok kotu gorunuyor .

Bu kız ilk başta çok güzel gelmişti de, biraz izleyince kesinlikle hiç beğenmedim. kimisi vardır çok güzel değildir ama bir duruşu, asilliği, kaliteli bir havası vardır. kimisi vardır eli yüzü fiziği düzgündür, ama suratındaki o tuhaf varoş ifade asla gitmez.. bu kız da bence ikinci grup.

Back
X