- 11 Eylül 2017
- 175
- 105
- 18
- 29
- Konu Sahibi Balkabugu04
Kızlar merhaba benimki büyük bi dert sayılmaz tabi ama fikir ve önerilerinize ihtiyacım var. 2 yıllık evliyim 4 aylık hamileyim daha önce ki durumlarımda bahsetmiştim bilen bilir aile desteğimiz olmadığı için herşeyi kendimiz yaptık ama borç ödüyoruz eşimde bende çalışıyoruz. Şimdi haliyle hamile olduğum için de eve yorgun gidiyorum ama eşim bu aralar biraz sıkılmış gibi aslında Bayadır sıkıntılı ama dün akşam bahsetti çünkü evde birlikte yaptığımız bir aktivite yok her gün dışarda yemek yada gezmek olmuyor bide zaten halim olmuyor netice olarak eşimde bende çok sıkıldık evde birbirimizin suratına bakmaktan film izlemekte hergün olmuyor belirli program diziler var izlediğimiz ama buda nereye kadar biraz evliliğimizi hareketlendirmek istiyorum tabi masrafa girmeden kısaca bana önerebileceğiniz evde eşimle yapabileceğim aktiviteler var mı bazen oyun oynuyoruz ama oda bi yere kadar dün akşam bana ünideki hallerimizi özledim dedi ee o zaman evli değildik sorumluluk yoktu borç harç yoktu şimdi iş güç yorgunluktan birbirimizi görmüyoruz neler yapabilirim kızlar önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim